7. marraskuuta 2013

Tuomio tuli - Suomen mätä oikeuslaitos ei pettänyt odotuksiani

Sain tänään tuomion, jossa minut todettiin syylliseksi kiihottamiseen kansanryhmää kohtaan ja maksettavakseni määrättiin 50 päiväsakkoa, sekä kyseistä kirjoitustani sensuroitavaksi. Tuomiolauselma oli sanasta sanaan kopioitu Mika Illmannin ulostamasta syytekirjelmästä ja tuomiokin oli Mika Illmannin vaatima 50 päiväsakkoa. Mikään esittämäni tosiasiaväite eikä mihinkään seikkaan vetoaminen ei siis vaikuttanut millään tavalla tuomiooni tai tuomitsemiseeni.

Tuomio oli täsmälleen se, minkä tiesin tulevaksi jo heti kun syytekirjelmän sain käteeni ja ylipäätään se, että saan tuomion, oli minulle selvä asia heti kun poliisitutkinta asiasta alkoi. Suomalainen oikeusjärjestelmä on tässä mielessä samankaltainen kuin mitä Neuvostoliiton ja kansallissosialistisen Saksan oikeusjärjestelmä: Kun syytetty tiedetään niin tuomiokin annetaan, ennen kuin poliisi ehtii keksittyä rikosta edes tutkia.

Kommentoin tuomiota tarkemmin hieman myöhemmin ja tietenkin julkaisen täällä hovioikeuteen lähettämäni valituksen jahka saan sen valmiiksi. Koska on käynyt jälleen selväksi, että millään minun sanomisellani tai tekemisilläni ei ole mitään merkitystä tuomion kannalta, aion tekemässäni valituksessa keskittyä lähinnä vittuilemaan kusipäille natsituomareille ja läpimädälle oikeusjärjestelmällemme. Oikein kunnolla. Annan tulla oikein olan takaa. Mitään säästelemättä ja mitään sensuroimatta. Avaudun oikein helvetisti.

Ei sillä tietenkään mitään merkitystä ole mihinkään, korkeintaan saan syytteet oikeuden halventamisesta, mutta voi pojat siitä sitten vasta hupaisaa tuleekin. Mutta ainakin joutuvat nämä sananvapauden viholliset lukemaan vittuiluni läpi ja kirjoittamaan jotain siihen vastineeksi. Ja verovaroja palaa. Se on sentään kiva juttu, että voin minulle tulevien 500 euron maksujen vastapainoksi polttaa verovaroja ja ääliötuomareiden aikaa varmaan tuhansien eurojen edestä. Puhumattakaan tulossa olevista valituksistani korkeimmalle oikeudelle ja Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelle. Pelataan tämä sirkus nyt sitten loppuun saakka vain, evvk minulle.

Kuten jo aikaisemminkin toin esille, en missään tapauksessa tule maksamaan kyseisiä sakkoja enkä sensuroimaan kyseistä nettikirjoitustani. Repikööt väkisin ulosoton kautta sitten rahat ja poistattakoot Bloggerin kautta vaikka koko blogini sitten, mutta minä en millään tapaa myönny enkä auta heitä siinä. I will not comply.

26 kommenttia:

 1. Keräät rahaa sakkoihin, mutta et suostu missään tapauksessa maksamaan niitä?

  VastaaPoista
 2. Öööhhh... Siis en suostu maksamaan sakkoja, mutta kuten kirjoituksessani selvästi sanoin:
  "Kuten jo aikaisemminkin toin esille, en missään tapauksessa tule maksamaan kyseisiä sakkoja enkä sensuroimaan kyseistä nettikirjoitustani. Repikööt väkisin ulosoton kautta sitten rahat..."

  Onko tuossa nyt jotain sellaista, mitä et oikeasti ymmärrä?!? Luuletko sinä, että sakkoja voi kokonaan välttyä maksamasta? Ymmärrätkö sinä, mikä ero on sillä, että A) Maksaa määrätyt sakkonsa B) Antaa viranomaisten ulosoton kautta repiä rahat sakkoihin?

  Sama lopputulos. Minä köyhdyn 500 euroa.

  VastaaPoista
 3. Olet hieno mies! Arvostan!

  VastaaPoista
 4. Kyllähän siinä on vielä sellainenkin ero, että saat maksuhäiriömerkinnän. Ja ylimääräisiä perimiskuluja. Mutta kun kerran päätä on alettu lyömään seinään, niin kai se pitää mennä loppuun asti.

  Seinä on kuitenkin melko turvassa, pää ei niinkään.

  VastaaPoista
 5. Maksuhäiriömerkintää EI TULE siitä, että sakkoja peritään. Maksuhäiriömerkintä tulee siitä, että ei ole rahaa maksaa sakkoja ja/tai niitä ei pystytä perimään. Näinhän minun kohdallani ei suinkaan ole asian laita. Rahaa ja tuloja minulla on ja niistä nuo sakot voidaan sitten periä kun tuomio tulee lainvoimaiseksi. Kannattaisi ottaa selvää asioista.

