12. elokuuta 2019

Kuntalaisaloite tappotuomion saamiseksi paskomahanhille Raumalla

Alkoi sen verran ottaa päähän näiden paskomahanhien toiminta, että tein asiaan liittyen kuntalaisaloitteen. Raumalla asuva tai muuta intressiä Raumalla omaava voi allekirjoittaa sen, jonka jälkeen se lähetetään (2v kuluessa) kuntaan käsiteltäväksi. Mikäli näiden haittamaahanmuuttajien paskomahanhien puistojen ja rantojen tuhoaminen ja häiriköinti ärsyttää, kehoitan allekirjoittamaan. Muutenhan hyväksyt sen, että sinä ja lapsesi kävelette, makaatte ja uitte hanhenpaskassa tulevatkin vuodet.

Alla vielä koko aloitteen sisältö:

Kanadanhanhet ja valkoposkihanhet ovat vallanneet Rauman uimarannat, puistot, leikkipaikat ja urheilukentät. Hanhien ulosteet pilaavat rannat ja muut alueet käyttökelvottomiksi ja hanhien läsnäolo aiheuttaa vaaratilanteita etenkin lapsille (etenkin kun hanhilla on poikasia). Hanhia, joita on jokainen ranta ja puisto täynnä, ei voi pitää mitenkään uhanalaisina tai suojelua vaativina sen enempää, kuin rottia tai ampiaispesiäkään. 

Hanhet tulisi häätää ja/tai lopettaa kokonaan kaikilta Rauman uimarannoilta, puistoista, leikkipaikoilta ja urheilukentiltä. Hanhien häätöä/tappoa varten kaupungin tulisi hakea asiaan kuuluvat poikkeusluvat asianmukaisilta tahoilta ja toteuttaa häätö/kaato joka vuosi, jotta hanhet pysyisivät kokonaan poissa. 

Kaupungin on asetettava kaupunkilaisten viihtyvyys ja julkisten tilojen käytettävyys etusijalle - siitä kaupunkilaiset verovaroja maksavat, että nämä kaupungin alueet ovat HEIDÄN, eivätkä hanhien käytössä! Hanhille riittää tilaa muualla saaristossa ja sisämaassakin, kaupunkilaisille ei sen sijaan ole enempiä uimarantoja, puistoja, urheilukenttiä jne. käytettävissään!

2 kommenttia:

 1. Hanhia voi rakastaa tappamalla ylipopulaatiot ;) miksi ei ihmisiä samaan tapaan?
  Aikoinaan kun oltiin huolissaan Ryssälän syntyvyyden kasvun vähenemisestä, niin lähetin nussintojen jälkeen mällikortonkeja solmussa Ryssän lähetystöön vastikkeettomana apuna "Miljoonia Ryssälle" hanke johti supon kuulusteluihin ;) Totesin "köyhä antaa vähästää, rikas ei paljosta

  Seppo Lehto Ajan Suunta: Suomi suomalaisille, ei ylipopulaatioiden rahtaamiselle elämään siivellämme

  VastaaPoista
 2. Kärjistän hieman.

  Nyt valkoposkihanhet saavat ulostaa ihmisille tarkoitetut puistot ihmisille sopimattomiksi.

  Ilmeisesti samalla logiikalla hanhet voisivat vaikka kävellä sisälle asuntoihin paskomaan ilman, että niitä saisi hätyyttää pois. Sakkoa tulisi ja ehdollisia vapausrangaistuksia.

  Jos satoja ihmisiä parveilisi Helsingin Kaivopuistossa ulostaen nurmikot täyteen pökäleitä, niin se varmaan estettäisiin. Miksei siis hanhia poisteta puistoista. Ehkä ne silloin voisivat ruveta karttamaan ihmisiä. Niillehän on luontoa tarjolla vaikka kuinka paljon.

  VastaaPoista