24. marraskuuta 2023

Itärajaa ei voida sulkea missään olosuhteissa

Tämä oli sitten tässä. Heippa Suomi. Heippa Perussuomalaiset. Tämä oli tässä. Viimeinen sammuttaa valot.

Koko hallitus, perussuomalaiset mukaan lukien on täysin suomalaisia vastaan ja mädätetty. No, tätä suomalaiset ovat halunneet. Suomi tulee matuvyöryn kohteeksi ja alle, eikä mitään voida tosiasiassa mukamas tehdä. Kohta täällä on satojatuhansia turvapaikkaturisteja. Kaikki otetaan maahan, jotka tajuavat taikasanan sanoa viranomaiselle. Mitään ei voida mukamas tehdä. Nykyinen hallitus ja viranomaiskoneisto ei ainakaan tee mitään. Ei siis edes perussuomalaiset, joten tämä on sitten perussuomalaisten loppu...viimeksi muuten, kun perussuomalaiset oli hallituksessa, tuli Suomeen 50000 turvapaikkaturistia, nyt on tulossa entistä enemmän, eikä mitään voida mukamas tehdä, eikä tehdä, ei, vaikka perussuomalaiset ovat hallitusvastuussa.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/5a3a1396-560a-467f-a985-35eff88673ed
"Hallituksen päätösmuistio: Itärajaa ei voi laillisesti sulkea turvapaikanhakijoilta missään tilanteessa...koko itärajaa ei käytännössä voida sulkea turvapaikanhakijoilta edes julistamalla sotatila. Valtioneuvoston yleisistunnon päätös toimista itärajalla perustuu oikeudelliselle arviolle, jonka mukaan koko itärajaa ei voida sulkea missään tilanteessa. Yksikään ministeri ei jättänyt asiasta eriävää mielipidettä"

Heippa kaikille ja äänestäkää jatkossa Sinimustaa liikettä yms. porukkaa, joka oikeasti ei niele tämmöistä paskaa, mutta ettehän te äänestä, joten tämä on sitten todellakin tässä. Viimeinen sammuttaa valot.

17 kommenttia:

 1. On se vaan metkaa. Virolaisilla - joilla on tietysti ryssistä paljon ajankohtaisempaa käytännön tietoa kuin meillä - on laki, joka yksikäsitteisesti estää turvapaikkahakemusten vastaanottamisen Venäjän suunnasta tulevilta. Siis ei avutonta räpellystä raja-asemien sulkemisten kanssa. Raja-asemat ovat normaaliin tapaan auki voimassa olevien määräysten mukaisten matkustusasiakirjojen nojalla kulkeville. Tämähän se olisi ratkaisu meilläkin, vaan eihän nämä vellihousut uskalla sellaista säätää.

  VastaaPoista
 2. Ei nyt vielä kannata heittää kirvestä kaivoon, https://riikkapurra.net/2023/11/26/mita-rajoilla-tapahtuu-miksi-ja-mita-hallitus-tekee/ - kyllä kai Riikka ihan tosissaan jotain yrittää. Jos ennen kevättä saadaan jotain aikaiseksi niin kyllä se vielä luultavasti riittää.

  VastaaPoista
 3. https://sinimustaliike.fi/

  VastaaPoista
 4. Mitä kauemmin tätä pelleilyä vastustaa sen kauemmin tätä jatkuu. Pitäisi vaan antaa koko paskan kyykätä. Ei lampaat muuten heräile.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tältä alkaa minustakin tuntua. Antaa mennä vaan. Sitä kansa on halunnut.

   Poista
 5. Itärajalta ei mitään uutta.

  VastaaPoista
 6. Ei ole koronat ja sodat koskaan vaikuttaneet minuun. En ole koskaan myöskään äänestänyt. Silti olleet päivät ihan samanlaisia. Turhaa hysteriaa. Mitään ei tapahdu kuitenkaan.

  VastaaPoista
 7. Oletko mukana Sinimustien toiminnassa?

  VastaaPoista
 8. https://i.4cdn.org/gif/1702011422661818.webm

  VastaaPoista
 9. Vihtoripaita päälle seuraavaan videoon!

  VastaaPoista
 10. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010050795.html Olisiko aika tehdä kunnon varautumisvideo tahi artikkeli? Kyllästyttää tollasia huuhaa ukkeleita katsella uutisissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei sentään selittänyt, miten kattilan tärkein ominaisuus on se, että se kestää tulta. Ihme huuhaaukkoja. Mikä tuon lounaankin merkitys tossa pakin vieressä on? Kertoa, että tällä sankarilla riittää kotivara yhdeksi lounaaksi? Ihme huuhaaukko tuokin.

   Poista
  2. Pasi on huvittava ukkeli. Mietin itsekin tuota lounaan merkitystä. Hienoa. SHTF -tilanteessa saat yhden lounaan syötyä. Erittäin vakuuttavaa...

   Poista