8. helmikuuta 2018

Suomessa voi rikoksen uhri luottaa romanien apuun poliisia enemmän

Törmäsin tässä tämmöiseen videoon, jossa näkyy, miten poliisi sikailee. Ihmisen kotiin tunkeudutaan, hänet pahoinpidellään ja hän soittaa poliisin. Poliisia ei kiinnosta tulla paikalle. Poliisi kehoittaa vaan olemaan aiheuttamatta ongelmia ja käskee kuvata vammat, vaikka poliisille on useasti sanottu, että koko tapahtumasta on videotallennekin olemassa.

Ei tämä kuitenkaan vielä mitään. Se, mikä tässä hommassa vituttaa, on se, että ketään ei oikeasti kiinnosta tämä paskan vertaa. Videota katsotaan kyllä runsaasti, mutta entä sitten? Onko joku pitänyt tästä asiasta meteliä? Onko asiasta nostanut media mekkalaa? Onko ko. poliiseja saatettu vastuuseen? Onko rikoksen uhri saanut oikeutta? Ei tietenkään. Eikä ketään kiinnosta vittuakaan.

Ei siinä mitään. Sitä saa, mitä tilaa, muistakaa. Älkää odottako, että ketään kiinnostaa vittuakaan, jos teidän kotiinne tunkeudutaan, teidät pahoinpidellään ja teille vain vittuillaan asiasta poliisien toimesta. Toivon henkilökohtaisesti etenkin sitä, että mahdollisimman monen poliisin kotiin tunkeudutaan ja heitä tai heidän perheenjäseniään pahoinpidellään heidän omassa kodissaan vain siksi, että asia voidaan sitten haudata maton alle ja vähätellä ja vittuilla ko. poliiseille ja heidän perheenjäsenilleen, kun nämä soittavat hädissään apua. Näinhän tässäkin tehtiin ja eikös yhdenvertaisen kohtelun vuoksi näin tule siis sitten tehdä myös, kun poliisien koteihin tunkeudutaan ja heitä tai heidän perheenjäseniään pahoinpidellään? Häh?

Ainoa, ketkä tässä jutussa miestä auttivat, olivat ilmeisesti naapurissa asuvat romanit, jotka tulivat väliin ja keskeyttivät pahoinpitelyn ja ajoivat asuntoon ängenneen pahoinpitelijän sieltä ulos. On mielenkiintoiselle asteelle menty, kun Suomessa voi rikoksen uhri luottaa romanien apuun poliisia enemmän.

5 kommenttia:

 1. > naapurissa asuvat romanit, jotka tulivat väliin
  > ja keskeyttivät pahoinpitelyn ja ajoivat asuntoon
  > ängenneen pahoinpitelijän sieltä ulos

  Kun valtiolta loppuvat keinot, on turvauduttava yhteiskunnan apuun.

  VastaaPoista
 2. Metkaa on meininki Suomessa. Onkohan poliiseja liian vähän vai onko joillakin heistä asennevamma vai kokevatko he työtaakkansa ylivoimaisiksi?

  VastaaPoista
 3. vittu, mustalainenhan siellä pahoinpiteleekin

  VastaaPoista
 4. Oletko menossa mustaparran hautajaisiin?

  VastaaPoista
 5. Poliisit ovat ymmärrettävästi kiireisiä netissä tapahtuvan vihapuheen ja hampunkasvattajien takia.

  VastaaPoista