9. marraskuuta 2013

Poliittisesti korrekti versio ajatusrikostuomion perusteena olevasta kirjoituksestani

20 kulttuurinrikastuttajan ryhmä rikastutti lapsia kylpylässä

En ole yhtään yllättynyt, että poliittisesti korrekti media ei tietenkään uutisoi tästä Suomessa mitään: Noin 20 Euroopan eteläpuoliselta mantereelta ja Euroopan, Afrikan ja Aasian mantereen yhtymäkohdan alueelta peräisin olevaa yhteiskunnan kultamunaa rikastutti lapsia kylpylässä Ruotsissa. Ryhmä pakkorikastutti ainakin 11-vuotiaan tytön, sekä repi mm. uimapukuja pois muiltakin tuonikäisiltä tytöiltä. Ryhmä ahdisti osan tytöistä luolaan ja teki heille seksuaalista väkivaltaa. Osa paikalla olleista pojista yritti suojella tyttöjä, mutta eivät tietenkään voineet mitään moiselle ryhmälle aikuisia miehiä. Sokerina pohjalla on, että poliisi ei pidättänyt ketään tapahtuman johdosta!

Nyt jumalauta alkaa tulla mitta täyteen tuollaisten lastenrikastuttajien kanssa!

Tuollaiset niukasti yleissivistystä omaavat epäinhimilliset rikastuttajat pitää lähettää takaisin ei-ihmisoikeuksia noudattaviin kehittymättömiin maihinsa välittömästi tai mieluiten toivoa heidän maallisen vaelluksensa päättyvän heti tavattaessa. Ketut mokutuksesta. Ketut päänsilittelystä. Ketut länsimaiseen oikeuskäytäntöön kuuluvasta syytettyjen oikeusturvasta ja oikeuskäytännöistä. Lentokoneeseen vain ilman mitään selittelyitä, valituksia, käsittelyitä ja paskanjauhantaa, seuraavan pysäkin ollessa jokin Euroopan eteläpuolisella mantereella ja Euroopan, Afrikan ja Aasian mantereen yhtymäkohdan alueella oleva ei-ihmisoikeuksia noudattava kehittymätön maa, jonka ei-ihmisoikeuksiin he ovat mitä ilmeisemmin paremmin sopeutuneetkin. Palautuksen voi mieluusti tehdä suoraan "lennosta" ja ilman pudotusta vaimentavaa apuvälinettä.

Ja minkä ihmeen takia tuollaisia kulttuurinrikastuttajia ylipäätään tuodaan tänne sosiaaliturvalla elelemään ja rikkomaan maan lakeja? Miksi ihmistä, joka ei ole kulttuurisesti sopeutunut eikä halukas sopeutumaan länsimaiseen yhteiskuntaan, tietentahtoen otetaan tänne sosiaaliturvalla elelemään kunnollisten ihmisten rahoilla? Minkä vuoksi ruotsalaisten lastenkin pitää omassa maassaan pelätä toiseutta edustavia, Arabian niemimaalta 600-luvulla syntynyttä uskontoa harrastavia, vieraita (mutta tietenkin täysin tasa-arvoisia ja yhtä hyviä kuin mitä meidän tapamme ovat) tapoja omaavia ei-sivistyneitä kulttuurinrikastuttajia, jotka satuttavat heitä? Kenen idea tämä hullutus oikein on? Kuka tästä oikeasti hyötyy? Kuka kantaa vastuun?

Muistakaa, että Arabian niemimaalla 600-luvulla syntynyt uskonto on lapsirakas uskonto. Se hyväksyy lasten rikastuttamiset, kyseisen uskonnon ilmiselvästi psyykkisistä sairauksista kärsivä profeettakin rakasti pikkulapsia ja harrasti pikkulasten rikastuttamista. Siinä, että kyseisen uskonnon edustajat siis rakastavat lapsia ja rikastuttavat lapsia, ei ole mitään ihmeellistä tai outoa, päinvastoin, heidän profeetan kaikki teothan ovat kaikkien kyseiseen uskontoon kuuluvien ikuisen jäljittelyn ja ihailun kohteita.

En yhtään ihmettele, että maahanmuuttokriittisten poliitikkojen ja puolueiden kannatus kasvaa kasvamistaan. Sentään jotkut ovat heräämässä (valtamedian ja poliitikkojen manipuloinnista huolimatta) tosiasioiden edessä. Toivon hartaasti, että Suomesta ei koskaan tule Ruotsin kaltaista ihanan väreilevää, kaunista, monikulttuurista yhteiskuntaa.

Iltalukemiseksi ja katsottavaksi vaikkapa tämätämätämä ja tämä linkki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti