12. helmikuuta 2020

Koronavirus voi tappaa yli 600 000 suomalaista

Kirjoitin kolmisen viikkoa sitten blogissani, että Suomen pitäisi välittömästi lopettaa kaikki matkustusliikenne Kiinasta koronaviruksen vuoksi. Kirjoitusta seuraavana päivänä Suomeen tuli ensimmäinen koronaviruspotilas Kiinasta. Hupsista. Taas kerran olin oikeassa. Parhaillaan jäljitetään kaikkia altistuneita ja sairastuneita, mutta turhaan, koska heitä ei kaikkia tavoiteta. Koronavirus on jo Suomessa ja lisää on tulossa kiinalaisturistien mukana, sekä pian muidenkin turistien ja matkailijoiden, kunhan tauti lähtee leviämään muissakin maissa.

Mitä Suomessa tehdään tämän pandemian torjumiseksi? Ei yhtään mitään.
 
Ulkoministeriö kehoittaa välttämään matkailua Kiinaan, mutta samaan aikaa matkustusta Kiinasta ei lopeteta! Mikä logiikka tässä on?!? Jos Kiinaan ei koronaviruksen takia pidä matkustaa, ei tietenkään Kiinastakaan pidä koronaviruksen takia matkustaa tänne! Siltikään matkustusta Kiinasta Suomeen ei ole estetty vieläkään. Eikä olla estämässä ilmeisesti jatkossakaan.

Yhdysvallat on evännyt kaikkien ihmisten maahanpääsyn Kiinasta jo yli viikko sitten ja samoin on tehnyt myös Venäjä, joka on sulkenut Kiinan vastaisen rajansa. Japanikaan ei päästä maahan ketään mistään, jossa voi olla tartunta. Suomen pitäisi seurata esimerkkiä, mutta ei niin ei. Rajat ovat ja pysyvät auki koko maailmalle ja koronavirukselle.

Virallisten tietojen mukaan sairastuneita on 40000, parantuneita 4000 ja kuolleita 1000. Nämä tilastot ovat kuitenkin ilmeisesti vääriä, koska perustuvat Kiinan osalta valtion myöntämiin tapauksiin. Oikeat sairastuneisuus- ja kuolleisuusluvut vilahtivat hetkeksi julki ilmeisesti vahingossa, niiden mukaan sairastuneita oli jo viikko sitten 150000, parantuneita vain 200 ja kuolleita 25000.

Nyt viralliset lähteetkin arvioivat, että 60% maailman väestöstä voi sairastua koronavirukseen, koska mitään radikaalia ei tehdä sen leviämisen estämiseksi. Ikään kuin tässä ei olisi tarpeeksi kauhua, niin tutkimusten mukaan koronavirukselle ei kehity immuniteettia, eli sama henkilö voi sairastua siihen yhä uudestaan ja uudestaan!

Kiinasta kuuluu myös lisää huonoja uutisia: Sairaalahoitoon otetuista potilaista 20% kuolee, mutta samassa vakuutellaan, että se on vain prosentin verran kaikista sairastapauksista, koska vain vaikeat tapaukset otetaan sairaalaan. VÄÄRIN! Kiinassa epidemia-alueilla kaikki sairaalat ovat jo pitkään olleet täynnä, eikä potilaita ole otettu sinne enää lainkaan, kuin korkeintaan sitä mukaan, kun potilaita kuolee pois ja paikkoja vapautuu. Väännetään rautalankaa: Sairaalahoitoon olisi tulossa hirvittävä määrä vakavasti sairaita potilaita, mutta heitä ei sinne oteta, koska sairaalat ovat olleet jo täynnä viikkokausia! Suurinosa koronavirukseen sairastuneista kuolee siis kotonaan, jonne heitä on lukittu. Lisäksi voidaan päätellä, että jos ja kun sairaalahoitoon otetuista potilaista kuolee 20%, ilman hoitoa kotonaan sairastavista kuolee varmasti vielä selvästi useampi!

60% suomalaisista on 3,3 miljoonaa. Jos näistä prosentti kuolee, se on 33000, eli aika hirveä luku. Jos ja kun kuolleisuus on kuitenkin 20%, kuten pahasti vaikuttaa olevan, kuolleita onkin 660000. Ottaen huomioon, että tauti jää kiertämään, koska sille ei kehity immuniteettiä, voi tauti kiertää loputtomiin tartuttaen ihmisiä ja tappaen joka tartuntakierroksella vaikkapa sen 20% jäljellä olevista ihmisistä. Tämä tarkoittaa käytännössä, että ihmisiä kuolee niin paljon, että heitä on enää jäljellä niin vähän, etteivät he ole tekemisissä keskenään ja voi siten enää tartuttaa toisiaan uudestaan.

