11. tammikuuta 2015

Suomalainen media koettaa valkopestä sananvapauskantaansa

Kuten kaikki tiedämme, Suomessa ei ole sananvapautta. Poliitikkojen ja virkamiesten pilakuvista ja vittuilusta päätyy yli kahdeksi vuodeksi ehdottomaan vankeuteen, Muhammedin pilkkaaminen on uskonrauhan rikkomista, lapsirakkauden uskonnon profeetan kutsuminen pedofiiliksi on rikos ja niin edelleen. Nyt suomalaiset lehdet ovat sitten mukamas "ryhdistäytyneet" ja alkaneet Pariisin tapauksen seurauksena piirrellä pilakuvia islamista, osoittaakseen tukeaan sananvapaudelle, ks. http://iltalehti.fi/uutiset/2015011018997283_uu.shtml

Hyi helvetti miten kuvottavaa paskaa.

Nämä samat lehdet ovat vuosikaudet, vuosikymmenet oikeastaan, hyökänneet avoimesti sananvapautta käyttävien ihmisten kimppuun. Nämä samat toimittajat ovat vaatineet, että "islamia ei loukata" ja "sananvapautta ei käytetä väärin" ja "lakia on noudatettava". Nämä samat lehdet eivät ole paskan vertaa puolustaneet sananvapauttaan Suomessa käyttäviä tahoja, vaan päinvastoin osallistuneet valtakunnansyyttäjän ristiretkiin sananvapauttaan käyttävien kimppuun. Nämä lehdet eivät kannata sananvapautta. Tämä pilakuvakampanja ei ole kuin lyhytaikainen valkopesuohjelma, jota koetetaan ajaa, yrittäen valehdella kansalle, että Suomessa on sananvapaus ja lehdistö Suomessa kannattaa sananvapautta ja uskaltaa loukata muslimeja.

Eiköhän vastata asianmukaisella tavalla tähän "kampanjaan"? Eiköhän anneta tuta, mikä sananvapauden taso oikeasti tässä maassa on? Ehkä sitä kautta toimittajat ja kansalaisetkin tajuavat, miten surkealla tolalla OIKEASTI sananvapauden tilanne tässä maassa on?

Ryhdytään tekemään järjestelmällisesti rikosilmoituksia kaikista Muhammed-pilakuvista ja muista uskontoja mahdollisesti loukkaavista kuvista, joita lehdistö nyt piirtelee ja julkaisee. Suomessahan on lait "uskonrauhan rikkomisesta" ja "kiihottamisesta kansanryhmää vastaan". Annetaan palaa. Saavatpahan media ja viranomaiset tuta, miten hullut lait Suomessa on. Ehkä sitä kautta, niiden lakien käytöstä tajutaan luopua tai kumota ko. lait kokonaan. Nyt on tilaisuus iskeä. Käytetään sitä.

Etsikää netistä tai lehdistä pilakuvia ja tehkää niistä ilmoitus poliisille joko paikanpäällä käyden tai https://www.poliisi.fi/nettivinkki kautta. Muistatkaa kirjata tarkkaan ylös jokainen tehty nettivinkki/rikosilmoitus, jotta voimme todellakin varmistaa, että poliisi ryhtyy niitä kohtaan yhtä innokkaasti toimiin, kuin mitä se on ryhtynyt meitä ajatusrikollisiakin vainomaankin. Lakihan on kaikille sama Suomessa ja rikos on rikos, eikös vaan?

7 kommenttia:

 1. Ongelmana on se, että vasemmisto haluaa maahanmuutajista itselleen lisää äänestäjiä ja saavuuttaakseen tämän se on valmis vaarantamaan syntyperäisen väestön turvallisuuden.

  VastaaPoista
 2. Tunnetusti vasemmisto demonisoi ja syyllistää kaikki erimieltä olevat, mutta ei siedä minkäänlaista oman toimintansa kritisointia tai arvostelua. Koska tarkoitetaan hyvää toisille niin siinä ei voi olla mitään väärää, vaikka se hyvän tekeminen vahingoitaisikin joitain toisia.

  VastaaPoista
 3. Paras tapa reagoida tähän islamistien tekemään terrori-iskuun sananvapautta vastaan on että mahdollisimman moni ryhtyy puolustamaan sananvapautta.

  Charlie Hebdo lehden toimitus oli kehoittanut että mahdollisimman moni julkaisisi netissä pilakuvia "profeetta" muhamedista.

