23. marraskuuta 2013

Miten voi olla ajatusrikos kertoa, mitä islam opettaa?

Jaahas, ajatuspoliisin vainot alkavat saada yhä mielipuolisempia muotoja. On näköjään nykyään kiellettyä edes linkittää videoita, joissa muslimioppineet itse kertovat totuuksia islamista, mm. islamin suhtautumisesta lapsiavioliittoihin ja seksiin lasten kanssa. Mielipuolista. Yhteiskuntamme koettaa sananvapautta rajoittamalla kieltää kertomasta, mitä muslimioppineet itse kertovat islamista! Ilmeisesti totuus islamista on niin kamala, että siitä kertominenkin halutaan estää kaikin keinoin!
http://anupalosaari.blogspot.fi/2013/11/yksi-islamin-pyha-asia.html
"Olen tähän blogiini laittanut youtube-videonpätkän, jossa irakilainen islamin imaami kertoo islamin uskonnon käytänteistä sallia lapsiin sekaantuminen täysin laillisena miesten oikeutena. Siinä videolla tämä imaami kertoo, kuinka oli nähnyt ja kuullut Iranin hengellisen johtajan Khomeinin käyttävän hyväksi neljävuotiasta tyttöä. Valtakunnansyyttäjänvirasto pitää tätä asiaa uskonrauhan rikkomisena. Se viittaa asiaan näin: "Menettelyllään Palosaari on loukkaamistarkoituksessa julkisesti herjannut ja häpäissyt sitä, mitä uskonnonvapauslaissa tarkoitettu uskonnollinen yhdyskunta pitää pyhänä". Eli lapsiin sekaantumista pidetään pyhänä. Ja siis nyt myös valtakunnansyyttäjänvirasto ja nämä allekirjoittaneet virkamiehet Kalske ja Mantila pitävät lapsiin sekaantumista niin pyhänä asiana, ettei lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä saa kirjoittaa tai puhua."

Tämän voisi toki jonkun mielestä tulkita tietysti myös niinkin, että islamoppineiden kertomukset koraanista ja islamin opeista ovat vihapuhetta ja kiihottavat kansanryhmää kohtaan. Tällöin islamin opetuksen tai tiedon siitä välittäminen tai esillä pitäminenkin on Suomen lain (mielipuolisten tulkintojen mukaan) uskonrauhan rikkomista tai kiihottamista kansanryhmää kohtaan. Yksin pieni ongelma: Islamoppineet eivät itse saa syytteitä kyseisistä julistuksistaan, kuten esimerkiksi imaami Abbas Bahmanpour, joka kertoo suorassa lähetyksessä, että homoseksuaaliseen aktiin syyllistyneet pitäisi islamin lakien mukaan tappaa. Ilmeisesti islamin oppien kertomisesta saa syytteet, jos ei ole itse muslimi, mutta jos on muslimi, voi rauhassa kertoa, mitä islam opettaa. Ilmeisesti siis sekin, että minä kerron, että imaami kertoo, että homoseksuaaliin aktiin syyllistyneet pitäisi tappaa, voi kuitenkin poikia minulle syytteet uskonrauhan rikkomisesta tai kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan, jos tämä logiikka ja linja jatkuu.

Alla on kyseiset (?) videot, joissa islamoppineet kertovat, mitä islamin pyhät kirjat opettavat ja miten islamilaisissa maissa yleensä onkin käytäntönän näiden asioiden osalta. Voitte itse päätellä, rikonko minä jotain kuviteltua uskonrauhaa tai kiihotanko minä kansanryhmää kohtaan vai onko se islam, joka rikkoo uskonrauhaa tai kiihottaa julistuksillaan ja opeillaan kansanryhmää kohtaan.

  

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti