30. marraskuuta 2013

Nainen rikastutettiin kuoliaaksi - ruumistakin rikastutettiin vielä lisää

En ole yhtään yllättynyt, että poliittisesti korrekti media ei tietenkään uutisoi tästä Suomessa mitään: Afrikan itäosista kotoisin oleva kulttuurinrikastuttaja rikastutti naisen parkkihallissa Ruotsissa, vieläpä niin rajusti, että nainen kuoli rikastutuksen aikana. Huolimatta siitä, että nainen kuoli, rikastuttaja jatkoi ruumiin rikastuttamista kunnes poliisi saapui ja pidätti hänet.

Ruumiin rikastuttaminen ei ole kiellettyä rauhanuskonnossa, kuten Iltalehtikin uutisoi. Rauhanuskonnon erehtymätön lapsirakas profeettakin, rauhanuskonnon omien kertomusten mukaan ilmeisesti teki niin, vieläpä oman kasvattiäitinsä kanssa. Muistakaa, että rauhanuskonnon profeetta toimi rauhanuskonnon oppien mukaan elämässään esikuvallisesti ja häntä jäljittelemällä myös tavalliset rauhanuskonnon edustajat pystyvät menettelemään oikein kaikissa elämän kysymyksissä. Meitä nuivia vääräuskoisia tietenkin harmittaa suunnattomasti se seikka, että rauhanuskonnon edustajilla on näin viisas ja oikeudenmukainen esikuva, jonka toimintaa heidän on helppo jäljitellä ihan arkielämässäänkin.

Tälläisten rikastuttajien karkoittamisesta, tappamisesta tai vain haukkumisesta heidän omien tekojensa vuoksi ei tietenkään saa Suomessa edes sivulauseessa vihjata mitään, tai saa tuomion kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan. Myöskään ei saa julkisesti kyseenalaista sitä, että onko tälläisten ihmisten tänne raahaamisessa ja täällä pitämisessä mitään järkeä, tai saa tuomion kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan. On myös tärkeää muistaa, että Suomessa ei saa julkisesti nimetä mitään tiettyä uskontokuntaa sen yhteisten nimittäjien, kuten vaikkapa suhtautumisen lapsiseksiin tai vastaavaan, mukaan, tai saa tuomion kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan.

Joten tyytykäämme nyt toteamaan poliittisesti korrektisti, että on se ihanaa tämä monikulttuurinen rikastutus ja toivottavasti Suomestakin tulee pian Ruotsin kaltainen monikulttuurinen paratiisi jännittävine värinöineen ja väreineen!PS. Ajattelin jatkossa merkitä kaikki kulttuurinrikastutukseen liittyvät uutiset tuolla kuvalla. Minusta se sopii erinomaisesti aihepiiriin.

4 kommenttia:

 1. Missähän se raja kulkee? Kai sitä voi vähän matoja kuhisevaakin vielä vetästä, ainakin kumin kanssa.

  Uhri olikin narkkari. Pettymys, sillä luulin jo, että joku vgo-tyttönen saavutti suvaitsevaisuuden äärimmäisyyden: tulla nuksituksi hengiltä by sompuli. Sillä pääsisi jo monikulttuuriseen paratiisiin ja saisi 7 omaa sompulia.

  VastaaPoista
 2. Niin, tulee pakostakin mieleen tämä tapaus

  http://whiteresister.com/index.php/stories/144-elin-krantz-just-another-dead-liberal

  VastaaPoista
 3. Juuri tähän Eliniin viittasinkin vgo-kommentilla

  VastaaPoista
 4. miksi tässä paskablogissa on kommentit moderoitu? Vastustatko sananvapautta?

  LOL. Pelle.

  "libertaari"


  LOL.

  VastaaPoista