5. lokakuuta 2012

Turkulaiset! Huomio kunnallisvaaleihin

En itse periaatteen(kaan) vuoksi äänestä vaaleissa (ks. 1,2,3,4), mutta voin kuitenkin suositella turkulaisille lukijoilleni erittäin hyvää ehdokasta jos he päättävät äänestää: Kirill Kaupponen. Kirillillä on vaaleihin liittyvä Facebook-sivu ja asiaan liittyvä keskusteluketju Hommafoorumilla. Mikäli haluatte tietää lisää miehestä ja hänen ajamistaan asioista ja motiiveista, lukaiskaapa noita ja ottakaa yhteyttä häneen.

Toivon, että välittäisitte tätä viestiä eteenpäinkin. Kirillillä on monestakin syystä erittäin hyvät mahdollisuudet tulla valituksi Turun kaupunginvaltuustoon. Perussuomalaiset ovat ylipäätäänkin saamassa melkoisen äänivyöryn Turussa(kin).


PS. Kirill sai vaaleissa 129 ääntä, mikä on ensikertalaiselle aika mukava saavutus. 

4 kommenttia:

 1. Kirill on todella sympaattinen ja mukava ihminen, joka ei sinänsä ole äänestämisen peruste, mutta Kirill omaa myös poliittisen taidon ja tiedon asioista joita monilla muilla ehdolla olevilla ei ole.
  Kirilin monipuolisuus ja perehtyneisyys moniin asioihin tekisi hyvää turun valtuustolle+perussuomalaisille ja toivon hänen läpipääsyään todella hartaasti.Muista nr.70

  Muita hyviä ehdokkaita samalla listalla ovat:Hans Huttunen nr.20,Myllyniemi Henrinr.41,Ville Tavio nr.64
  Edellä mainittujen ehdokkaiden toivoisin pääsevän lävitse Kaupposen kanssa, niin kokonaisuus olisi loistava.

  VastaaPoista
 2. En oikein ymmärrä. Et itse äänestä periaatteesta, mutta kuitenkin kannustat muita äänestämään? Presidentinvaaleissa äänestit Soinia, mutta samaan hengenvetoon totesit äänestämisen olevan väärin.

  Miksi kannustat ihmisiä äänestämään Perussuomalaisia, vaikka he eivät ole yhtään liberaali vaihtoehto? Eivätkä edes EU-vastaisia. Mikset kannusta heitä äänestämään vaikka Itsenäisyyspuoluetta?

  VastaaPoista
 3. > En oikein ymmärrä. Et itse
  > äänestä periaatteesta, mutta
  > kuitenkin kannustat muita
  > äänestämään?

  Itse asiassa en kannusta ketään äänestämään, mutta niiden, jotka uskovat demokratiaan ja aikovat äänestää, kannattaisi äänestää Kirilliä, koska hän on paras ehdokas, jolla on läpimenomahdollisuuksia.

  > Presidentinvaaleissa äänestit
  > Soinia, mutta samaan
  > hengenvetoon totesit
  > äänestämisen olevan väärin.

  Niin, totesinkin, että asia pohditutti minua paljon. Olin pitkään kahden vaiheilla että äänestänkö vaiko en. Onko sinusta outoa, että ihminen epäilee omaa toimintaansa ja toimii tietyllä tapaa, vaikka pitääkin ko. tapaa ainakin jossain määrin vääränä?

  > Miksi kannustat ihmisiä
  > äänestämään Perussuomalaisia,
  > vaikka he eivät ole yhtään
  > liberaali vaihtoehto? Eivätkä
  > edes EU-vastaisia.

  Siksi, että Perussuomalaiset ovat muodostuneet todelliseksi vaihtoehdoksi valtapuolueiden politiikalle. Lisäksi heillä on paljon uusia ihmisiä riveissä, joten pelkoa vanhojen poliittisten broilereiden pääsystä valtaan ei ole niin paljon. Perussuomalaiset ja heidän äänestämisensä ovat ensisijaisesti protesti vallitsevaa tilannetta vastaan.

  En usko, että mikään nykyisten valtapuolueiden ulkopuolella oleva puolue voisi oikeasti tehdä pahempaa jälkeä kuin nämä nykyiset valtapuolueet tekevät. Mikä tahansa vaihtoehto niille lienee parempi.

  > Mikset kannusta heitä
  > äänestämään vaikka
  > Itsenäisyyspuoluetta

  Itsenäisyyspuolueen politiikka on epäloogista kaikilta muilta osin paitsi EU:n suhteen.

  VastaaPoista
 4. Samaa mieltä kirjoittajan kanssa ja myös edellä mainitut hyviä vaihtoehtoja t.Turun sepe

  VastaaPoista