  VastaaPoista
 6. Herää säkin tähän päivään ja käytä energiasi paremmin.

  VastaaPoista
 7. Mun mielestä näiden tuomareiden ja syyttäjien taustoja vois vähän tonkia. Vois pulpahtaa jotain mätää niistä...

  Tunkion risuaidat natisevat jo...

  Valtionsyyttäjä Mika Illmanin taustasta:

  Illmanin isä Karl-Johan Illman oli eräs Suomen uraauurtavista juutalaisjärjestöaktiiveista. Åbo Akademissa Vanhan testamentin eksegetiikkaa ja judaistiikkaa tutkinut professori Karl-Johan Illman sai omien sanojensa mukaan Turun juutalaisilta
  ”kunniajuutalaisen” arvonimen, vaikka oli itse luterilainen.

  Tähän syynä on etenkin ollut antisemitismimyytin varjelu akateemisessa maailmassa. Aurora-lehden numerossa 5/2000 Mika Illmanin isä totesi: ”On erittäin tärkeää, että holokausti ei pääse unohtumaan, kun viimeisetkin keskitysleireiltä selvinneet poistuvat joukostamme (…)”. Karl-Johan Illman ehti elämänsä aikana johtaa myös aggressiivista holokaustilobbausjärjestö Jad Vashemia vuosien ajan. Sionistikristittyjen The National Institute for the Renewal of the Priesthood -sivuilla häntä kuvattiin seuraavasti: ”Hyvin tunnettu henkilö Suomen ja Ruotsin juutalaisyhteisöissä”, ”juutalaisen kansan ja Israelin suuri ystävä”, ”Scandinavian Society of Jewish Studies -järjestön johtaja 1985-1995”, ”rakasti juutalaisuutta”. On melko selvää, mikä motivoi Karl-Johanin poikaa Mikaa hänen poliittis-aatteellisessa oikeusristiretkessään.

  Hufvudstadsbladetille antamassaan haastattelussa Mika Illman on myös todennut suoraan, että on halunnut tuomioilla antaa selkeän signaalin ”vallanpitäjiä kritisoiville” ihmisille!

  http://www.magneettimedia.com/lukijan-kommentti-miksi-magneettimediasta-syntyi-kohu/

  Kun oikein puserretaan niin muistakin kumileimasin virkamiehistä alkaa mätää purskahtelemaan.

  VastaaPoista
 8. Täytyy myöntää, että "oikeudenkäynnin" jälkeen en kyllä odottanut tuomiota, ottaen huomioon mm. syyttäjän toilailut ym.

  Voidaan kai sitten todeta, että myös uimahallissa lapsia raiskaava ja ahdisteleva lauma muodostaa semmoisen kansanryhmän, joka nauttii erityistä suojelua kirjalliselta arvostelulta.

  Onko kellään muulla paikalla olijoista asiasta enempää sanottavaa? Itse en ole vielä huomannut mitään bittiavaruudessa.

  t. Pörri Orava

  VastaaPoista
 9. Vanha kansa sanoi, että itselleen sika kiusaa tekee, kun kaukalonsa kaataa. Tulet häviämään juttusi kaikissa mahdollisissa oikeuasteissa eivätkä tuomarit hätkähdä tippaakaan vittuiluistasi. Omapahan on elämäsi, tee sillä mitä haluat.

  VastaaPoista
 10. Sinussa on asennetta! Älä antaudu pahalle, Markus.

  VastaaPoista
 11. Markus, oikeuden määräämät sakot joutuu edelleen istumaan jos niitä ei maksa. Tuon summan osalta saat valtion kustantamana muutaman viikon loman jos et maksa. Vain poliisin määräämät sakot voit jättää huomiotta jos et niitä maksa etkä ole ulosottokelpoinen.

  VastaaPoista
 12. Welcome to the club! Rikosrekisterissä täytyy olla yksi tuomio kansanryhmän kiihottamisesta, muuten on ollut joko liian hiljaa tai uinut myötävirtaan.

  VastaaPoista
 13. Joo näin tää menee. Kaiken muun voi systeemi tehdä, mutta ei päättää sitä, mitä me siitä ajattelemme. Muutenhan meno on kuin suuressa avovankilassa.

  500 euroa on viikon palkka. Mielipiteensä esittämisestä saat tehdä viikon orjana hommia. On tää melkoinen valtio.

  VastaaPoista
 14. Hauskaahan tossa on se että tuomioistuimen antamia sakkoja voi päästä istumaan jos välttää maksamisen. Eli hauskaa parin viikon lomaa vankilassa. _b

  VastaaPoista
 15. Kiitos kannustuksesta. Näitä on alkanut oikein satamaan tänne nyt. Hyvä niin. :-)

  VastaaPoista
 16. Hyvä herra Jansson, jos et suorita sakkoasi yhteiskunnalle VAPAAEHTOISESTI, niin se tarkoittaa ulosottomiehen väliintuloa. Ja ulosottomiehen väliintulo taas johtaa MAKSUHÄIRIÖMERKINTÄÄN.

  Voit toki jatkaa blogissasi esiintyvää uhriutunutta itkuasi, mutta ulosottomiehelle se ei merkkaa mitään.

