4. huhtikuuta 2015

Päivitystä minua uhkailevista jihadisteista

Tammikuussa muistin Ranskassa pilapiirtäjiä tappaneita muslimeja ja heidän uskonveljiään asiaankuuluvalla, sikamaisella kuvalla. Tästä seurasi luonnollisesti rauhanuskonnon edustajien tappouhkauksia, joista tein poliisille tutkintapyynnön ja jonka tutkimukset poliisi on jättänyt sikseen. Perusteena mm. oli, että näitä uhkaajia on niin vaikea jäljittää jne. Täyttä paskaa. Teinkin asiasta kantelun valtakunnansyyttäjälle, joka luultavasti tulee pyyhkimään sillä persettään samoilla tekosyillä.


Pääuhkailijani Bekir Yildiz on nyt jäljitetty tarkasti. Tämä pikkumies, jonka puheet ovat monta kertaa häntä isommat ja joka ylpeilee ties millä hölynpölyllä, on tavoitettavissa osoitteesta Planeetankuja 3 F 3, 02210 ESPOO. Bekir ajaa punaista BMW:tä, jonka rekisteritunnus on UYR-590. Tai no, ei se Bekirin oikeasti ole vaan kylläkin pankin, mutta pitäähän sitä jotakin peniksen jatketta hallussa olla. 
Toinen uhkailijoista, Amire Bellamine Vantaalta, on Mr. Finland finalisti! Miten mahtaa Mr. Finland kisalle käydä, otetaanko tämmöisiä saastoja sinne oikeasti? Yhteystietoja voi tästä kaverista kysellä suoraan sylttytehtaalta, josta ne annetaan kyllä, heh. Kannattaa samalla kertoa, mitä mieltä on Amiren mahdollisuuksista ko. kisassa uhkailujen jälkeen. Kolmas pääuhkailijoista, Qendrim Begolli Helsingistä, puolestaan viihtyy mallimaailmassa ja on ollut Yleannon haastateltavanakin.  Hän on myös pääkaupunkiseudulla kulttuuria rikastuttavan mamunuorisojengin jäsen, tai oman hehkutuksensa mukaan jopa johtajakin. Velipoika Vedat Begolli suorittaa parhaillaan varusmiespalvelusta intissä, jonne on mennyt tammikuussa 2015. Tarkempia yhteystietoja Qendrimistä saa eräästä tunnetusta Helsinkiläisestä mallitoimistosta.


Neljäs näistä pääpelleistä on Zmnako Islam. Bodareilta katoaa hormonien jne. vetämisen seurauksena sekä aivot että pippeli ja Zmnakon kohdalla voimme ääninauhalta jo päätellä, että nuppi ainakin on kutistunut olemattomiin! Kaveri löytyy Helsingin kuntosaleilta ja uimahalleista pullistelemassa muskeleitaan (etenkin Solana Fitness Centeristä) ja sanotaan vaikka näin, että se toinen pienentynyt elin, jonka hän omistaa, on kyllä kyseisen uimahallin suihkussa nähty ja pieneksi havaittu silminnäkijöiden kertomusten mukaan.
Facebook-profiili ja uhkailut.


Viides ja kohtuullisen uusi tulokas on Amir Mahmud Jafari, joka asuu Vallilassa Helsingissä. Mäkelänkadun ja Stuuren risteyksessä väitti asuvansa, mutta ei sentään siellä, joskin lähellä kylläkin, heh.
Facebook-profiili ja uhkailut.


Kuudes uhkailija on harras muslimi nimeltä Abdiaziz Mohamed Ahmed. Voitte tavata hänet huomenna juhlimassa jonkun neekerin thaiboxin voittoa (verovaroilla luultavasti, mitenkäs muuten) semmoisessa paikassa  kuin "Maahanmuuttajanuorten tuki", Vaskivuorentie 25, 2krs, VANTAA. Itse tämä hemmo asuu osoitteessa Kesätuulentie 3-5 B 28, 06100 PORVOO. Kaverille voi soitella numeroon 0505769097.
Facebook-profiili ja uhkailut.

