3. elokuuta 2011

USA jälleen kiinni Bin Laden valheesta: Tarkoitus oli tappaa, ei ottaa kiinni

The New Yorker kertoo uusinta "sisäpiiri"tietoa raportissaan Bin Ladenin nappaamisesta. Siitä käy ilmi, että alunperinkään tarkoitus ei ollut vangita Osama Bin Ladenia, vaan nimenomaan tappaa hänet ja hävittää ruumis myöhemmin. Tämä on täysin ristiriidassa sen kanssa, mitä mm. presidentti Obama on sanonut asiasta. Obaman hallinnon mukaan Bin Laden olisi vangittu, jos hän olisi ollut aseeton ja ilman pommeja tms. Kyse oli siis taas kerran törkeästä valheesta.

Miksi Bin Laden piti ehdottomasti tappaa, eikä ottaa vangiksi?

Kirjoitin asiasta jo 7. toukokuuta, mutta lienee taas syytä hieman palata asiaan tämän uuden valheen paljastumisen myötä. Niin, uuden valheen. Ensimmäinen valhehan oli, että Osaman nappaamisesta ei todellakaan ollut mitään "live-videota", toisin kuin ensiksi kerrottiin (ja vihjattiin, että Obama itse olisi seurannut moista lähetystä). Muita Bin Ladeniin liittyviä, CIA:n väsäämiä valheita voitte lukea vaikka tästä kirjoituksestani. Tärkein kaikista valheista on kuitenkin se, että Osama Bin Laden olisi ollut jollain tapaa vastuussa 911-iskuista. Todellisuudessa esimerkiksi FBI ei ole moista koskaan väittänyt, eikä ollut Osamaa 911-tapahtumien vuoksi edes etsintäkuuluttanutkaan. Huppista keikkaa.

Kaiken edellisessä kappaleessa kerrotun perusteella lienee jo varsin ilmeistä, miksi Osama Bin Laden piti nimenomaan tappaa, eikä ottaa vangiksi. Koko sepustus ja teatteri olisi paljastunut, jos Osama olisi päässyt jossain vaiheessa kertomaan, mitä oikeasti on tapahtunut ja mitkä hänen kytköksensä esim. ISI:in ja CIA:han ovat olleet ja ovat yhä. Eihän semmoinen nyt sovi.

Osama Bin Ladenin tappaminen on myös suuri psykologinen voitto. Obama tavallaan pesee kätensä koko Bin Laden sotkusta sillä, että Bin Laden pyyhitään pois kartalta. Samalla Obama voi pyyhkiä Bushin hallinnon terrorisminvastaisen taistelun pahimmat piirteet halutessaan pois, kun kerran "päätekijä" on saatu pois päiviltä.

Valehteluun ja vääristelyyn on USA:lla monta hyvää syytä ja se tekee sen taas kerran. Ja kansa uskoo. Ja kansa hokee "Olemme vapaat, meillä on vapaa maa ja vapaa valinta". Hah ja pah!

6 kommenttia:

 1. Obama sai varmasti myös kovaa buustia tuleviin vaaleihin teilaamalla ykkösvihollisen. Toivottavsti kansa vain rupeaa ihmettelemään, että mitä me siellä enää teemme ja alkaa vastustamaan jatkuvaa sotimista.

  VastaaPoista
 2. Oli ehdottoman hyvä tappa se sika. Miksi se olisi pitänyt kiinni ottaa? Oletko muslimi tai muu koira?

  VastaaPoista
 3. Olisi ollut mielenkiintoista tosiaan päästä kuulemaan Osaman versio tapahtuneista, mutta arvattavaahan tämä oli. Hieman vastaavahan oli kyseessä kun Saddam Hussein vangittin; lyhyitä uutiskuvia kyllä tuli oikeudenkäynnistä, mutta emme oikeasti päässeet seuraamaan mitä siellä tapahtui, mitä sanottavaa Saddamilla oli.

  Aika kaukana USAn toiminta on kyllä oikeusvaltion periaatteista, alkaen mielivaltaisen sotilaallisen iskun toteuttaminen suvereenin Pakistanin maalla, sekä Osaman tappaminen paikan päällä ilman oikeudenkäyntiä. Aseeton Osama ammuttiin päähän todennäikeisesti lähietäisyydeltä gansteri tyyliin.

  VastaaPoista
 4. Pakistanin sittemmin (asiasta ilmoitettuaan) murhattu pääministeri Benatzir Button ilmoitti maailmalle 2001 että Bin Laden on saanut surmansa. Teillä on väärää tietoa Ladenista, ja toi mainitsemanne jenkkien operaatio oli pelkästään Obaman vaalityötä. Tarkistakaa faktat, Intian valtamerestä ei löydy kyseistä partajeesusta.

  VastaaPoista
 5. Itse luulen että tällaisten "nimettömien lähteiden" tarkoitus voi hyvinkin olla johtaa ihmiset harhaan siltä seikalta, että OBL:ää tuskin edes tapettiin tuona kyseisenä päivänä.

  VastaaPoista
 6. USAn presidentin Barack Obaman aka
  Barry Saetoron veriset kädenjäljet:

  Erikoistehtäviin käytettävä Seal Team 6 joka oli lavastetun Osama Bin Ladenin
  tappamisoperaatiossa käytetty joukko on nyt
  tapettu Afganistanissa. Chinook helikopteri
  joka kuljetti tätä Seal Team 6 joukkoa ammuttiin
  alas.

  Seal Team 6 joukko tapettiin tilaustyönä.
  Ja tilaaja oli Valkoinen Talo, eli maanpetturi
  Obama.

  Seal Team 6 haluttiin raivata pois jottei totuus
  Obaman petollisesta toiminnasta ja valheista
  paljastuisi.

  Bin Laden tosiaan on ollut kuollut jo jonkin aikaa.
  Obama halusi käyttää tällaista likaista temppua
  vain kasvattaakseen suosiotaan joka on romahtanut USAssa. Eli lavastettu Osaman
  tappaminen, psy-op. Seal Team 6 jäsenet ilmeisesti halusivat totuuden julki asiasta, sitä
  ei Obama voinut suvaita. Joten hänen marxilainen
  staabinsa ja neuvonantajansa päättivät hoitaa
  Seal Team 6 jäsenet pois päiviltä.

  http://rense.com/general94/execc.htm

  VastaaPoista