  Mutta koska olet olet vakaumuksen mies, niin toivotan onnea valitsemallasi uralla.

  VastaaPoista
 17. Paskapuhetta. Otappa selvää asioista.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Maksuh%C3%A4iri%C3%B6merkint%C3%A4
  "Saatava on laissa määritelty suoraan ulosottokelpoiseksi (esimerkiksi verot, sakot, elatusavut, terveyskeskusmaksut ja liikennevakuutusmaksut), jolloin velkojan ei tarvitse hakea saatavansa vahvistukseksi tuomioistuimessa tuomiota, vaan voi siirtää saatavan halutessaan jo yhden maksuhuomautuksen jälkeen suoraan ulosottoon. Mikäli ulosottoviranomainen ei saa saatavaa perittyä, merkitään saatavan ulosotto keskeytyneeksi velallisen varattomuuden tai muun ulosottoesteen vuoksi, mistä aiheutuu maksuhäiriömerkintä.

  Pelkkä suoraan ulosottokelpoisen saatavan siirtyminen ulosottoon ei siis vielä aiheuta maksuhäiriömerkintää, vaan merkintä syntyy vasta ulosottoperinnän epäonnistuessa"

  VastaaPoista
 18. Minusta on ikävää että sinut tuomittiin. Valita niin pitkälle kuin pystyt ! Tsemppiä sinulle !

  t. Kee

  VastaaPoista
 19. ja sen verran tuosta sakosta, että vuoden se yrittää ulosottomies periä. Jos sinulla on normaalisti tuloja ja käyt töissä se saa sen helposti perittyä. Sakon muuntaminen alkaa about tosiaan vuoden jälkeen jos ei maksa. 500 euroa taitaa olla about viikko linnaa ? Mutta tosiaan kerroit olevasi töissä, linnaan et joudu. Vaan ulosottomies perii sen väkisin palkastasi. Tästä sinulle ei tule mitään merkintää kuten useat täällä virheellisesti väittää.

  Ainoastaan pitkäkestoisesta ulosotosta 18kk tulee merkintä tai velasta jonka olet jättänyt maksamatta ja sinut on tuomittu oikeudessa maksamaan, ottakaa hyvät ihmiset vähän selvää

  t.Kee

  VastaaPoista
 20. Jepjep, ei tässä ulosoton kanssa mitään ongelmaa ole, eikä tule. Valitusta hovioikeen väsäilen parhaillaan, ei tuo 30vrk valitusaika mikään turhan pitkä kyllä ole hitto vieköön, tässä tulee vähän kiire vielä! :-)

  VastaaPoista
 21. Pistin 0,01 BTC.

  Yllättävän paljon noita Bitcoin-lahjoituksia tullut siihen nähden, että harva on edes kuullut Bitcoinista. Toista maksutapaa käyttäen olisit varmasti saanut enemmän rahaa, mutta kiva että Bitcoin-osoitteenkin voi jo pistää esille ja saada edes jotain.

  VastaaPoista
 22. Kiitoksia lahjoituksesta. Aluksi tuli hieman enemmän, mutta sitten lahjoitusten tulo hyytyi. Nyt on kasassa noin puolet sakkorahoista, mikä on kyllä ihan hyvin.

  Juu, pyrin omalta osaltanikin edistämään tuota Bitcoinin käyttöä kaikessa mahdollisessa. Itsekin käytän sitä kaikkialla missä vaan mahdollista.

  VastaaPoista
 23. Olenko nyt varmasti ymmärtänyt oikein:

  - Suivaannuit suomalaiselle oikeusjärjestelmälle, koska katsoit sen olevan epäoikeudenmukainen, mutta silti ajattelit kirjoittaa valituksen.

  - Koska et usko oikeusjärjestelmään ja pidit järjestelmän virkamieskoneistoa pahansuopina ja välinpitämättöminä, ajattelit heidän silti välittävän vinoilustasi. Sen tosin kumosit ns. pyyhkimiskommentillasi, mutta eikö tässä ajattelussasi ole nyt joka tapauksessa selkeä ristiriita?

  - Tiivistetysti: Kun koet saaneesi epäoikeudenmukaista kohtelua ja harmittelet virkamiesten välinpitämättömyyttä, niin julistaessasi riemua verovarojen polttamisesta ja evvk-asennetta sorrut itse juuri siihen mikä sinua harmittaa toisten toiminnassa.


  Kahdesta pahasta ei tule hyvää.


  Kannustan sinua pyrkimyksessäsi saada oikeutta itsellesi ja muille. Mikäli sen sijaan podet evvk-asennetta, älä tee mitään sillä sehän on evvk:ta viimeisen päälle.

  VastaaPoista
 24. Ja jos minä en valita eteenpäin, silloin minä osoitan hyväksyneeni päätöksen/tuomion ja sitähän minä en hyväksy. Poltetaan verovaroja vaan loputtomasti tähän hullutukseen. Tätähän kansa haluaa, kun on näin hullut lait voimaan saattanut.

  VastaaPoista