25. maaliskuuta 2011

Eroa Mari Kiviniemi!

Suomen pääministeri, Keskustapuolueen Mari Kiviniemi on valmis antamaan 16 miljardia euroa suomalaisten veronmaksajien rahoja Kreikan, Portugalin, Irlannin jne. paskakunnossa olevien maiden "pelastamiseen" talouskurimukselta. Mari Kiviniemi on valmis antamaan yli 3000€ jokaisen suomalaisen taskusta maille, jotka ovat holtittomalla lainanotolla ja tuhlaamisellaan pilanneet taloutensa, eivätkä koe mitään syytä vieläkään laittaa talouttaan kuntoon.

Mari Kiviniemi on maanpetturi. Suomalaisten vihaaja. Veronmaksajien pettäjä.

Yksikään selkopäinen ihminen ei voi pitää Mari Kiviniemeä kykenevänä toimimaan Suomen pääministerinä. Ihmisen pitää olla umpihullu, jotta hän voi kannattaa Mari Kiviniemeä tai hänen ajamaansa politiikkaa.

Mikko Ellilä kirjoitti asiasta blogissaan erittäin osuvasti ja asiaa.

7 kommenttia:

 1. maailman kallein lehmä25. maaliskuuta 2011 klo 3.20

  No Keskustalaiset ovat vaan tottuneet pyörittämään kannattamattomia asioita(maatalous/maaseutu)järjettömillä summilla verorahoja.

  VastaaPoista
 2. Kaikki sama pätee myös sinun puolueesi pääjehuun, Kataiseen.

  VastaaPoista
 3. > Kaikki sama pätee myös sinun
  > puolueesi pääjehuun, Kataiseen.

  Suurimmaksi osaksi, valitettavasti.

  VastaaPoista
 4. Tuon vuodatuksen olisi voinut kohdistaa koko hallitukseen eikä vain Kiviniemeen. Kyllä se koko poppoo on sen rahan jakamisen takana, mut koksu on koksu...

  VastaaPoista
 5. Mikko Ellilän kirjoitus oli kyllä aivan asiaa, mutta yhdessä asiassa Mikko syyllistyi kyllä röyhkeään käytökseen ja se oli se, kun hän nimitteli Mari Kiviniemeä siaksi!

  Minun on erittäin vaikeaa ymmärtää näin törkeää nimittelyä ja minusta Ellilä olisi laitettava oikeuteen moisesta solvauksesta!

  Sika on oikeasti puhdas ja älykäs eläin ja sikojen rinnastaminen Mari kiviniemeen osoittaa Mikossa täydellistä piittaamattomuutta ja julmuutta sikoja kohtaan.

  Mikko jos luet tätä, niin toivoisin sinun oikeasti ymmärtävän, että Sika on oikeasti arvostettava ja hyödyllinen eläin, johonkin alhaiseen ja vahinkoa tuottavaan Mari Kiviniemeen verrattuna.

  Häpeä Mikko!

  Terveisin: Albyn-Arska

  VastaaPoista
 6. Olen aina miettinyt, että miten paljon esim. Kiviniemellä ja Kataisella on todellista omaa arviokykyä, lainatakauksien välttämättömyydestä ja miten paljon heidän puheisiinsa vaikuttaa se, että heitä viisaammat ovat vain sanoneet, että "näin se vaan on nyt parempi". Itse epäilen vahvasti sitä, että tämä on jonkinmoinen talousliberaalien virkamiesten juonima salaliitto ja he käyttävät hyväkseen tyhmiä poliitikkoja, jotka vaihdetaan uusiin puhuviin päihin kerran 4:ssä vuodessa. Ja täydestä menee kuin häkä. Kataisesta ja Kiviniemestä en ollut ikinä edes kuullutkaan, mutta niin ne vaan nyt ovat kansakunnan isinä ja äiteenä, meille suuressa viisaudessa velkapottia kerryttämässä.

  VastaaPoista
 7. Mille Ellilän pylly maistuu?

  VastaaPoista