22. maaliskuuta 2016

Belgialaiset saivat, mitä tilasivat - milloin on Suomen vuoro?

Belgialaiset saivat tänään aamuna tuta rauhan- ja lapsirakkauden uskonnon kansallista, ehkä jopa geneettistä erityispiirrettä, kun kymmeniä ihmisiä kuoli ja satoja haavoittui terrori-iskussa. Kaipa minun pitäisi voivotella tapahtunutta, uhreja ja kaiken kaameutta. Mutta en sitä tee.

Belgialaisilla on pääsy aivan samaan nettiin kuin meilläkin on. Aivan samat uutiset, tietolähteet ja keskustelufoorumit ovat heidänkin käytettävissään. Jokainen belgialainen on pakostakin siis kuullut vakavia, perusteltuja varoituksia siitä, mitä on odotettavissa, jos islamisaation ja matutulvan sallitaan jatkuvan. Jokainen belgialainen on varmasti nähnyt ja kuullut muista terrori-iskuista, vaikkapa juuri tovi sitten Ranskassa sattuneet, jotka ovat myöskin tämän saman paskasakin aikaansaannoksia. Yksikään belgialainen ei voi väittää, ettei heitä olisi varoitettu.

Ei ole muslimin vika, että hän teurastaa vääräuskoisia, se on hänen Koraanin ohjeistama käytösmallinsa, se on islamin ja Allahin tahto. Islam määrää, että vääräuskoiset pitää teurastaa ja sotaa pitää jatkaa, kunnes jokainen vääräuskoinen on joko teurastettu, orjuutettu tai kääntynyt islamiin. On siis täysin luonnollista ja loogista, että muslimit toimivat tuon mukaan ja teurastavat vääräuskoisia esimerkiksi terrori-iskuin.

Sitä saa, mitä tilaa. Vassokuu. Pitäkää hyvänänne jokainen itsemurhapommittaja, jokainen terrori-isku, jokainen uhri. En sano, että "sivullinen" tai "viaton" uhri, koska sitä he eivät ainakaan pääasiassa ole. Ehkä joukossa on voinut olla pari-kolme fiksua ihmistä, jotka ovat tehneet kaikkensa tämän matutulvan ja islamisaation pysäyttämiseksi, mutta valtaosa näistä uhreista ei ole viattomia, eikä sivullisia. He ovat itse syyllisiä siihen, mitä on tapahtunut, kun he ovat vuodesta toiseen sallineet käärmeiden luikerrella paratiisiinsa. He ovat itse syyllisiä siihen, mitä on tapahtunut, koska eivät ole uskaltaneet, viitsineet tai halunneet nousta vastustamaan sitä kehitystä, joka heidän maassa on vuosikaudet jatkunut täysin vapaasti, vaan päinvastoin syleilleet sitä kehityskulkua. He ovat itse syyllisiä siihen, mitä on tapahtunut, koska ovat päinvastoin hyökänneet niitä vastaan, jotka ovat islamisaatiosta varoittaneet, leimaten heitä "rasisteiksi", "fasisteiksi", "nuivisteiksi" ja "islamofoobikoiksi". Sitä saa, mitä tilaa. Vassokuu.

Haluankin nyt kysyä avoimesti belgialaisilta sen klassisen kysymyksen: Miten tämä nyt, noin niinkuin omasta mielestä meni, tämän mamutusmokutuksen kanssa?PS. En valitettavasti ollut vielä ehtinyt tehdä Koraanin häpäisyvideotani, joten joudun tyytymään taas tähän kuvaan. Pahoittelen sitä ja lähetän kuitenkin ko. kuvan myötä terveiseni näitä pommeja räjäyttäville ja ihmisiä ampuville barbaareille, vassokuu:

3 kommenttia:

 1. Loistavaa Jansson! Käyttäydyt juuri näin:

  http://www.valomerkki.fi/puheenvuorot/ville-ranta-iskun-jalkeen

  VastaaPoista
 2. Kai nämä rauhanuskonnon edustajat pelaavat laivanupotusta euroopankartalla. Saa nähdä milloin tulee ensimmäinen osui ja upposi, eli milloin päättäjille alkaa tämä touhu riittää. Varmaan vasta sitten kun Eurooppa on useaan kertaan pommitettu paskaksi.

  VastaaPoista
 3. miksi vihata meitä kohta?

  VastaaPoista