2. syyskuuta 2013

Miksi USA ja sen kamut sotivat etenkin Lähi-Idässä?

Onko valtamedia muistanut kertoa tästä faktasta USA:n Lähi-Idän retkien takana? Eipä ole. Huppista keikkaa. No, onneksi meillä on internet. Katsokaa ja pohtikaapa vähän. Paljon ei edes tarvitse pohtia, koska tuo on aivan selvää pässinlihaa...


Tuntuu varmasti muuten hassulta, että toisella maailmansodalla, Afganistaninen miehityksellä, Irakin miehityksellä, Libyan sisällissodalla, Jemenin ja muiden pikkuvaltioiden asioihin sekaantumisella, Syyrian tilanteella ja Iranilla voisi olla jotain yhteistä syytä. Mutta yksi selkeä syy löytyy. Raha- ja pankkijärjestelmä. Mitä yhteistä oli Hitlerin raha- ja pankkijärjestelmällä, Irakin, Libyan, Syyrian, Iranin, Venezuelan, jne. raha- ja pankkijärjestelmillä? Ne eivät olleet Rothschildiläisen banksterikartellin alaisuudessa. Saksa "vapautettiin" aikoinaan, samoin Irak ja Libyakin. Nyt on menossa Syyrian, Iranin ja ehkä sen jälkeen Venezuelan "vapauttaminen" palvelemaan Rothschildiläistä pankkiherraa ja Yhdysvaltalaista petrodollaria.

Ette usko? Salaliittoteoriahuuhaata? Katsokaa ja ihmetelkää, kaivakaa itse tiedot vaikka netistä jos ette usko. Sattumaahan se tietysti on kaikki. Juujuu. George Carlinin sanoin: Eihän ole mahdollista, että vallanpitäjät ja muut voimakkaat tahot päättäisivät yhdessä laatia ja toteuttaa jotain suunnitelmiaan...ei ole, olet hullu, salaliittoteoreetikko jos sellaista luulet.

2 kommenttia:

 1. Video uppaaja on kanava nimeltään "NwoSatire". Kommenttisektiolla kanavan haltija myöntää videon olevan satiiria.

  Vaikka edellä mainittu ei olisikaan totta, niin videolla ja descriptionissa ei ole mitään lähteitä. Tietysti ne voisi itsekin kaivaa esiin, mutta eikö ole vähän hölmöä tehdä video ja väittää siinä ties mitä, ja sitten sanoa: "etsikää itse todisteet".

  Toivoisin itsensä skeptikoksi mieltävältä vähän enemmän kriittisyyttä näitä salaliittoteorioita kohtaan.

  Tietysti miksei joku näistä voisikin olla totta? Eiköhän jenkit tee ja ole tehnyt todella isoja asioita, jotka eivät kestä päivänvaloa. Mutta silti, skeptisyys ja kriittisyys on asiassa kuin asiassa suotavaa.

  VastaaPoista
 2. Henry Fordin kirja 'Kansainvälinen Juutalainen' on tänään ajankohtaisempi kuin koskaan.

  Se myös vastaa kysymykseen miksi USA sotii Lähi-idässä.

  Kuka hyötyy?

  Kansainvälinen juutalainen rahavalta - Rothschildit ja heidän suojattinsa Israel ensisijaisesti.

  http://www.magneettimedia.com/henry-ford-kansainvalinen-juutalainen/

  “Congress has become ‘a Parliament of Whores’ incapable of standing up for U.S. national interests if AIPAC (the American Israel Public Affairs Committee) is on the other end of the line.”

  http://incogman.net/2013/09/obama-punts-to-zionist-occupied-capitol-hill/

  VastaaPoista