7. marraskuuta 2018

Lähimaksukorttien käyttö senkun laajenee

On se hienoa, miten taas yksi taho ottaa epäturvallisen lähimaksamisen käyttöönsä. Toivottavasti mahdollisimman monen idiootin pankkikortti kopioidaan taas tuota NFC:tä käyttäen. Minähän olen asiasta toistuvasti kirjoittanut blogissani, muttei se ketään kiinnosta tietenkään, vaan lampaat hankkivat ja käyttävät NFC:llä varustettuja pankki- ja luottokorttejaan minkä ehtivät.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olet Markus oikeassa että tuo lähimaksaminen on ihan pönttö systeemi. Kopiointi sikseen, kun kortti on väärissä käsissä niin sillä voi helposti maksaa kaikenlaisia pieniä ostoksia omistajan piikkiin.

Itselläni ei ole lainkaan lähimaksuominaisuutta pankkikortissani. Maksan muutenkin edelleen käteisellä aina kun se vain on mahdollista ja käytän korttia lähinnä käteisen nostamiseen automaateista. Saa nähdä miten tilanne kehittyy, kun käteinen uhataan vetää pois kokonaan markkinoilta. Se nähdäkseni ei tule toimimaan, kun jo nykyiselläänkin pankkikorteissa on kaikenlaisia katkoja toiminnassa.

P.S. Huomaan että katkeruutesi muita ihmisiä kohtaan on edelleen voimissaan. Onko viimeisen parin kuukauden ajalta yhtään kirjoitustasi jossa et nimittele muita "lampaiksi" tms?