16. tammikuuta 2015

"Loukataan" muita uskontoja

Laitetaan kokeeksi ja tasapuolisuuden vuoksi nyt myös muita uskontoja loukkaavia kuvia ja muuta. Etenkin kristinuskoa. Katsotaan, miten monta tappouhkausta ja muuta häirikköviestiä minulle tulee niistä. Tällä hetkellä minulle on tullut jo viideltä eri muslimilta suoria tappouhkauksia ja kahdeksalta eri muslimilta epäsuoria tappouhkauksia ja äbäläwäbälä-meuhkaamista.


Ottaen huomioon, että Suomessa muslimeja on vain jotain prosentti ehkä väestöstä tms. niin minun pitäisi siis saada pelkästään kristityiltä satoja tappouhkauksia. Jos siis kristinusko ja muut uskonnot ovat yhtään yhtälailla "rauhanuskontoja" kuin mitä islam on. Jostain syystä olen melko varma, että en saa yhtäkään tappouhkausta kristityiltä. Enkä muilta. Miksi, sitä voi jokainen miettiä hiljaa itsekseen ja samalla pohtia, onko muslimimaahanmuuttajien ottaminen Suomeen lainkaan järkevää touhua...


Säästetään loppuun kuitenkin paras, eli Rowan Atkinsonin vetämä esitys. Voitte miettiä, mitä seuraisi, jos Atkinson tekisi pilaa muslimeista ja islamista samalla tapaa. Voisi herrasta tulla päätä lyhyempi aika sukkelaan.

6 kommenttia:

 1. Ei mua ainakaan loukkaa, vaikka Jeesukseen uskonkin.

  Tuntuu olevan kovin mitätön jumala tuo muslimien allah kun se joutuu seuraajiinsa turvautumaan näissä jumalanpilkka asioissa.... Vaikea kuvitella että minkään sortin kristitty joistain kuvista loukkaantuisi.. ehkä jotkut katolilaiset jos paavista tehtäis vaikka pedofiilipiirros jne... mutta eihän nyt protestantit loukkaannu, ei sitten millään.

  VastaaPoista
 2. Hauska oli toi video. En kyllä ymmärrä miksi kenenkään pitäisi pahoittaa mielensä tuollaisesta, hyvälle mielelle siitä vain tulee. No, meikä ei usko mihinkään uskontoon, joten on aika vaikea ymmärtää mitään islman-hihhuleitakaan.

  VastaaPoista
 3. nyt ne pahoittaa mielensä kun muhammedia ei ole otettu mukaan leikkeihin.lol

  VastaaPoista
 4. Ainoastaan oikeustoimikelvoton vesipää voi ajatella, että Jumalaa, siis Jumalaa(!), voi maan matonen loukata, ja kenties vielä enemmän debiili uskoa, että ihminen, siis hitto soikoon ihminen (!), voisi mitenkään puolustaa Jumalaa ja hakea tälle hyvitystä. Jos meinaan ottaa annettuna jumaluuden käsitteen perusperiaatteet. Vai voiko olla, että kaikki jumalat ja heidän profeettansa eivät olekaan yhtä vahvoja, jolloin tarvitsevat tuekseen ihmisiä? Mätä case alusta alkaen...

  VastaaPoista
 5. Ei yhtäkään muslimimaahanmuuttajaa enää Suomeen tai Eurooppaan! Ne poliitikot jotka haluavat leikkiä "sivistyneitä" voivat majoittaa heidät omiin koteihinsa.

  Ei yhtäkään moskeijaa!

  Ei yhtäkään minareettia!

  Ei yhtäkään burkaa!

  Ei mitään myönnytyksiä enää murhanhimoiselle islamille!
  VastaaPoista