23. tammikuuta 2018

Talvisiivousta

Iso luuta käynyt siivoamassa. En viitsi julkisesti enää markkinoida VK:ta, koska en sinne ota kavereikseni kuin henkilökohtaisesti tuntemiani henkilöitä. Enkä viitsi markkinoida Facebookkia, koska se on perseestä koko palvelu, enkä sinnekään ota kavereikseni kuin henkilökohtaisesti tuntemiani henkilöitä. Periscopen videot taas näkyvät Twitterissä, sikäli kun niitä teen ja ne ovat sittemmin joka tapauksessa ladattavissa Megasta halukkaille katselijoille. Periscopen videot eivät ole tavoittaneet kuin kourallisen ihmisiä, joten en aio niitä säännöllisesti edes enää tehdä.

Palataan asiaan, kun eduskuntavaalit Reformi.me kautta alkavat olla ajankohtaisia ja katsotaan sitten, millaiseksi homma muodostuu. Sitä ennen kiinnostuneiden kannattaa seurata lähinnä Twitterin päivityksiäni ja blogikirjoitteluani.

PS. Lisäsin linkkeihin hiljattain avaamani sairauteeni (CFS / ME / SEID) keskittyvän blogisivun. Kyseisen sivun kautta löytyy ajankohtaisten kirjoitusten ja linkkien lisäksi myös ko. sairauteen liittyvä tukiryhmä Facebookissa, videoita, tietopaketteja yms. juttua.

3 kommenttia:

 1. Siivousintoa näyttää riittävän laajemminkin. MV-lehtikin kuulemma on ryhtynyt harjoittamaan sensuuria. Kommentteja poistetaan jos eivät ole riittävän yhdestä muotista ja osa kai on säädetty näkymään vain niiden kirjoittajille itselleen. Sitä en tiedä miten tuollaisen säädön voi käytännössä tehdä mutta kaipa se mahdollista on.

  Että osataan sitä sensuroida ja siivota myös kansallismielisten puolella.

  VastaaPoista
 2. "Että osataan sitä sensuroida ja siivota myös kansallismielisten puolella."

  Se onkin sitä ns. parempaa sensurointia.

  VastaaPoista
 3. Tammikuun 27. päivänä twiittaamasi video Olavi Mäenpäästä muuten oli tosi cool. :)

  VastaaPoista