12. lokakuuta 2014

Olut & Viskiexpo Finland 2014

Pahkasikatodellisuus tihkuu taas esille. Hyysäri uutisoi, että aluehallintovirasto on de facto kieltänyt yksityisiä internet-bloggaajia käyttämästä blogeissaan termejä "Olut & Viskiexpo Finland 2014", "Olut & Viskiexpo", "Olut", "Viski" ja "Viskiexpo". Erityisesti on kiellettyä mainita sanaa "viski", sekä se, että kyseessä on Olut & Viskiexpo Finland 2014 tapahtuma, jossa myydään olutta ja viskiä ja jossa voi nauttia olutta ja viskiä ja jossa tarjottava olut ja viski on hyvää ja edullista ja jossa kannattaa ehdottomasti käydä ja maistella olutta ja viskiä, ehkä jopa humalatilaan saakka.

Koska viranomaiset ovat siis kieltäneet mainitsemasta kyseisiä sanoja ja kyseistä tapahtumaa, niin vielä erikseen haluan mainita ne kaikki tässä uudelleen, jotta varmasti ei tulisi epäselvyyttä asiasta:

Olut & Viskiexpo Finland järjestää Kaapelitehtaalla Helsingissä 24-26.10. 2014
Olut & Viski -tapahtuman, jossa esitellään ja myydään hyvää olutta ja viskiä.
Toivon, että mahdollisimman moni menee kyseiseen tilaisuuteen nauttimaan
ja ostamaan olutta ja viskiä, toivon mukaan humalttumistarkoituksessa,
sekä ostaa sieltä myynnissä olevaa olutta ja viskiä myös kavereille
ja kotiinviemisiksi. Ostakaa viinaa ja humaltukaa!

Ainiin, myöskin Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan oma vesitorni aiotaan kieltää, koska siinä mukamas mainostetaan Kukko-olutta. Tornin pitää häipyä tai ainakin Kukko-logot jne. pitää siitä poistaa vuoden vaihteeseen mennessä. Joten vassokuu, tässä kuva siitä, senkin julkaiseminen on ilmeisesti laitonta:

Vittu tämä on sairas maa ja täällä on mielipuoliset viranomaiset, umpihullut lakipykälät ja järjetön tuomioistuinlaitos. Suomi on byrokratian absurdistan ja pahkasikatodellisuuden luvattu maa, ei voi muuta sanoa. Naurettavaa. Sairasta. Menkää ja nauttikaa Huikkavinkki.com sivustosta ja sen Facebook-sivusta vastalauseena tälle mielipuoliselle alkoholipolitiikalle ja viranomaismielivallalle! Ruokitaan kunnolla nyt Streisandin ilmiötä, josta viranomaiset eivät tajua tai välitä ilmeisesti mitään.

Jään odottamaan seuraavaa poliisikuulustelua ja/tai muuta viranomaisyhteydenottoa asiasta.

3 kommenttia:

 1. Viski-sanan käyttöä ei ole kielletty blogeissa, ainoastaan olut expo-tapahtumassa koska väkeviä alkoholijuomia ei saa mainostaa
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014101218738457_uu.shtml

  VastaaPoista
 2. Annetaan viinin ja viinan virrata!

  Lauletaan ja tanssitaan aamuun asti kaduilla, turuilla ja toreilla.

  Hei! Oletko kokeillut uutta Muhammed viskiä? Karvasta mutta niin ihanan humaluttavaa.

  Entä Perhosviiniä? Kevyt kuin perhonen? Ei, vaan väkevä viini josta saa perhosia vatsaan.
  HICK! hic!

  Otetaan taas!

  VastaaPoista
 3. Nämä paskapäät äänestivät alkoholimainonnan tiukentamisen puolesta. Kyllä nyt tuli taas niin turvallinen olo kun nämä paskapäät painoivat nappia Eduskunnassa.

  Juokaa salmiakkikossua! Ehkä vitutus helpottaa hetkeksi. Tuliko tässä mainostettua nyt alkoholia? Hyvä, juokaa siis salmiakkikossua. Sitä voi juoda reilusti - joko vitutukseen tai muuten vain.

  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014101618750686_uu.shtml

  VastaaPoista