20. huhtikuuta 2015

Eduskuntavaaleissa(kin) 2015 laajamittaista vaalivilppiä!


Asiasta kirjoittaa mm. MV-lehti ja asiasta on alkanut keskustelu MV-lehden keskustelufoorumilla omassa ketjussaan. Valtamedia vaikenee totaalisesti. Eikä ihme.

Facebookissa on keskusteltu mm. seuraavista epäselvyyksistä:
1) Ehdokas ei ole saanut yhtäkään ääntä tietyssä äänestyspaikassa, vaikka häntä on siellä äänestetty.
2) Ehdokkaan äänet ovat tulospalveluissa heittelehtineet edestakaisin tuhansiakin ääniä. Vika on ehkä tosin ollut tulospalvelun nettisivulla, joka on voinut sekoittaa eri ehdokkaiden ääniä keskenään. Tai sitten...
3) Äänestyslippuja on hylätty, vaikka niissä on ollut aivan selvästi ehdokkaan numero kirjoitettuna. Asiasta meteliä nostaneet on häädetty pois kuvaamasta ko. lippuja jne.
4) Äänestyslippujen ja äänestäneiden määrät eivät täsmää. Heittoja on huomattavasti. Tämän ei pitäisi olla edes teoriassa mahdollista, mutta niin se vain on.Seurataan tilannetta ja sen kehittymistä, sekä esille nousevia todisteita. Osallistukaa keskusteluun tuolla foorumilla ja kertokaa omista kokemuksistanne ja havainnoistanne avoimesti. Kaikki keskustelu siellä on luottamuksellista, eikä tietojanne luovuteta viranomaisille missään tapauksessa. Nyt paljastetaan tämä vilppisysteemi kerta kaikkisesti!

6 kommenttia:

 1. Ainakin osa asiallisista äänistä on hylätty sen takia, että on äänestetty toisen vaalipiirin edustajaa. Esim. Helsingin vaalipiirissä näyttäisi korkein numero olevan 270, joten sitä isommat numerot eivät vastaa ketään ehdokasta. Skeptinen on hyvä olla, mutta paranoidi ei.

  Katsoinpas omaa äänestyspaikkani ääniä ja kappas, nolla ääntä ehdokkaallani. Nytpä alkoi oikeasti kiinnostamaan tämä puuha!

  VastaaPoista
 2. voi vitun persereikä idiootti pedofiili janssoni :D Vähän heikkoa jos pitää alkaa referoimaan jonkun mvlehden suolihuuruja :D

  VastaaPoista
 3. Hei Markus.
  Libertaarille tärkeää ymmärtääkseni on vapaus. Liberty = vapaus. Katsoin kirjoituksesi näkemyksestäsi libertarianismin ja liberalismin eroista. Pidin sitä hyvin kirjoitettuna, ja sain hyvän kuvan sinusta bloggaajana, jota voisi seurata. Katsoin nyt näitä sivujasi, ja tähän mennessä olen pettynyt. Minun silmissäni, tällainen maahanmuuttoa ja islamia kritisointi ei aja asiaansa. Vaikea ajatella sinua laadukkaana islamin riitin joka esimerkkinä tuon koraani-pekoni-koiranpaska -kuvan takia. Keksisitkö jotain muuta sisältöä?

  VastaaPoista
 4. Omistajan asiaa ajava raha hallitsee vaaligallubfirmoja, vaaliennusteen tekijöitä ja Tieto vaalijärjestelmää. Vihervasemmiston kuplasta puhutaan mutta oikeisto se vasta kupla onkin, jota ei juuri kukaan tunnu äänestävän, mutta joka siitä huolimatta voittaa vaalit tai saa toiseksi eniten ääniä, vaikka kukaan ei sitä tunnu äänestävän pientä omistajaeliittiä lukuunottamatta. Kenen tarvitsee valehdella kuuluvansa Suomen Toivoihin?

  VastaaPoista