28. tammikuuta 2015

Insesti, pedofilia, sodomia ja äbäläwäbälä-touhuilu

Paneudutaanpa hetkeksi islamiin, sen seksuaalikäsitykseen ja tästä loogisesti aiheutuviin seurauksiin. Jussi Halla-aho kirjoitti aikoinaan, että islam on genitaaliuskonto ja yhdyn tähän toteamukseen, mutta haluan kehittää tätä ajatelmaa vielä hieman pidemmälle.

Islam ja arabikulttuuri suhtautuu hyvin kielteisesti masturbointiin, sen ollessa käytännössä kiellettyä, etenkin koraanin mukaan. Ympärileikkauksilla puolestaan pyritään estämään niin tyttöjen kuin poikienkin masturbointia, sekä muutenkin tukahduttamaan seksuaalisuutta. Myös naisten hunnuttaminen on osa pyrkimyksiä kahlita seksuaalisuutta ja hillitä havaittavia seksuaalisia ärsykkeitä. Seksi avioliiton ulkopuolella on luonnollisesti kiellettyä islamin oppien mukaisesti. Homoseksuaalisuudesta puolestaan seuraa islamin lakien mukaan kuolemantuomio

Islam ei kuitenkaan ole kokonaan seksuaalikielteinen uskonto.

Islam esimerkiksi hyväksyy pedofilian. Vauvojen sukuelinten hyväily ja myöhemmin anaaliyhdyntä vanhempien poikien toimesta nuoria poikia (yleensä sukulaisia) kohtaan onkin lähi-idässä yleistä (1). Lähi-idässä asuvista naisista poikia vieläkin useampi, jopa 4/5:aa, on käytetty seksuaalisesti hyväksi lapsena, etenkin vanhempien veljien, mutta myös muiden sukulaisten toimesta(2). Pakistanissa 95% rekkakuskeista on harrastanut seksiä pikkupoikien kanssa ja mm. Afganistanissa pikkupoikien käyttäminen vanhempien miesten seksiobjektina on "normimenoa". Anaaliseksi on islamin mukaan sallittua, eikä anaaliseksi "vähennä naisen arvoa", koska vain emättimen neitsyys katsotaan arvokkaaksi.

Lähi-idässä insesti on hyvin yleistä. Itse asiassa niin yleistä, että se on vaikuttanut jo pysyvällä tavalla alueen väestön älykkyysosamäärään, aiheuttanut vakavia mielenterveysongelmia (ikäänkuin islam ei jo itsessään olisi mielenterveysongelma), sekä yhteiskunnallista degeneroitumista. Saudi-Arabiassa on virallisestikin jo alettu heräämään tähän ongelmaan ja Iso-Britanniassa ollaan niin ikään huolestuttu tilanteesta. Avioliitot lähisukulaisten kesken pitävät "rahat suvussa", koska naisista on jouduttu perinteisesti maksamaan suuria myötäjäisiä ja ilmeisesti barbaarien mielestä "mitä serkumpi sitä herkumpi" -pitänee myös paikkaansa.

Ajatollah Khomeinin mukaan muslimimies voi harrastaa seksiä eläimen kanssa, mutta mikäli hän laukeaa eläimen sisään, eläin pitää lopettaa. Lopetetun eläimen lihaa ei saa syödä eikä sitä saa myydä kotikylässä. Naapurikylään sen voi kuitenkin mennä myymään. (Khomeini myös opettaa pikkuvauvan reisien väliin "nussimisen" ja monta muutakin sairasta juttua, mutta niistä ei nyt tässä kohtaa sen enempää liene tarvetta edes mainita.) Eläinten raiskaaminen onkin yleistä lähi-idässä, kuten esimerkiksi tästä, tästä ja tästä voitte itsekin päätellä.