Kertovatko edellä olevat tiedot ja se, miten helposti minäkin olen ne onnistunut löytämään, sitten enemmän Suomen poliisin impotenssista, julmasta, virkarikoksen arvoisesta piittaamattomuudesta, vaiko totaalisesta dhimmiytymisestä Suomen poliisilaitoksessa, sen voi jokainen päätellä itse. Siinä ne kuitenkin ovat. Tai siis osa niistä, enhän suinkaan paljasta kaikkia korttejani täällä avoimesti, hehehhehehehee.

Koska on ilmiselvää, että Suomen viranomaiset eivät aio asialle tehdä mitään, on suomalaisten otettava korpilaki käyttöön. Oikeuden on tapahduttava ja tässä tapauksessa se on mahdollista vain, jos ja kun oikeus otetaan omiin käsiin. On valitettavaa, että tähän on ryhdyttävä, mutta kun oikeuslaitos ja poliisi viittaa kintaalla ilmiselvälle ja vakavalle rikokselle, on kansalaisten itse otettava poliisin ja oikeuslaitoksen tehtävät omiin käsiinsä ja ryhdyttä asianmukaisiin toimiin heitä uhkaavan uhan neutraloimiseksi kertakaikkisesti.

Islamin nimissä uhkauksia latelevia muslimeja ei tulla sietämään. Ihmisten ei pidä joutua pelkäämään heitä. Heidän tulee pelätä meitä.

36 kommenttia:

 1. Nyt pistetään musta turpa lätisemään...saatanan saastat!

  VastaaPoista
 2. Tämäkin keissi osoittaa jotta Suomessa ovat mutiaiset ja elukatkin paremmin ssuojeltu virkavallan taholta,kuin SUOMALAISET IHMISET !

  Late Lapista.

  VastaaPoista
 3. Natsikultti on mädäntyneen hallinnon erityissuojeluksessa.Jos haluaa oikeutta se on haettava itse.Aseen kanssa.Sellaista se on punavihermädätyksen paratiisissa.

  VastaaPoista
 4. tuo smako islam on kääpiö...ja kehitysvammainen ulkonäöstä päätellen :D

  VastaaPoista
 5. TÖRKEÄÄ TOIMINTAA!

  Miten tuollainen tyyppi voi olla Mr. Finland -kisassa edes mukana? Miksei poliisi hae noita tyyppejä talteen kun osoitteetkin on jo tarjolla?

  Poliisi tuntuu olevan läpeensä mätä.

  VastaaPoista
 6. Markus, sun lähtölaskentas jo alkanut, ja vielä mies vaan blogaa. Sulla on yhä vauhtia vähintään 200 km/h.. mutta nyt sun etees nousee seinä. Luulitko suoran tien jatkuvan loputtomiin? Kunpa vain olisit tajunnut aiemmin. Et voi syyttää tulevasta ketään muuta kuin itseäsi. Saat, mitä tilasit.

  VastaaPoista
 7. > Markus, sun lähtölaskentas jo
  > alkanut, ja vielä mies vaan blogaa.
  > Sulla on yhä vauhtia vähintään 200
  > km/h.. mutta nyt sun etees nousee
  > seinä. Luulitko suoran tien
  > jatkuvan loputtomiin? Kunpa vain
  > olisit tajunnut aiemmin. Et voi
  > syyttää tulevasta ketään muuta kuin
  > itseäsi. Saat, mitä tilasit.

  Jeee! Näinpä kauan se kestikin, että tuli ensimmäinen tappouhkaus!

  Se on jännää, että aina kun teitä rauhanuskonnon edustajia kritisoi siitä, että olette väkivaltaisia barbaareita, niin todistatte sen ihan itse olemalla väkivaltaisia barbaareita! Eikö ole varsin surkuhupaisaa?

  Minä en teitä paskahousuja pelkää. Ja minä olen joka tapauksessa vain yksi ihminen, täysin korvattavissa jollakulla toisella, jos minulta jihadistit joku päivä onnistuvat hengen riistämään. Voitte olla varma, että se tapahtuisi, ehkä kymmenen- ehkä satakertaisena. Te ette voi voittaa tätä taistelua, ette ainakaan noilla barbaariaseillanne joita koko ajan koetatte käyttää.

  Tajuaisitte tietysti itsekin sen, jos ette olisi serkkujen nussimisen ja lampaiden hässimisen seurauksena degeneroitunutta kansaa, mutta kun olette niin... :D

  VastaaPoista
 8. tuo "markus" on suomalainen urpo joka uhittelee täällä....livenä ku näkisin vääntäsin paskat mahasta :D "seinä vastaan" tulee nyrkki vastaan :D

  VastaaPoista
 9. Aika mukavasti esiin kääntyy ton rauhan uskonnon moninaiset kasvot..Tappamista,loukkauksia,erioikeuksia sananvapauden suhteen, ja minusta tappouhkauksiakin pahempana tiukkaan iskostunutta oman rodun ja uskonnon ylemmyyttä niitä kohtaan jotka mokomien elämisen maksavat.

  VastaaPoista
 10. Zmako islam on tytön heikolla äänellä puhuva eunukki. Naurattaa kuulla sen uhoamista.

  VastaaPoista
 11. Nyt lähtee ählämien lätty lätisemään. Poliisi saa syyttää vain itseään siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu!

  VastaaPoista
 12. Olen itsekin joutunut eräällä anonyymipalstalla kuukauden päästä kahdeksan vuoden vainoamisen uhriksi, tähän liittyy myös puhelinhäirintä jossa on uhkailtu lapsianikin ja olen tehnyt kaikki mahhdolliset tutkintapyynnöt asiasta poliisille, mutta asiaa ei vain tutkita. Olen miettinyt mitä tässä pitäisi tehdä ja kuulisin mielelläni neuvoja asian suhteen. Eli miten saisin selville tämän vainoajani ja lasteni uhkailijan henkilöllisyyden, kyseessä mitä ilmeisemmin on yksi ja sama henkilö?!

  VastaaPoista
 13. Rauhanuskonto, todella! Kuunaan kuullut kenenkään kristityn uhkailleen väkivallalla, jos Raamattua on pilkattu. En ole itse uskovainen, mutta kristinuskossa on sentään semmoinen logiikka, että itse Jumala hoitaa rangaistuksen. Allah ei näemmä siihen itse kykene, vaan tarvitsee moisia urpoja avukseen.

  VastaaPoista
 14. Tiedä sitten kumpi järkyttää enemmän; tuo uhkailu vai totaalinen mielikuvituksen puute kun lapsia nimetään... "Mohamed Ahmed", oikeasti, kuulostaa enemmän joltain stereotyyppiselta sarjakuvahahmolta.

  VastaaPoista
 15. Oikeastaan sitä voidaan pitää vain hyvänä asiana, että näiden ählämien ÄÖ on tukevasti siellä 60:n alapuolella. Kuuntelian tuon Sähläm Ismailin vuodatuksen ja hyvin sitä näköjään saa viestinsä perille 10 sanan sanavarastollakin. Miltähän kuulostaa kun hän tilaa pizzaa puhelimessa? Jotakuinkin tältä: Pizza vittuuu, mun äitin vittuu, paskaa juttu paskaa saatanan suomalainen rasisti. Ja oliiveja vittu.

  VastaaPoista
 16. Ei liity monikulttuurisuuteen. Rajat auki.

  VastaaPoista
 17. Terveiset täältä Israelista. Otan osaa noiden hullujen horinoiden vuoksi, toisaalta tuon pygmin kimittäminen oli jopa erittäin viihteellistä!

  Islam on tosiaan aivan mielisairas ideologia, joten ei sen kannattajilta mitään järkevää voi odottaakaan.

  Harmittaa puolestasi se, ettei virkavalta ota asiaasi vakavasti. Toisin se on täällä. Rauhan uskonnon edustajat laitetaan saman tien nippuun, kun rupeavat kimittämään julkisesti tappouhkauksia.