  Ehkä myös suomalainen media on viimein tajunnut miten arvokas, kallis asia sananvapaus on.

  Oli ihan hyviä piirroksia joukossa.

  Tuossa iltalehden jutussa oli suomalaiset piirtäjät juuri reagoineet tähän terrori-iskuun joka oli tehty Charlie Hebdo lehteä vastaan. Hyvä että olivat reagoineet.

  http://static.iltalehti.fi/uutiset/18992213_uu.jpg

  Tuo on hyvä piirros eikä se ketään loukkaa, mutta viesti on terävä. Jokainen tajuaa.

  Nyt puolustetaan kaikki sananvapautta. Peukkua pystyyn jos suurten medioiden sisällä on vihdoin herätty.

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa siltä ettei kirjoittaja täysin ymmärrä muutamaa asiaa. Eri medioissa mainitut pilakuvat ovat ääri-islamisteja ja terroristeja vastustavia. Heitä siinä on tarkoitus ivata, eikä tavallisia muslimeita, joilla sattuu olemaan varsin rauhanomainen uskonto.Islamin uskoa halventavat ja haukkuvat kuvat ja ääneen lausutut mielipiteet loukkaavat suoraan ihmisiä. Hyviä ihmisiä. Tästä päästäänkin seuraavaan asiaan, eli sananvapauteen. Sananvapauden lähtökohtana ei ole se, että ihmisiä saa loukata sielunsa kyllyydestä, vaan paremminkin kunkin oikeus kritisoida maailman tilaa malliin: " islam uskontona huolestuttaa minua, ja uskon sen lisäävän väkivaltaisuuksia". Tämän tyylinen kommentti ei selvästikään pyri loukkaamaan toisen pyhää. Toki typerämielinen huutelu ja haukkuminen on tiettyyn rajaan asti suomessakin sallittua, mutta luulisi jokaisen tajuavan, ettei se johda mihinkään rakentavaan, ainoastaan mielien pahoittumiseen. Toivoisi koto Suomessa olevan sen verran järkevää porukkaa, että tiedämme kaikki olla loukkaamatta kanssaihmisiä tahallamme.
  Niin kauan kuin suomessa saa arvostella päättäjien toimintaa ja muodostaa mielipiteitä (joiden ravoitteena ei puhtaasti ole ihmisten loukkaaminen), ilman että joutuu hissun kissun rahdatuksi siperiaan, toteutuu sananvapaus täydellisyydessän. Nautin myös oikeudesta kirjoittaa tämön komentin ilman ennakkosensurointia, kiitos. Mahtaa olla Suomessa asiat hyvin, kun ainoastaan moukkamkaisuuttaan ja pahantahtoisuuttaan muita haukkuvien puheisiin puututaan millään tavoin... Huh huh

  VastaaPoista
 5. Hmm taitaa se ennakkosensuuri sittenkin toimia, nimittäin teidän toimestanne, arvoisa bloginpitäjä. No, eipä muuta sitten olekaan enää sanottavanani, kuin että toivottavasti pääset irti tuosta sydämessäsi kytevästä vihasta. Elämä olisi helpompaa. Ajattelen Ranskassa vastikään riehuneita terroristeja myös haikein mielin, mikä heidätkin ajoi sellaisia tekemään... Uskon vielä että jokainen ihminen sisimmältään on hyvä, en kyllä sitten tiedä mitä itse kullekin elämän aikana tapahtuu, että heistä tulee murhaajia tai katkeria, vihaa täynnä olevia miehiä...Toivon todella että saat elämässäsi kokea tarpeeksi rakkautta, ja toivon että sunkin silmät aukeis koska kyl säkin ansaitset nähdä muut raukkauden täyteisin silmin. Opi säkin suremaan niitten onnettomien puolesta, jotka elämänsä käyttää tuskaan ja mielettömyyteen. Itestä se lähtee. Keskitä sun energias vaikka köyhien lasten auttamiseen, maailman lasten, säkin saisit hyvää aikaan, eikä tarvitsis ees murehtia suusta suikahtavista sammakoista, kun et semmosia aiheita ajattele ku alkuperä. Yritä nähdä syvemmälle. Toivon sulle kaikkea hyvää ja rakkautta varrelle. Toivon että löydät elämän kauneuden.

