16. marraskuuta 2013

Anti-rasistinen Hitler "pelastaa" Israelin mokutuksella

Tämä video ei varmaan tarvitse sen enempää kommentointia. Kaikki olennainen on oikeastaan todettu siinä. Katsokaa ja nauttikaa ja naurakaa (tai itkekää).

1 kommentti:

  1. No olipas mahtava video. Kollektivistista propagandaa. Jos joku ei halua vaikkapa muuttaa Suomea monikulttuuriseksi yhteiskunnaksi, niin hänellä on toki oikeus päättää ketä hyväksyy omistamalleen maa-alueelleen, mutta ei oikeutta kieltää muita yksilöitä päättämästä omasta maa-alueestaan.

    Videon koko pointti perustuu siihen virheelliseen argumenttiin, että yksilö ja tai joukko yksilöitä omistaa kaikki muut samassa maassa olevat ihmiset ja saa näin päättää ketä he ottavat maa-alueelleen tai kenen kanssa lisääntyvät

    Videon otsikko voisi pikemminkin olla Anti-Property Hitler tai Anti-Individuality Hitler. Kyseeessä ei ainakaan missään tapauksessa ole liberaali/libertaari näkemys yhteiskunnasta ja yksilön roolista.

    Olen itsekin libertaari enkä todellakaan kannata sitä, että valtio nykyään oikein haalii maahanmuuttajia ja rikkoo niiden yksilöiden sopimusvapautta, jotka omistavat asuntoja/maa-alueita - tai sitä, että valtio sijoittaa maahanmuuttajat valtion ryöstämälle maa-alueelle asumaan. Tämä video ei vaan edusta millään tavalla libertaaria kantaa, vaan jonkin sortin kollektivismia, jossa maahanmuuttovastaiset yksilöt muka omistaisivat kaikki muut samassa maassa asuvit yksilöt

    VastaaPoista