Mitä tekee Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos THL? Ei mitään.
Mitä tekee ulkoministeriö? Kehoittaa olemaan matkustamatta Kiinaan, ou jee!
Mitä tekee sosiaali- ja terveysministeriö? Ei mitään.
Mitä tekee sisäministeriö? Ei mitään.
Mitä tekee KELA? Ei mitään.
Mitä tekevät sairaanhoitopiirit? Ei mitään.

Mitä sitten pitäisi tehdä, jos emme halua ottaa riskiä satojentuhansien suomalaisten kuolemasta?
- Kaikki rajat pitäisi viimeistään nyt sulkea kaikelta matkailulta ja liikenteeltä ja postilta. Rajan ylittämistä yrittävät pitää käännyttää pois tai jos he eivät tottele, kylmästi ammuttava ilman mitään poikkeusta.
- Maan sisäistä matkustusta esimerkiksi maakunnasta toiseen pitäisi rajoittaa ja sallia vain työn ja postin kannalta välttämätön liikenne.
- Maan sisäistä liikennettä pitäisi varautua rajoittamaan vielä lisää, kuntakohtaiseksi, jos ja kun kunnassa havaitaan yksikin koronavirustapaus ja tällöin koko kunnan alueelta kaikki liikenne pitäisi kieltää.
- Kaikki julkiset tapahtumat ja paikat (leffateatterit, uimahallit, jääkiekkohallit, jne.) pitäisi sulkea.
- Koulut ja tarhat pitäisi varautua sulkemaan ja vanhempia miettimään vaihtoehtoista lastenhoitoa jne.
- Ihmisten pitäisi varastoida ruokaa siten, että he selviävät vähintään 14 vuorokautta kotonaan, mieluiten kuukauden, jos ja kun pitää täydellinen karenteeni ulkonaliikkumiskieltoineen laittaa voimaan.
- Valmiustilalait pitäisi ottaa käyttöön, sekä suorittaa osittainen liikekannallepano, jotta armeija voi auttaa järjestyksen- ja karenteenien pidossa sekä sairastuneiden hoidossa ja ruumiiden hävittämisessä.

Mutta ei siinä mitään. Odotellaan vaan tumput suorina ja otetaan riski vaan. Mitäpä  siitä, jos näin tyhmästä kansasta satojatuhansia, tai vaikka miljoonia ihmisiä kuolee, ei ole suuri menetys. Evoluutio korjatkoon omansa.

3 kommenttia:

 1. Helvetin hyviä uutisia, päästää eroon kinuski, ryssä-, neekeri-imperialisteista alueille, sekä ryssäläisistä viranomaisluteista sekä kaupugistumisen edistymisestä alueillamme.
  Oikeat ihmisoikeudet ovat tasapainossa luontoarvojen ja ekologisen kestävyyden saralla. Ei ylipopulaatioille kaikissa muodoissaan, eikä lainkaan matuinvaasion ja islamin hyväksyntää Eurooppaan, saati silvottuun tynkä-Suomeen.
  Seppo Lehto aito ekofasisti Tampere
  https://Ajan-Suunta.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. No jaa, jos kerran todellakin olemme tyhmä ja kelvoton kansa, mitäpä sitten säilymisestämme väliä?
  Koronahan tulee silloin aivan tarpeeseen, ja varautumisen sijasta meidän pitäisikin toivottaa se tervetulleeksi iloiten sitä:

  Kuollaan pois, sanoi Saarijärven Paavon eukko.
  Hurraa, nyt kuollaan herroiksi kaikki, sanoi luutnantti Zidén.

  Jos ei nyt kuitenkaan? Vaikka vaikuttaa ikävä kyllä siltä, että poliittinen, hallinnollinen ja mediaelittimme taitaa kannattaa korona-invaasion rynnistystä maahamme.

  VastaaPoista
 3. Suomalaisten luottamus viranomaisiin ja mediaan näkyy myös korona-asiassa. Ihmiset uskovat kaiken sen sonnan jota valtamedia heille tuputtaa, kyseenalaistamatta mitään, ajattelematta mitään. Pelko on tarttunut tyhmiin, he menevät kauppaan ja tyhjentävät wc-paperi hyllyt ja leipähyllyt.

  Todellisuudessa ei ole mitään epidemiaa tulossa, varsinkaan Suomeen. Kaikki on pelkkää joukkohysteriaa, ja pelon lietsontaa. Koko korona "epidemia" menee ohi muutamassa kuukaudessa aivan kuten kävi sikainfluenssalle.

  VastaaPoista