  Itseään täynnä olevia ja elämässään epäonnistuneita sukurutsaisia metroseksuaaleja nuo tuntuvat kaikki olevan.

  Minustakin alkaa tuntua siltä, että kohta kansa ottaa oikeuden omiin käsiinsä, koska yhteentörmäys vallitsevan ideologian ja todellisuuden välillä on niin suuri.

  VastaaPoista
 18. Eipä se naamakirja sivu näy.
  Oishan se niin hienoo mokuttajien mielestä että saataisiin" uus-suomalainen" voittajaksi.
  Suurmokuttajaksi aiheestakin (jossain veppijutuissa ylennetty) V Honkasalo on kiitettävästi arvostanut kunniakansalaisia, nyt on saatavilla jopa somaliankielinen esittely ko. vihervasemmistofemakosta. Nuo on vaarallisia kun mitkään faktat ei ole tosiasioita.

  Eihän se koraani kelpaa edes vessapaperiksi.
  mutta pyyhkäse nyt kuitenkin pari kertaa kivuista välittämättä tai ripulit ois hienommat.

  Alkaa ählämit taas kiehumaan.

  Voimia taisteluun!

  VastaaPoista
 19. Haha... Ihan naurettavaa! Siis aivan vitun lapsellista? Miten kukaan jaksaa alkamaan haukkua toisen uskontoa? Hauku ihmistä, mutta mitä uskonto teki sinulle? Markus Jansson en halua kuulostaa siltä että uhkailen, mutta itse olet ollu tässä se tyhmä joka on haastanut riitaa... Ja sitten päätät tehdä "rikosilmotuksen" siitä että on tullut uhkailua? Itse sitä oot halunnu kun tällästä paskaa teit! Mies on 30v ehkä ylikin ja pitää blogii aukina! Tällä menolla vaikuttaa siltä, että sinä oot se joka elää muitten verorahoilla. Perus suomalainen sossupummi jonka viimeset rahat menee alkoholiin että saa päivän taas käyntiin.

  VastaaPoista
 20. > Markus Jansson en halua kuulostaa
  > siltä että uhkailen, mutta itse
  > olet ollu tässä se tyhmä joka on
  > haastanut riitaa...

  "Riidan haastaminen" on juurikin sananvapauden käyttämistä. Se, että ei loukkaa jotakuta tarkoittaa, että ei sano yhtään mitään eikä ikinä esitä mitään uutta tai merkittävää näkökantaa mihinkään.

  Tavallaan olet oikeassa, kuvan tarkoitus on ollutkin provosoida, jotta muslimit paljastavat todellisen karvansa ja tyhmempikin suomalainen sen tajuaa. Siinä kuva onkin onnistunut oikein hyvin. Vastaavanlaiset pilakuvat kristityistä jne. eivät aikaansaaneet samanlaisia reaktioita heiltä...mistähän arvelet sen johtuvan ja mitä siitä pitäisi päätellä näistä eri uskonnoista ja niiden edustajista?

  > Ja sitten päätät tehdä
  > "rikosilmotuksen" siitä että on
  > tullut uhkailua? Itse sitä oot
  > halunnu kun tällästä paskaa teit!

  Jos minä en saa jaella tappouhkauksia muille, niin eivät muutkaan saa jaella niitä minulle. Onko se epäreilu vaatimus sinusta?

  > Mies on 30v ehkä ylikin ja pitää
  > blogii aukina!

  Oletko kateellinen, kun sinulla ei ole mitään niin järkevää sanottavaa, että sitä varten kannattaisi pitää blogia auki? :D

  > Perus suomalainen sossupummi jonka
  > viimeset rahat menee alkoholiin
  > että saa päivän taas käyntiin.

  Aika hupaisa olettamus. Tiedoksesi, että en ole sossupummi enkä itse asiassa edes juo alkoholia kuin ehkä kerran - pari vuodessa (jos yhtä kylmää olutta kuumana kesäpäivänä ei lasketa).

