18. tammikuuta 2013

Blogiin kirjoittamisen vaikeus

Reilu kuutisen vuotta blogia takana. Taitaa alkaa aika painamaan, blogiini kirjoittamisen tiheys on näet harventunut merkittävästi viime aikoina. Syy on kuitenkin varsin yksinkertainen: Minusta tuntuu, että olen jo kirjoittanut kaikesta kaiken. Kaikkia minua kiinnostavia aihepiirejä on tullut käsiteltyä ja kerrottua niistä. Ei sitä toistamaankaan jaksaisi ryhtyä. Pitääpä koettaa löytää jotain uusia aluevaltauksia tai aiheita, joista voisi kirjoittaa. Ehdotuksia otetaan kyllä mieluusti vastaan!

4 kommenttia:

 1. Jatka vaan tekniikkaan ja tietoturvaan liittyvistä asioista kirjoittamista. Niitä on aina ollut kiinnostava lukea.

  Eikä se toistokaan haittaa, jos tieto on päivitettyä.

  Jos uutta aihetta etsit niin kirjoita vaikka Suomen nykypolitiikasta. Tiedän, että se on mielestäsi paskaa, eikä sitä sen kummemmin välttämättä tarvitsi käsitellä, mutta voisit tehdä vaikka sellaisia juttuja missä pureudut syvemmin joihinkin tiettyihin asioihin. Esim. vaikka Euroopan unioniin liittyviin epäkohtiin jne.

  VastaaPoista
 2. Ikä alkaa painaa?

  Perhe-elämäkin vaatii veronsa vai mitä?

  Ymmärrän kyllä hyvin.
  Jos haluat jatkaa, niin voisit keskittyä asioihin, jotka pitäisi ottaa huomioon, kun maailma loppuu.

  Viittaan tässä nyt National Geographic Channelin ohjelmasarjaan "maailmanlopun odottajat".

  VastaaPoista
 3. Kokeile ajatella ensin, sen sijaan että suin päin kirjoitat paskaa.

  Sil viisiin voit vaika saada vielä toisen kuutisen vuotta aikaa kulumaan blogosfäärissä.

  VastaaPoista
 4. Kirjoita tarkemmin tietoturvasta, esim. Windows 7 & 8:n turvallisista asetuksista (palvelut, turva-asetukset ym.). Ilmaisista muokattavista palomuurisoftista ja hyvistä tietoturvaohjelmista sekä niiden asetuksista.
  Myös vakoiluorganisaatioden uutuudet ja niiden esittelyt kiinnostavat (vaikka tämä 8 GP:n vakoilukamera) Tempest, kehittyneet evaasiotekniikat, hunajapurkkien suunnittelu jne.
  Ja tietenkin kiinnostuksesi isoveljeen ja salaliittoihin antaa aiheita mm. Denverin lentokenttä. Noista kun tekee tarkempia juttuja niin aihetta kyllä löytyy.

  VastaaPoista