  VastaaPoista
 6. > Vaikuttaa siltä ettei kirjoittaja
  > täysin ymmärrä muutamaa asiaa. Eri
  > medioissa mainitut pilakuvat ovat
  > ääri-islamisteja ja terroristeja
  > vastustavia. Heitä siinä on
  > tarkoitus ivata, eikä tavallisia
  > muslimeita, joilla sattuu olemaan
  > varsin rauhanomainen
  > uskonto.

  Kiitos viikon parhaista nauruista. Islam ei ole rauhanuskonto. Taidat olla jokseenkin tyhmä ja aivopesty. Ks. vaikkapa http://imgbox.com/jVcFOmcb

  > Islamin uskoa halventavat ja
  > haukkuvat kuvat ja ääneen lausutut
  > mielipiteet loukkaavat suoraan
  > ihmisiä.

  Kenelläkään ei ole mitään oikeutta olla loukkaantumatta. Minäkin voi loukkaantua vaikka punaisista pipoista kaduilla. Pitäisikö punaiset pipot siis kieltää? Vai onko muslimien loukkaantumattomuus jotenkin erityisasemassa? Miksi, jos kaikki olemme tasa-arvoisia?Horinoissasi ei ole päätä eikä häntää. Toistat kuin robotti mamutusmokutusaivopesijöiden liturgioita.

  > Sananvapauden lähtökohtana ei ole
  > se, että ihmisiä saa loukata
  > sielunsa kyllyydestä, vaan
  > paremminkin kunkin oikeus
  > kritisoida maailman tilaa malliin

  Ei ole. Sananvapaus, joka koskee vain tiettyjä ilmaisumuotoja on kuin vaalit, joissa voit äänestää vain tiettyä ehdokasta tai puoluetta. Paskaa siis.

  > Niin kauan kuin suomessa saa
  > arvostella päättäjien toimintaa ja
  > muodostaa mielipiteitä (joiden
  > ravoitteena ei puhtaasti ole
  > ihmisten loukkaaminen), ilman että
  > joutuu hissun kissun rahdatuksi
  > siperiaan, toteutuu sananvapaus
  > täydellisyydessän.

  Et sitten idioottina tajua, että Suomessa tuosta saa 2v 5kk vankeutta. Onnea lintukotoelämääsi, vitun debiili. Ks. vaikka
  http://markusjansson.blogspot.se/2008/06/nettikirjoittelusta-yli-2v-vankeutta.html

  > Hmm taitaa se ennakkosensuuri
  > sittenkin toimia, nimittäin teidän
  > toimestanne, arvoisa bloginpitäjä.
  > No, eipä muuta sitten olekaan enää
  > sanottavanani, kuin että
  > toivottavasti pääset irti tuosta
  > sydämessäsi kytevästä vihasta.
  > Elämä olisi helpompaa.

  Toivon hartaasti, että joku jihadisti saattaa sinun tyhmän päänuppisi irti sinun vartalostasi. Ehkä sitten tajuat, minkämoisen porukan kanssa ollaan tekemisissä ja paljonko he arvostavat sinun "suvaitsevaisuuttasi" ja "sananvapauttasi".

  VastaaPoista
 7. Täällä eivät rikolliset huligaanit tai raakalaismaiset pedot määrää sananvapaudesta.

  Et tiedä mistä puhut. Mikäli todella oikeasti tietäisit miten suuria uhrauksia on tehty sananvapauden puolesta ajan saatossa et levittelisi täällä näitä sinun löyhkääviä pelkoripuleita.

  Olet joko todella kiero ja paha tai sitten olet täysi idiootti.

  Olisit valmis myymään kaiken sen mitä ainakin viimeiset 500 vuotta on uhrattu sananvapauden puolesta.
  Painettu sana tuli meille 1500-luvulla. 1000 vuotta jo sitä ennen tehtiin pilaa hallitsijoista.

  Islam on kuin huono pila. Sen pilaavat muslimit itse. Allah tuomitsee teidän sairaan ahdasmielisyyden ikuisiksi ajoiksi helvettiin.

  Sitä ei pitäisi olla olemassa. Eikä varsinkaan sellaisessa muodossa että se laahustaa 1000 vuotta jäljessä aikaamme.

  Yksi pilakuva ja olet valmis laittamaan pääsi pölkylle.

  Kehoitan sinua vakavasti toimimaan seuraavasti:

  Ota kirves ja iske sillä keskisormesi poikki. Kirjoita tähän katkaistuun sormeesi Allahu Akbar ja aseta se johonkin näyttävälle paikalle kotonasi. Niin että kaikki näkevät ja voivat voivat todistaa uskontosi rakkautta.


  VastaaPoista