  VastaaPoista
 21. Hyväksyykö Islam Mr. Finland kilpailuihin osallistumisen? Ehkä tämän uhkailijan kannattaisi ensin hyljätä pinnallinen länsimainen elämäntyylinsä ja lukea paremmin oman uskontonsa pyhiä opinkappaleita. Varmaan alkoholikin taitaa maistua yökerhoissa lihaksiaan esitellessä? Rukouksiakin pitäisi tehdä kuusi kertaa päivässä, muttei punttisalilla kerkeä kääntyä mekkaan päin kun on just treeni menossa. Ei noi uhkailijat mitään muslimeja edes ole. Haluavat vaan päteä islamin varjolla kun muuhun ei pysty. Säälittävää.

  VastaaPoista
 22. Ja hyvänen aika: kaikki muslimeja.
  Pitäisikö nyt (taas) olla yllättynyt?

  VastaaPoista
 23. Eikös se mr finland ehdokas tiedä, että koko kisa on homojen järjestämä. ISIS on tosi ”iloinen” kun heidän periaatteita levittävät homot. Google etsintärobotit tykkää: Amire Bellamine – mr gay finland

  VastaaPoista
 24. juu paina päälle vaan, näille muslimiroikaleille ei mitään hyväksyntään, miel. käännytys takas hiekkaerämaahan josta ovat tulleetkin..ole rohkea Sinua siunaten Matti Natri nyt Albaniassa tääl muslimien keskellä

  VastaaPoista
 25. juu paina päälle vaan, näille muslimiroikaleille ei mitään hyväksyntään, miel. käännytys takas hiekkaerämaahan josta ovat tulleetkin..ole rohkea Sinua siunaten Matti Natri nyt Albaniassa tääl muslimien keskellä

  VastaaPoista
 26. Oot kyllä suht huomio huora. Oon ihan kanta suomalainen. Mitä sä sanoisit jos joku laittais kuvan missä paskoo suomen lipun päälle. Itse suuttuisin ja saattaisin jopa avata suuni. Kaikista ihmisistä löytyy kaista päitä uskonnosta riippumatta. toisista kylläkin enemmän. Mutta en esim. tuon itävallan lentokone turma jälkeen pidä kaikkia saksalaisia itsemurha lentäjinä. Mun kaveri piiristä löytyy rasisteja ja yleensä he ovat niitä joilla koulut on jäänyt kesken ja tuntuu että joitakin on omista ongelmista syytettävä. Mun mielestä sanavapautta ei kannatta käyttää löyly kauhana niinkuin mun sotaveteraani isoisäkin sanoin. Voidaan me haukkua kaikki netissä lyttyy ja iskeä ihmisten heikkoihin kohtiin. Millä tavalla se tekee maailmasta paremman. Jokainen rikollinen saakoon rangaistuksensa väriin tai uskontoon katsomatta. Katsomalla jo näitä kommentteja selviää ettei tälläkään palstalla ihan mitään penaalin terävimpiä kyniä ole kirjoittelemassa

  VastaaPoista
 27. Ja jos et valikoiden hyväksyt kommentit tänne niin missä se sun raja sananvapaudelle menee. Herää hermanni. Ei lietsomalla vihaa saa maailmasta parempaa paikkaa. Alennutaan vaan muiden vihanlietsojien tasolle

  VastaaPoista
 28. 11.4.2015

  Suurmielenosoitus EU:sta eroamiseksi (löytyy Facebookista)
  Osallistukaa ja tavataan siellä, ensin käydään äänestämässä Persuja ja sitten porukalla lähdetään suunnittelemaan lisää kuvioita.

  VastaaPoista
 29. Islam on vapaan ja sivistyneen lännen vihollinen.

  Koska islam ja koraani ovat erottamattomat niitä täytyy käsitellä yhtenä ja samana asiana.

  Mikäli me täällä lännessä haluamme nyt ja tulevaisuudessa elää vapaudessa on islamin leviäminen pysäytettävä. Edessä on suurempi sota. Se on väistämötäntä mikäli emme halua menettää omaa kulttuuriamme, sivilisaatiota, uskontoamme ja vapautta.

  Tosiasioiden tunnustaminen on kaiken viisauden alku.

  Islam on läpikotaisin tukahduttava, murhan ja kostonhimoinen poliittis-uskonnollinen ideologia.

  Islamin yksi tärkeimpiä moraalikäsitteitä on kunnia-häpeä –konsepti. Kun lännessä pidetään sitä tärkeänä, mikä on oikeaa ja mikä on väärää, niin muslimeille on tärkeintä, tuleeko jostakin asiasta häpeää koko suvulle.

  Tämä yletön suvun kunnian varjeleminen on johtanut ja johtaa edelleen kunniamurhiin, joissa suvun kunnian takia isä tappaa tyttärensä tai veli sisarensa, jos tytössä on havaittu jotakin kunniatonta.

  Riittää, että jos nainen on tullut raiskatuksi, niin hänet voidaan tappaa, koska muslimien logiikan mukaan raiskatuksi tullut nainen on aina syyllinen.

  Islamissa naisten älyä ja luotettavuutta pidetään vajavaisena, mikä on johtanut siihen, että oikeustapauksissa tarvitaan kahden naisen todistus vastaamaan yhden miehen todistusta.

  Jos nainen raiskataan, raiskattu nainen tarvitsee neljä miestodistajaa, jotka ovat nähneet teon omin silmin. Eihän neljää miestodistajaa tietenkään ikinä löydy, koska raiskaus tehdään yleensä salassa. Ja jos neljä miestodistajaa olisikin olemassa, niin he olisivat mitä todennäköisimmin itsekin niitä raiskaajia.

  Tosipaikan tullen ero nk. tavallisen muslimin ja äärimuslimin välillä on kuin veteen piirretty viiva.

  Islam ei ole yhteensovitettavissa länteen. Koska islam ei tee kompromisseja se laajenee aggressiivisesti ja vaatii muita alistumaan sen tahtoon.

  Ruotsi, Ranska, Englanti jne. ovat tänään suurissa vaikeuksissa muslimeiden takia.

  Tilanne on niin hälyttävä että en pidä ajatusta mahdottomana että joudumme Suomesssa arvioimaan oman lähi-alueemme turvallisuustilanteen uudelleen lähivuosina johtuen Ruotsin maahanmuutosta, jonka kautta Ruotsiin muodostuu terrorismin pesäkkeitä ja yhteiskunta ajautuu tilaan jossa aseistautuneet joukkiot hallitsevat ja terrorisoivat eri puolilla Ruotsia.

  On itsepuolustuksen aika.
  On aika sanoa että nyt riittää.  VastaaPoista
 30. Olen aina ihmetellyt miksi islamin uskoiset miehet viihtyvät keskenään mutta nyt sekin aukesi kun kuulin tämän tytönäänisen Zamnakon puheen.

  Onko ryhmässä aina joku naismainen nuori poika,täytyypä ruveta tarkkailemaan ympäristöä ja nimenomaan kuunnella sointuuko heleä puhe seassa.Ai niin,naisehan ovat hiljaa ja kuuntelevat puhuvat ja näköjäänkin myös uhkailevat kun saavat sellaiseen luvan.

  Jotenkin säälittää tuo Zamnakko.

  VastaaPoista
 31. > Markus, sun lähtölaskentas jo
  > alkanut, ja vielä mies vaan blogaa.
  > Sulla on yhä vauhtia vähintään 200
  > km/h.. mutta nyt sun etees nousee
  > seinä. Luulitko suoran tien
  > jatkuvan loputtomiin? Kunpa vain
  > olisit tajunnut aiemmin. Et voi
  > syyttää tulevasta ketään muuta kuin
  > itseäsi. Saat, mitä tilasit.

  Tuosta se muuten kunnon paskamyrsky alkaisi. Markus kuolisi marttyyrina, ja neekeri-ukot ja muslimit saisivat viimeinkin ansionsa mukaan kun tuhannet lynkkaajat etsisivät heidät koloistaan.

  Että siitä vaan paskamusut.

