6. lokakuuta 2016

Suomi on sananvapauden kehitysmaa: Case Janitskin ja MV-lehti

Syyttäjä Heikki Wendorfin ajama vaatimus (poliisi Harri Saaristolan ansiosta) MV-lehden päätoimittajan Ilja Janitskin vangitsemiseksi hyväksyttiin tänään Helsingin käräjäoikeudessa tuomari Marjut Oksasen toimesta. Toisin sanoen, Suomen viranomaiset ryhtyvät nyt ajamaan eurooppalaista pidätysmääräystä, jotta sanan- mielipiteen- ja lehdistonvapautta käyttänyt Ilja Janitskin saadaan vangittua tekaistujen syytteiden vuoksi Espanjassa MV-lehteen liittyen ja toimitettua Suomeen. Tarkoituksena on tietenkin häiritä MV-lehden toimintaa ja ajaa mielipuolisen raskaan tuomion kautta massiivista peloitevaikutusta kaikkia niitä kohtaan, jotka uskaltavat tänä valheen ja mädätyksen aikakautena vielä puhua julkisesti totta!

Tälle tasolle on siis tultu.

Edes lehdistonvapaus ei merkitse enää mitään. Tosiasiat ovat niin epämieluisia eliitillemme ja paljastavat valtamedian systemaattisen valehtelun, että niitä kertovat pitää nujertaa keinolla millä hyvänsä, jotta tyhmä ja tietämätön kansa pysyy tyhmänä ja tietämättömänä siitä, mitä ja miksi Suomessa todella tapahtuu. Päättäjät, mediamafia ja virkamiehet pelkäävät ja vihaavat totuutta näin paljon. Oikeuslaitos toimii demlamaiseen tapaansa kumileimasimena näille sananvapauden vihollisille ja hyväksyy tämän kaiken ilman hetkenkään epäröintiä, tai pahimmassa tapauksessa tekaisee lisää syytteitä tuomion suurentamiseksi.


Sanoin jo tammikuussa, että aseellinen vastarinta on nykytilanteessa jokaisen kansalaisen velvollisuus. Nyt tapahtunut tosiasia entisestään vahvistaa tuota toteamustani. Tosiasioita ei saa kertoa ihmisille sen enempää yksityisten ihmisten toimesta (esim. minun case), kuin myöskään median toimesta (case MV-lehti ja Janitskin), tai viranomaiset käyvät kimppuun. Miten kansa voi demokratiassa tehdä oikeat päätökset, jos kansaa estetään saamasta tietoa tosiasioista? Ei mitenkään.

Koska demokraattisin keinoin ei voida enää asioita muuttaa, vaihtoehdot vähenevät kummasti. Koska oikeuslaitos on täysin demlaantunut ja sieltä ei oikeutta enää saa, sekin vaihtoehto sulkeutuu pois. Kun viranomaiset ovat läpimätiä, sieltäkään kautta on turha kuvitella mitään apuja saatavan valituksin ja vetoomuksin. Mitä jää jäljelle?

Minun on vaikea nähdä mitään muuta ratkaisukeinoa, kuin aseellinen vastarinta ja terrori valtaa pitävää eliittiä, virkamiehiä, poliitikkoja, bankstereita, hyvävelisysteemiä, mädätysmediaa ja kaikkia niitä tukevia kohtaan. Muut optiot on jo käytetty loppuun aikoja sitten. Muuta ei enää ole jäljellä. Vain raaka, silmitön väkivalta näitä ihmisten perusoikeuksia törkeästi loukkaavia tahoja vastaan voi meidät enää pelastaa totaaliselta tuholta. Pitää iskeä nopeasti ja päättäväisesti ja kohdistaa iskut paitsi suoraan pahimpiin mädättäjiin henkilökohtaisesti, niin myös järjestelmän tukirunkoon, kuten tuomioistuimiin, poliisilaitoksiin, eduskuntataloon, Yleisradioon, jne.

Kenenkään edellä kirjoittamani lukeneen on turha väittää, että vaihtoehtoja väkivallalle on vielä muka olemassa. Ei ole, eikä voi olla.

Lukekaa kirjoitukseni "Varautumisvinkkejä tulevan varalle", "Suojautuminen viranomaisiltakin" ja "Systeemiä ei voi voittaa systeemin säännöillä", sekä ryhtykää toimimaan niiden mukaan. Puheet on nyt puhuttu, vetoomukset vedottu, kirjoitukset kirjoitettu, "oikeus"laitos katsottu, viranomaiset käyty läpi, äänestykset äänestetty. Nyt pitää muiden keinojen alkaa puhumaan ja lujaa. Jos tämä maa edes teoriassa vielä aiotaan pelastaa.

12 kommenttia:

 1. Kannatan Markuksen näkemystä. Tilanne on sietämätön.

  Viranomaisiin ei voi luottaa. Päättäjiin ei voi luottaa. He toimivat kuten vihollinen.

  Oikeuslaitosta ei ole enää. Oikeusvaltiota ei ole enää.

  VastaaPoista
 2. Joo joo mäkin kannatan Markuksen näkemystä ja lässyn lässyn lää. En silti kyllä nosta persettäni penkiltä. TV:stä tulee salkkarit ja potkupalloa. Mutta jos joku muu tekis jotain niin voin kyllä kannattaa. Anonyymisti ja netistä käsin.

  VastaaPoista
 3. Jaahans korkattu on ja äidin sohvalla rinkeliä mussutetaan.

