14. kesäkuuta 2011

Ihmismassojen mielenhallintaa viruksilla

Nyt menee kyllä minullakin vähän sormi suuhun. Vaikea tuollaista on uskoa. Ei sitä halua uskoa. Mutta, kas kummaa, alla on video Pentagonissa pidetystä luennosta asiaan liittyen. Siellä sanotaan suoraan, että rokotteisiin voidaan laittaa viruksia, jotka salpaavat tietyn (ns. uskonnollisuus)geenin toiminnan, tehden ihmisistä ei-niin-uskonnollisia. Virusta voidaan myös ruiskuttaa ilmakehään, jotta se tavoittaa kaikki ihmiset.Muistatteko muuten taannoisen blogikirjoitukseni:"Rokotteella alistuvaksi orjaksi?!?" Lukaiskaapa huolella läpi, jos on päässyt unohtumaan. Siinäkin on aiheeseen liittyvää tietoa. Aivan samat levitystavat käyvät tuohonkin aivoja syövään virukseen kuin mitä tähän "uskonnollisuusgeeni"-virukseenkin.

Mikä on seuraava virus, jota meihin yritetään eliitin toimesta istuttaa? Miten se tullaan levittämään? Mitä se tekee meille? Mitä viruksia on jo nyt levitetty ilmakehään, laitettu rokotteisiimme tai ruokaamme ja mitä tarkoitusta varten ja kenen toimesta? Mitä muuta on levitetty tai mahdollista levittää ympäristöömme ja sitä kautta meihin, joka vaikuttaa mieleemme ja toimintaamme (USA:ssa on ehdotettu litiumin lisäämistä juomaveteen ihan julkisestikin, koska se "vähentäisi itsemurhia")?

Mikäli kaikki tämä kuulostaa paranoidiselta, niin pohtikaapa ihan itse:
Mikäli maailman johtavilla mahtivaltioilla/henkilöillä/armeijoilla olisi mahdollisuus tehdä ihmisistä kilttejä, kuuliaisia ja kriittiseen ajatteluun ja vastarintaan kykenemättömiä orjia, miksi tätä mahdollisuutta ei kannattaisi käyttää? Pohtikaapa myöskin, mitä te itse tekisitte, jos olisitte vallassa ja teillä olisi mahdollisuus levittää virus, joka tekisi ihmisistä kuuliaisia, vastarintaan kykenemättömiä kilttejä orjia - levittäisittekö sen vaiko ette? (Minä ainakin levittäisin heti - tietenkin, sehän takaisin minun valtani jatkon ja sen, että suurinosa kansasta pysyy ruodussa eikä ala kapinoimaan.)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Pohtikaapa myöskin, mitä te itse tekisitte, jos olisitte vallassa ja teillä olisi mahdollisuus levittää virus, joka tekisi ihmisistä kuuliaisia, vastarintaan kykenemättömiä kilttejä orjia - levittäisittekö sen vaiko ette? (Minä ainakin levittäisin heti - tietenkin, sehän takaisin minun valtani jatkon ja sen, että suurinosa kansasta pysyy ruodussa eikä ala kapinoimaan.)"


Ööö, en todellakaan levittäisi. Mutta hyvä tietää sinun mielipiteesi. En ainakaan sitten äänestä, jos olet seuraavissa vaaleissa ehdolla.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, mutta toki ihminen itsessään on pahin virus jonka luonnosta on koskaan esiin putkahtanut. Toivottavasti tämä vittumainen jäteolio ei koskaan saastuta koko galaksia.