Muslimit muistavat monesti mainita, että avioliiton ulkopuolinen seksi, insesti jne. on kiellettyä islamissa ja periaatteessa he ovatkin siinä oikeassa...periaatteessa. Ongelma onkin siinä, että esimerkiksi parrattomat pojat rinnastetaan sharian mukaan naisiin, joten heitä koskevat samat (myös tilapäistä) avioliittoa koskevat säädökset ja tavat kuin mitä naisia koskevat! Näin ollen muslimien väitteet lapsiseksin tai insestin laittomuudesta ovat puhdasta taqiyyaa: Muslimimies voi mennä tilapäiseen tai pysyvään avioliittoon pikkupojan kanssa ja harrastaa luonnollisesti seksiä tämän kanssa, sillä avioliitto laillistaa aina parin sukupuolielämän (3). 

Yleistä on myös "inshallah" -ajattelu, jonka perusteella mikä tahansa teko on periaatteessa ok, jos "ei voi itselleen mitään", koska sen on silloin oltava Allahin tahto, että niin tulee tapahtumaan. Eli jos naapurin vuohi tai oma sisarus suunnattomasti kiihottaa tai muuten vaan kovasti panettaa, niin pakko se on sitten raiskata, koska "inshallah". Shit happens, Allah on suuri ja Allah on armollinen, joten antanee sen varmasti anteeksi. Ainakin jos menet ja räjäytät itsesi ilmaan ja tapat vääräuskoisia siinä samalla, niin kaikki syntisi annetaan automaattisesti anteeksi ja saat vielä 72 neitsyttä palkaksi (tosin erään tulkinnan mukaan kyse on käännösvirheestä ja todellisuudessa paratiisissa jihadistia odottaakin 72 rusinaa).

Mitä tästä sitten voi seurata (edellä mainitun degeneraation lisäksi)? 

Kun miespuolisilla ihmisillä nyt, biologian sanelemina, on pakottava tarve purkaa siittiönsä jollakin tapaa ja tätä toimitusta edellä mainituilla seikoilla rajoitetaan vakavasti ja aiheutetaan edellä mainittuja ongelmia, mikä on summa summarum?

Villi arvaus: 
Helvetillinen seksuaalinen patouma, koska kelpoa purkautumiskeinoa luonnollisille tarpeille ei oikein ole. Helvetilliset psyykkiset traumat lapsuuden laajamittaisista seksuaalisista hyväksikäytöistä, kun turhautuneet miespuoliset sukulaiset ovat purkaneet heihin omia seksuaalisia paineitaan anaaliraiskaamalla heitä säännöllisesti. Helvetilliset tukahdetut aggressiot kaltoinkohtelusta. Helvetilliset sairaat kulttuurilliset ja geneettiset degeneraatiot. Opitut käyttäytymismallit seksuaalisesta väkivallasta. Viha. Kiukku. Turhautuminen. Aggressio. Itsetuhoisuus. Heikko itsetunto.

Alkaako raksuttaa?

Sigmund Freud pomppaisi pystyyn haudassaan, jos pääsisi näitä lukemaan ja analysoimaan! Psykoanalyysin (joka on 99%:sti huuhaata, mutta anyway) mukaan esimerkiksi räjähdys ja halu räjäyttää tarkoittaa alitajuista halua saavuttaa orgasmi. Mitäpä muuta voisi silvotut sukupuolielimet omaava, seksuaalisuudeltaan tukahdutettu siis haluta kuin kirjaimellisesti räjäyttää itsensä eli saavuttaa orgasmi? Raiskaus voi olla opittua käytöstä ja pakonomainen tarve piilottaa kaikki seksiin liittyvä kertoo kyvyttömyydestä hallita omia himojaan ja pelosta, että ne pääsevät vapaaksi tuhoisin seurauksin. Väkivalta ja sillä uhkaaminen puolestaan on primitiivinen puolustusmekanismi, johon älyllisesti heikkolahjaiset usein turvautuvat, koska heillä ei ole käytettävissä kehittyneempiä psyykkisen itsesäätelyn keinoja. Aggressiivinen käytös ja uhoaminen kertovat heikosta itsetunnosta ja patoutuneesta vihasta, jne. jne.

Minusta nämä kuulostavat aivan täsmälleen siltä, mitä monet muslimit ilmentävät ja osoittavat joka päivä pitkin maailmaa! Leikataan kurkkuja auki, raiskataan naisia, hunnutetaan naisia, meuhkataan, loukkaannutaan, raivotaan, uhitellaan, tapetaan, räjäytellään itseään ilmaan, jne. Juuri tyypillisiä edellä mainittujen seurausten ilmentymiä ja epätoivoisia primitiivisiä purkautumiskeinoja!