  VastaaPoista
 4. Janssonhan on ehta sekopää a'la Breivik. Kuinka harhainen voi olla, kun väittää että Janitskinin ja MV-lehden toiminta on täysin ok? Ensinnäkin lehti varastaa kopioimalla muiden tekemää työtä ja vääristelee sen sitten omiin tarkoitusperiinsä. Te jotka,syytätte "valtamediaa" jonkun agendan ajamisesta, niin - ja nyt järki käteen - mitähän se MV-lehti ja Janitskin tekee?

  VastaaPoista
 5. Vassari väkivalta vaan on paremppaa,eiku erillaista.

  VastaaPoista
 6. Hieno kirjoitus Markukselta ja asiallinen yhteenveto. Tilanne ei jätä paljon vaihtoehtoja. Kaikista pahinta asiassa on se että suomalaiset itse eivät välitä tai ymmärrä että joukkoraiskattu ja silvottu Suomi neito vaatii apua - ja suomalaiset kääntävät pelkurimaisesti katseensa pois.

  Turhan päivän lässyttäjiä riitti 10 000 marssimaan...aivopestyn massalauman "onnelan" puolesta jossa juuri joukkoraiskauksista ja silpomisista halutaan arkipäivää! Halutaan siis uhrata jopa omat lähimmäiset sen takia että voitaisiin teeskennellä tyytyväistä idioottia.

  VastaaPoista
 7. > Janssonhan on ehta sekopää a'la Breivik.

  LOL. Breivik teki miehen työn.

  > Kuinka harhainen voi olla, kun väittää että Janitskinin
  > ja MV-lehden toiminta on täysin ok? Ensinnäkin lehti
  > varastaa kopioimalla muiden tekemää työtä ja

  Lainaaminen on yleinen käytäntö mediassa kylläkin.

  > vääristelee sen sitten omiin tarkoitusperiinsä.

  Kopioi mutta samalla vääristelee? Ei täsmää. Voi joko kopioida tai vääristellä, mutta ei molempia, koska logiikka.

  > Te jotka,syytätte "valtamediaa" jonkun agendan
  > ajamisesta,

  Ei se ole edes syytös, vaan tosiasia.

  > niin - ja nyt järki käteen - mitähän se MV-lehti
  > ja Janitskin tekee?

  Kertoo asioista, käyttää sananvapautta ja aiheuttaa persekipua sinunlaisillesi ihmisille, mikä on kaikki helvetin hienoa.

  VastaaPoista
 8. Aseellisesta vastarinnasta puhuminen saanee aikaan sen, että kohta on Team Karhu tulossa oven taakse ja oven läpi. Voi voi. Ei pidä esittää noin rajuja toimintamalleja. Meillä demokratiassa asioita muutetaan äänestämällä perussuomalaisia, todellista muutosvoimaa.

  VastaaPoista
 9. Katupartiot ovat näyttäneet esimerkkiä ja raivanneet tien auki laajemmalle toiminnalle.

  Mihinkään epätoivoisiin yhden miehen näytöksiin ei ole syytä sortua.

  Nyt on toimintaa laajennettava ja syvennettävä.

  Suuntaa antava järjestäytyminen menee näin:

  Perusyksikkö on katupartio johon voi kuulua muutama henkilö tai useita kymmmeniä henkilöitä.

  Tämä määräytyy yleensä sen mukaan miten suuresta kaupungista tai kunnasta on kyse. Partioiden määrä ja vahvuus voi vaihdella voimakkaasti. Näin kuuluukin olla luontaisesti. Mihinkään kaavoihin ei ole syytä kangistua.

  Lukuisat paikalliset katupartiot muodostavat alueellisesti katupartio osaston/kaartin.

  Kaikki alueelliset osastot/kaartit muodostavat yhdessä valtakunnallisen kansalliskaartin.

  Kansalliskaartia ei pidä sekoittaa mihinkään valtion organisaatioon. Kansalliskaarti on täysin itsenäinen ja riippumaton valtiosta. Nyt muodostettavaa kansalliskaartia voi verrata Yhdysvalloissa toimivaan vapaaehtoiseen militia liikeeseen. National Guard joka toimii Yhdysvalloissa on valtion organisaatio. Näitä ei pidä sekoittaa keskenään.

  Militia on vapaaehtoisista muodostettu, aseistukseltaan ja varustukseltaan monimuotoinen liike joka on jakaantunut tuhansiin, kymmeniin tuhansiin pienempiin yksiköihin.

  Nyt muodostettavalla kansalliskaartilla on juuri yhtymäkohtia militia liikkeeseen.

  Pääpiirteittäin järjestäytyminen siis ylläolevalla tavalla.  VastaaPoista
 10. Vittu mitä sekopäistä hourailua ja haaveilua noi katupartio jorinat. :D Ei jumalauta.

  VastaaPoista
 11. "Jaahans korkattu on ja äidin sohvalla rinkeliä mussutetaan."

  A) Markus ei asu äitinsä luona
  B) Markus ei "korkkaile" ja juo humalahakuisesti

  Mutta siis muuten meni ihan oikein. Kyllä Markus varmaan joskus rinkeliä voi sohvalla syödä. Yksi kolmesta siis.

  VastaaPoista
 12. Jos (=kun) tulee SHTF ja Dindut hyppii silmille niin muista:

  https://markusjansson.blogspot.fi/2012/09/suojautuminen-viranomaisiltakin.html

  https://markusjansson.blogspot.fi/2015/11/varautumisvinkkeja-tulevan-varalle.html

  https://markusjansson.blogspot.fi/2015/11/hairiotilanteisiin-voisi-varautua-jos.html

  https://markusjansson.blogspot.fi/2010/08/varautumisesta-hairiotilanteisiin.html

  https://markusjansson.blogspot.fi/2011/01/varautumisesta-hairiotilanteisiin-osa-2.html

  VastaaPoista