10. marraskuuta 2016

Taas Facebook-bänniä päällä!

24h kirjoitusesto Facebookkiin, koska seuraava kuva oli muka kiihottava tai loukkaava! Uskomatonta paskaa. Kiva toki nähdä, että suvakit ovat vihdoin ja viimein löytäneet uuden Facebook-profiilini ja seuraavat innolla kirjoituksiani!


4 kommenttia:

 1. No kyllä nyt ahistaa. Kannattaisi vaikkapa kuunnella mustien räppäreiden kappaleita. Ei niitä sensuroida.

  VastaaPoista
 2. Täyttä totta tuo USA:n N-problem.

  VastaaPoista
 3. Niinhän se on totta. Ongelma on joissakin osavaltioissa. Siellä sen tosin voi sanoa. Toisin kuin Suomessa. Ja täällä on tuo sama ongelma joka kylässä ja kaupungissa pohjoisesta etelään.

  VastaaPoista
 4. Justiinsa, tämähän johtuu tummaihoisista itsestään eikä siitä että valkoiset syrjivät heitä jolloin heidän mahdollisuudet saada työtä ja tulla työllä toimeen voivat olla lähes nolla. Suosittelen tutustumaan mitä tapahtuu Walter Scottin ja poliisi Michael T. Slagerin tapauksessa, hän ampuu kuolettavasti pakenevaa tummaihoista Scottia kylmäverisesti selkään useita kertoja, väittää hänen varastaneen taserin, jonka Slager asettelee rikospaikalle ampumisen jälkeen. Tutustu mitä oikeudessa on tähän mennessä tapahtunut ja jos ajattelet tämän olevan yksittäistapaus, ajattele uudestaan.

  Jos minä saisin päättää, niin sinä olisit tummaihoinen Scott USAssa. Kertoo sinun omasta turvattomuudesta jos luokittelet ihmisiä syntyperän ja ihon värin mukaan. Miksi olet heitä vastaan? Jos ajattelet heidän olevan tyhmempiä, vähempiä ihmisiä jne. niin silloinhan sinun pitäisi olla ylivoimainen älyllisesti ja helposti voittaa heidät kilpailussa työpaikoista jne. Mutta onko niin että he ovat eri värisiä, mutta kanssasi tasavertaisia ja kilpailevat samoista resursseista, jonka koet uhkaksi itsellesi?

  Eli:
  Ovatko tummaihoiset tyhmempiä, heikompia ja vähempiä ihmisiä, jotka eivät pärjää sinulle kilpailussa. Tällöin sinulla ei ole järjellistä tarvetta alistaa tummaihoisia. Koska jos sinulla on tarve alistaa itseäsi heikompia, kertoo tämä oman psyykkeesi rikkonaisuudesta.

  Vai:
  Ovatko tummaihoiset kanssasi tasavertaisia ja uhka sinulle ja alistat heitä kilpailullisista syistä?

  VastaaPoista