Joka tapauksessa on selvää, että ihmisistä, joiden sukuelimet silvotaan jo pikkulapsena, joita säännönmukaisesti raiskataan jo lapsesta lähtien ja jotka itse säännönmukaisesti raiskaavat lähisukulaisiaan ja eläimiä, ei voi kovin tasapainoisia ihmisiä kasvaa. Eikä pahinkaan mokuttajamamuttajasuvakki voi pitää kauloja pilakuvien vuoksi katkovia, tai kadulla äbäläwäbälämekastusta pitäviä barbaareita mitenkään tasapainoisina yksilöinä.

Palaset loksahtavat nähdäkseni paikoilleen.

(Jopa meillä länsimaissakin yhtenä syynä miesten väkivaltaiseen, itsetuhoiseen ja raiskauksia aiheuttavaan toimintaan pidetään yksinkertaisesti sanottuna sitä, että "miehet eivät saa tarpeeksi pimpsaa". On vakavasti ehdotettu, että mikäli yhteiskuntaa haluttaisiin rauhoittaa, miesten asemaa parantaa jne. julkiset ilotalot nuorille sinkkumiehille auttaisivat huomattavasti asiaa. Voitte vain miettiä, mikä tilanne on näiden muslimimiesten osalta, kun se jo maallistuneen ja liberaalin länsimaisenkin miehen kohdalta arvellaan olevan noin surkea.)

Monien muslimien riehunnalle on siis minusta löydettävissä aivan muitakin selityksiä, kuin vain pelkästään islamin käskyt ja ohjeet tappaa vääräuskoisia ja loukkaantua kaikesta mahdollisesta: Perversiot ja niitä ylläpitävä kulttuuri, joka aiheuttaa etenkin nuorille miehille suunnattomia seksuaalisia turhautumisia ja aggressioita, niin heidän joutuessaan säilömään paineita, purkamaan niitä epätyydyttävästi tai olemaan itse niiden purkautumisen kohteina pikkulapsena.

Mitä mieltä sinä olet? Onko näillä asioilla syy-seuraus-suhdetta? Pystyvätkö nämä seikat selittämään monien muslimien kusipäistä äbäläwäbälä-toimintaa raiskauksista itsensä räjäyttelyyn?1) Lloyd deMause - "The History of Child Abuse" The Journal of Psychohistory
2) Allen Edwardes and R.E.L. Masters - "Cradle of Erotica (p. 300)  (1977)".
3) Väestöliitto: Katsaus islamilaiseen maailmaan, Naiset perhe ja seksuaaliterveys, s.11

12 kommenttia:

 1. Kyllä se on totta että mikä on pyhästä suolesta siinnyt on pyhä sekasikiö..Näin se menee!!

  VastaaPoista
 2. En löytänyt ensimmäisestä lähteestäsi mitään tukea tuolle "Islam esimerkiksi hyväksyy pedofilian. Vauvojen sukuelinten hyväily ja myöhemmin anaaliyhdyntä vanhempien poikien toimesta nuoria poikia (yleensä sukulaisia) kohtaan onkin lähi-idässä yleistä". Voitko osoittaa tarkemman kohdan mistä tuo löytyy? Vai keksitkö kopioitko sen muualta lukematta itse tekstiä?

  VastaaPoista
 3. Freudin oppilas Carl G.Jung sanoi jossain kirjassaan jotain tänne päin: Kun lähi-idän ihmiset tiedostavat fyysisen voimansa, niin länsimaat on liisterissä.
  Muslimi nuorukaisten käytös toden totta on pääsääntöisesti on hysteeristä. Hysteeriset miehet ovat sekaisin BIG TIME.

  VastaaPoista
 4. Järkeenkäypä selitysmalli joka pyrki löytämään uskottavia ja johdonmukaisia syitä muslimien joukkomielisairaudelle. Vaan sitä se ei ole meidän vallankahvassa hilluville hölmöillemme. Sinun tekstisi oli aivan liian syväluotaava, eivät ne ymmärrä mitään Aku Ankkaa mutkikkaampaa.