  VastaaPoista
 32. Saksa: ulkomaalaisklaanit uhkailevat poliisia ja tuomareita

  JF 2.12.2014: Ausländerclans bedrohen Polizisten und Richter

  HANNOVER. Useat Ala-Saksissa asuvien suurperheiden riitoja selvittäneet poliisit ovat joutuneet poliisin suojelemiksi kurdien, libanonilaisten ja turkkilaisten klaanien uhkailujen vuoksi, kertoo NDR-kanavan selvitys. Maanantaina julkaistussa Ala-Saksin sisäministeriön järjestäytyneen rikollisuuden raportissa on ensimmäistä kertaa kappale kriminaaliklaaneista.

  Sarstedtin niin kutsutussa liikennevalo-oikeudenkäynnissä jopa Hildesheimin syyttäjä ja tuomarit joutuivat turvautumaan poliisin suojeluun massiivisten uhkailujen vuoksi. Taustalla on Abdulkader D. -nimisen turvapaikanhakijan murha, jolla oli suhde varatun syyrialaisnaisen kanssa. Uudenvuodenpäivänä 2012 naisen aviomies Mohamed O. ja toinen henkilö ampuivat häntä päähän risteyksessä Sarstedtin kaupungissa.

  Klaanit levittävät pelkoa ja kauhua.

  38-vuotiaan tekijän elinkautinen tuomio johti mellakkaan oikeussalissa. Asiaa käsittelevä tuomari oli käsittelyn alussa maininnut [Berliinin Neuköllnin] nuorisotuomari Kirsten Heisigin kohtalon [hänet murhattiin, koska ei katsonut ulkomaalaisrikollisuutta läpi sormien, käänt. huom.]. "Pidin sitä liioiteltuna tapauksena". Mutta hän joutui myöntämään, että tässä meillä on pelkoa ja terroria lietsova suurperhe. Hän ei ollut koskaan nähnyt moista todistajien painostamista.

  Toisessa tapauksessa klaani hyökkäsi Peinen poliisiasemalle - syynä tälle oli kotietsintä. Miehet "piti poistaa asemalta poliisivoimin", kerrotaan poliisiraportissa. Poliisihallituksen Ulf Küch kertoi NDR:lle "hyökkäyksestä poliisiasemalle". Vastaavaa hän ei ollut 40 vuoden urallaan kokenut.

  Useissa muissa tapauksissa klaanien jäsenet mainitsivat ääneen poliisien kotiosoitteet. "Sitä kysyy tietenkin itseltään: miten he voivat viranomaisten koteihin tunkeutua?", sanoi Lüneburgin poliisipäällikkö Friedrich Niehörster NDR:lle. Tällainen jättää pakostakin viranomaisiin jälkensä. Ala-Saksin tapausten tai uhkailtujen ja suojeluksessa olevien poliisien määrää ei raportissa kerrota.

  http://www.jlokka.fi/2014/12/saksa-ulkomaalaisklaanit-uhkailevat.html  VastaaPoista
 33. Poliisi muodostaa jonon ja ottaa suihin näiltä kaikilta.

  VastaaPoista
 34. Zmnako Islam treenaa Helsingissä usein Mayor's Gymillä http://www.mayors.fi/ - valitettavasti.
  Dorka treenaa aina pelkkää hauista ja pullistelee peilin edessä ählämikavereidensa kanssa - taitavat olla piilohomoja ?
  Huonontaa kaikkien salilla kävijöiden mainetta tuollaiset Zmnakon tapaiset vajakit.

  VastaaPoista
 35. äkkiä ulos maasta nämä Muslimisaastat, oksettaa ajatellakin että tuollaisia paskakasoja liikkuu maassamme vapaana, itse kuulun Ev.Lut kirkkoon ja täytyy myöntää että kyllähän se vähän harmittaa jos joku puhuu pahoja sanoja Kristinuskosta mutta maassamme on uskonnonvapaus ja hyvä niin, ei tulisi mieleenikään ruveta uhkailemaan ketään vaikka kuinka pahasti sanottaisiin Kristuksesta.

  VastaaPoista