28. syyskuuta 2016

Ilja Janitskin viranomaisvainon kohteena - tukimielenosoitus!

En voi sanoa yllättyneeni, että viranomaisten sananvapauden vastainen vaino on saamassa yhä mielipuolisempia piirteitä. Ilja Janitskin ja hänen MV-lehteään vastaan on ollut menossa jo pitkään ajojahtia, koska tosiasioista suoraan puhuva MV-lehti on massiivinen persekivutus ja piikki lihassa viranomaisille ja mädätysmedialle, joten se pitää saada vaiennettua keinolla millä hyvänsä

Nyt, viimeisenä niittinä yritetään Ilja Janitskista saada aikaan eurooppalainen pidätysmääräys, jotta hänet voitaisiin ottaa Espanjassa kiinni ja toimittaa Suomeen, sekä tuomita mielivaltaisen pituiseen peloitevankeuteen totuuden kertomisesta. Surkuhupaisinta asiassa on, että medialle asiasta ilmoitettiin jo eilen ja Janitski itse sai tiedon vasta tänään. Kannattaa lukea Iljan kommentit asiaan esimerkiksi täältä.

Tällä tasolla on sananvapaus nyky-Suomessa, edes ulkomailla toimivat lehdet eivät saa olla rauhassa Illmanismilta.

Tapauksessa on paljon yhtymäkohtia Seppo Lehdon ajojahtiin ja oikeusmurhaan. Molemmissa tapauksissa nettikirjoittelu, jossa ketään ei ole vahingoitettu, todetaan laittomaksi ja siihen syyllistynyt ajatusrikollinen tuomitaan peloittelumielessä mielipuolisen pitkään vankeusrangaistukseen, sekä päälle mätkäistään järjettömät korvausvaatimukset, jotka de facto saattavat tuomitun ikuiseen velkavankeuteen. Suurinosa syytteistä on täysin keksittyjä ja perusteettomia, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, tuomio tulee niistä siitä huolimatta. Samaan aikaan törkeitä raiskauksia ja pahoinpitelyitä tehneet selviävät ehdollisilla ja olemattomilla korvauksilla jne.  Näin paljon totuus pelottaa valtaa pitäviä, virkamiehiä ja mediaa.

Iljan puolesta pidetään mielenosoitus Helsingissä ensi torstaina, 6.10.2016 klo 12-15 oikeustalon lähellä, Porkkalankatu 13. Kaikki kynnelle kykenevät paikalle ehdottomasti! Tuokaa banderolleja, kylttejä jne. pitäkää meteliä! Näyttäkää, että Iljan mittaamattoman arvokasta työtä sananvapauden puolesta ei saa turmella Illmanismilla! MV-lehti on yksi harvoja riippumattomia medioita Suomessa, joka uskaltaa kertoa totuuden asioista. Totuuden puhuminen ei saa, eikä voi olla rikos Suomessa!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helvetti että tämä valtamedia OKSETTAA MINUA.

Anonyymi kirjoitti...

En mää jaksa mennä mihkää mielenosoitukseen. Hirveä melu ja sataa yms. Mutta MV Lehteä on kiva lukea. :)

Jaxuhaleja Iljalle! Ihan kiva kun puolustat tätä maata, mutta älä tee sitä rikollisin keinoin.

t. Suomen kansa