  Sitäpaitsi suuri osa poliitikoista ei halua ymmärtää tätä asiaa vaikka ehkä siihen kykenisivätkin, se kun on ristiriidassa puolueohjelman tms. kanssa.

  VastaaPoista
 5. Mona Sahlin(SDP)palvoo tätä touhua. Hänen mielestään tämä on ylevää toimintaa. Samaan aikaan hän avoimesti halveksii omaa, vanhaa ruotsalaista kulttuuriperintöään.

  Feministeillä kuola valuu kun lukevatkin parrakkaista musliminaisista. Ilmeisesti heillä on aivan omat pissa ja kakkaleikit - burkan rautaesiripun takana.

  Juha Sipilä, Timo Soini, Alexander Stubb, Antti Rinne ym.
  Missä viipyvät näiden kannanotot asiaan? Kohta on vaalit. Haluavatko kyseiset herrat(lue narrit) lisää tällaista "kulttuurin rikastuttamista" jonka alkuperä vaikuttaa tulevan suoraan mustasta aukosta. Eli persereistä.

  Yleisradion toimitusjohtaja Lauri Kivinen on niin suuri sananvapauden taistelija että hänen mielestään tällaisista asioista pitää vaieta. Ei mitä tahansa saa sanoa ja piirtää toteaa YLEn toimitusjohtja Lauri Kivinen. (kivi suomalaisten kengässä)

  VastaaPoista
 6. > En löytänyt ensimmäisestä
  > lähteestäsi mitään tukea tuolle
  > "Islam esimerkiksi hyväksyy
  > pedofilian.

  Sitten et osaa lukea. Kyse oli Jussi Halla-ahon kirjoituksesta, jossa hän perustelee sen täydellisesti.

  > Vauvojen sukuelinten hyväily ja
  > myöhemmin anaaliyhdyntä vanhempien
  > poikien toimesta nuoria poikia
  > (yleensä sukulaisia) kohtaan onkin
  > lähi-idässä yleistä". Voitko
  > osoittaa tarkemman kohdan mistä tuo
  > löytyy?

  Juuri täsmälleen sieltä missä sen väitinkin olevan. Sinulla on luetun ymmärtämisen vaikeuksia.

  VastaaPoista
 7. Tämän takia nämä eläimet (joukko)raiskaavat väkeä kuten 8 somalia juuri teki ruotsinlaivalla

  http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/aftonbladet-raiskauksen-uhri-ruotsinlaivalla-45-vuotias/4747316

  toki "suvaitseva" lehdistö on sensuroinut somaliuden pois uutisista ja korvannut sen sanalla "ruotsalaismies" , mutta vaihtoehtoista mediaa seuraamalla totuus selviää : raiskaajat olivat somaleja.
  vaikkakin jollain raiskaajista olisi "ruotsin kansalaisuus" jota nykyään jaetaan pyytämättäkin ja jokaiselle kysyjälle, ei se poista faktaa.

  VastaaPoista
 8. Harvinaisen asiantunteva teksti.
  Lisää samanlaista.
  Ihmisten on opittava.

  Huomatkaa toki että koraani ei ole ainoa lähde, myös hadithit ja fatwat ohjaavat muslimeja ja juuri sieltä löytyy sairaimmat jutut.

  VastaaPoista
 9. Juuri nyt eletään uudelleen sivistyksen pimeätä kesiaikaa

  VastaaPoista
 10. toi eläinten paneminen todistettavasti

  no tota jos nulla olisi tytär ja vokki vieressä niin

  pistäs hiljaseks

  VastaaPoista
 11. toi eläimien paneminen todistettavasti

  jos itellä olisi tytär ja asuisin vokin vieressä

  en tiedä mitä ajatella

  minkälaisia sexualisia patoutumia mamuilla on esim näissä vokeissa ja mihin ne niitä haluaa purkaa okei en halua tietää enempää

  kun runkaaminekin kieletty niin................

  VastaaPoista