16. joulukuuta 2011

Katainen kiikkuun!

Jyrki Katainen valehtelee suomalaisille, medialle ja muille poliitikoille. Jyrki Katainen antaa suomalaisille kuuluvaa päätöksentekovaltaa EU:n byrokraateille ja muille ei-demokraattisesti valituille eliitin jäsenille. Jyrki Katainen antaa suomalaisilta verotuksella ryöstettyjä rahoja vieraiden valtioiden kulutusjuhlien ylläpitoon ja velkavangitsee myöskin tulevat sukupolvet bankstereiden orjiksi.


Jyrki Katainen kuuluu narun jatkoksi. Mieluiten varoittavaksi esimerkiksi kiikkumaan Mannerheimintielle lyhtypylvääseen, jotta mahdollisimman monet näkevät, mitä tämmöisille tapauksille tehdään. Jos Jyrkille tulee liian yksinäinen olo, voidaan naapuripylväisiin kyllä minun puolestani vetää lisääkin tähän kusetukseen osallistuneita poliitikkoja, virkamiehiä ja bankstereitä.

10 kommenttia:

 1. Luulin, että kannatat yksilöiden fyysisen koskemattomuuden turvaamista. Herkempi tekisi tällaisesta kirjoittelusta rikosilmoituksen.

  VastaaPoista
 2. Demokratiassa ei ihan noin tehdä,hirttäminen tehdään symbolisesti vaaleilla,mutta siltä näyttää,ettei tämä Siilinjärven ihmelapsi ja muut kauppakamarinulikat ymmärrä näistä mitään,pääministerinä pitäisi olla Sauli Niinistö,vahva talousmies.

  VastaaPoista
 3. > Luulin, että kannatat yksilöiden
  > fyysisen koskemattomuuden
  > turvaamista.

  ...niin, sellaisten yksilöiden, jotka eivät ole itse loukanneet muiden vastaavia oikeuksia. Suomen valtio ja sen toimijat loukkaavat jatkuvasti ihmisten fyysistä koskemattomuutta ja omaisuuden suojaa mm. verotuksen ja asevelvollisuuden kautta.


  > Herkempi tekisi tällaisesta
  > kirjoittelusta rikosilmoituksen.

  Yhy-yhy.

  VastaaPoista
 4. > Demokratiassa ei ihan noin
  > tehdä,hirttäminen tehdään
  > symbolisesti vaaleilla,

  Minä en kannata demokratiaa.

  VastaaPoista
 5. FYI, tein rikosilmoituksen.

  VastaaPoista
 6. > FYI, tein rikosilmoituksen.

  Paskat tehnyt yhtään mitään.

  VastaaPoista
 7. Mm. Kataisen aikaansaama romahdus on ainoa näköpiirissä oleva asia, joka voisi horjuttaa nykyistä ns. demokratiaa. Demokratiassa takausvastuiden kasvattamisesta järjestettäisiin kansanäänestys.

  Poliitikot ja media tekevät kaikkensa pistääkseen suunnitelmatalouden virheet markkinatalouden piikkiin. Nytkin kriisistä syytetään puolijulkisia pankkeja ja niiden ahneita pankkiireja, joiden toimenkuva on ollut jo pitkään aikalailla julkinen.

  Se mitä käy on kansasta kiinni ja kansa ei ole opiskellut taloustieteitä, joten kansa kallistuu todennäköisesti sosialismin puolelle, vaikka näyttö sosialismia vastaan hyppii silmille.

  VastaaPoista
 8. No turhaan tuota keuhkoilee. Kannattaa vaan käyttää sekin vähäinen aika sen miettimiseen, että miten oikein tästä tilanteesta voisi hyötyä. Suurin osa äänestävistä pässinpäistä teki päätöksen olla maksajan roolissa, jo viime Toukokuussa. Se joka muuta luuli äänestäneensä on joko täysin aivokuollut tai idiootti. Nyt pitää vaan miettiä vaihtoehtoja, miten pääsee tuosta oravanpyörästä itse pois.

  VastaaPoista
 9. http://s14.postimg.org/6z50ij0mp/Jyrki.png

  VastaaPoista