1. helmikuuta 2008

Helsingin Sanomat valehtelee ja kirjoja sensuroidaan Suomessa!

Miksi? Jotta ei vain leimata tai loukata neekereitä tai muslimeja. Kyllä. Tähän pisteeseen on jo Suomessa menty.

Helsingin Sanomat julkaisi "tutkimuksen", jonka mukaan Lapissa tapahtuu enemmän henkirikoksia kuin Keski-Afrikassa. Tarkoituksena oli ilmeisesti osoittaa suomalaisille, että afrikkalaisten neekerien huomattavasti suomalaisia suurempi rikollisuus on puppua...että suomalaiset juntit tappavat toisiaan niin paljon, että itse asiassa afrikkalaiset rauhoittaisivat rikostilastoja. Kyseinen "tutkimus" ja hesarin juttu oli täysin valheellinen, sepitetty ja poliittisesti tarkoitushakuinen. Keski-Afrikassa tapahtuu henkirikoksia yli 6-kertaisesti Lappiin verrattuna. Helsingin Sanomat on jäänyt kiinni törkeästä valehtelusta aivan verekseltään, sillä hesarin itse kirjoituksessaan käyttämä lähdekin (!) osoittaa hesarin valehtelevan.

Tämän esimerkin valossa on täysin mahdollista, että pian saamme lukea Helsingin Sanomista valheita siitä, että suomalaiset tekevät enemmän raiskauksia ja vähemmän töitä per nuppi kuin ulkomaalaiset...kunnes paljastuukin totuus: Ulkomaalaiset tekevät 20-kertaisesti raiskauksia per nuppi verrattuna kantaväestöön sekä somaleista vain 9% käy töissä. Näitä asioita ei saa kuitenkaan sanoa ääneen, koska se on rasismia.

Uskomatonta kyllä, Turun Sanomat on uskaltanut jo alkaa kertoa meille ulkomaalaisten rikollisuuden huimasta kasvusta - ehkäpä Turun Sanomat saa kohta syytteet "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" tms.?


No, eipä tämä vielä mitään, pahempaa on luvassa: Suomalaisen runoilijan runokirjan kaikki 200 kappaletta on määrätty tuhottavaksi oikeuden päätöksellä. Kyllä, siis Suomessa. Kylläkyllä, suomalaisen oikeusistuimen päätöksellä. Syynä tietysti se, että runokirjoilla syyllistytään "kiihottamiseen kansanryhmää kohtaan". Sananvapaus on saanut jälleen sellaisen iskun, että hirvittää. Kyseinen oikeudenkäyntikin oli täysin tarkoitushakuinen ja puolueellinen farssi, mikä nyt tietysti oli täysin arvattavissa jo etukäteenkin.

Vielä vähän aikaa sitten kauhisteltiin, kun Hannu Salama sai aikanaan jumalanpilkasta syytteet kirjansa vuoksi. Sitä pidettiin naurettavana, ahdasmielisenä ja ennen kaikkea sananvapauden loukkauksena. Mutta siitä on jo yli 40 vuotta aikaa. Tämä kirjarovio tapahtuu nyt, tänään, Suomessa. Ilmeisesti 40 vuodessa ei olla Suomessa opittu mitään sananvapauden osalta. Varsin pelottavaa.


Mikä totuudessa pelottaa niin paljon, että se pitää kieltää? Eikö nimenomaan totuus tee vapaaksi? Eikö se, että tietomme ympäröivästä maailmasta ovat mahdollisimman tarkkoja ja totuudenmukaisia, anna meille paremmat mahdollisuudet myöskin toimia järkevästi? Eikö haluta, että ihmiset voisivat tietää totuuden ja tehdä järkeviä päätöksiä? Kenen intresseissä ihmisten pitäminen poliittisesti korrektissa pimennossa on?

Entä mikä mielipiteissä ja kirjoituksissa pelottaa niin paljon, että ne pitää kieltää? Eikö demokratiaan kuulu se, että ihmiset voivat kertoa ja vastaanottaa mielipiteitä vapaasti? Eikö se, että erilaiset ihmiset voivat kertoa erilaisia mielipiteitään, ole valtava rikkaus ja mahdollistaa tehokkaan oppimisen ja ajattelun? Eikö meidän haluta voivan jakaa mielipiteemme ja ajatuksemme toisten ihmisten kanssa? Kenen intresseissä on rajoittaa keskustelu vain poliittisesti korrekteihin mielipiteisiin ja asioihin?

4 kommenttia:

 1. Hyviä kysymyksiä.. Toivottavasti muutkin alkavat kyseenalaistamaan ns. "Virallista Totuutta" asioista..

  VastaaPoista
 2. Uskomatonta kyllä, Turun Sanomat on uskaltanut jo alkaa kertoa meille ulkomaalaisten rikollisuuden huimasta kasvusta - ehkäpä Turun Sanomat saa kohta syytteet "kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan" tms.?

  YLE Uutiset 4.2:

  Turun Sanomien päätoimittaja vaihtuu

  Turun Sanomien toimitusjohtaja Keijo Ketonen kertoo YLE Uutisille, että Markku Salomaan päätoimittajuus päättyy helmikuun lopussa. Ketonen ei halua eritellä syitä, jotka johtivat päätoimittajavaihdokseen.

  Että sillä lailla.

  VastaaPoista
 3. Yle levitti propagandaa/valhetta äskettäin. Totesi radion uutisissa
  että Oikeuspoliittinen tutkimuslaitos on tullut siihen lopputulokseen että maahanmuuttajia syrjitään Suomessa. Ja että suomalaiset muka pahoinpitelisivät maahanmuuttajia!

  Ostin jouluksi paskakirjan. Siis kirjan nimi on oikeasti Paskakirja.
  Siihen pitäisi lisätä ainakin Yle ja HS suurimpina paskanlevittäjinä.

  Jos suuret mediahuorat kuten HS ja Yle jatkavat tällaisten petollisten valheiden levittämistä on siihen kohta puututtava ns. jokamiehen oikeudella.

  VastaaPoista
 4. Jeps, huomasin tuon Turun Sanomien päätoimittajan vaihdon. Mielenkiintoista, vaihtuukohan linja? Toivottavasti ei.

  VastaaPoista