22. toukokuuta 2012

USA on myöntänyt aseistavansa Syyrian kapinallisia


Taas näitä uutisia, että meikäläistä ja muita "foliohatuiksi" "salaliittoteoreetikoiksi" kutsuvat voisivat ihan kiltisti myöntää lapsellisuutensa ja vetää itsensä narun jatkoksi. "Propellipäät" ovat alusta lähtien kertoneet, että Syyrian kahinat ovat vain jatkoa Afganistanin, Irakin, Libyan ja Egyptin miehitykselle (omin tai vierain joukoin), jota USA johtaa ja jonka tavoitteena on vain kahmia luonnonvaroja USA:lle ja ylläpitää loputonta sotaa. Huppista keikkaa, kun me "salaliittoteoreetikot" olemme taas olleet oikeassa alusta saakka. NATO-mailla on erikoisjoukkoja Syyriassa (lähde, lähde) suorittamassa kansanmurhaa ja aikaansaamassa "oikeutusta" täysimittaiselle ja avoimelle sodalle Syyrian miehittämiseksi, aivan kuten Libyassakin tehtiin.

Vai uskovatko lampaat yhä, että Osama järjesti 911 iskut Afganistanista? Uskovatko lampaat vielä, että Irakista löytyy Saddamin joukkotuhoaseita? Uskovatko lampaat edelleenkin, että Gaddafi alkoi huvikseen teurastaa kansaansa? Uskovatko lampaat senkin, että Egyptin kansannousu oli vain spontaani reaktio kansan kokemaan sortoon ja vääryyteen? Varmasti uskovat. Kuten uskovat Syyriankin tapahtumien olevan aivan täsmälleen sitä, mitä Yleannon uutiset ja suomalaiset maanpetturipoliitikot meille kertovat.

Seuraavaksi varmaan lammaslauma uskoo, että Iranilla on atomipommi tai he olivat jotenkin 911-iskujen takana. Tai mitä tahansa muuta, mitä eliitti orjiensa haluaa uskovan, jotta kansa tyhmänä antaa hiljaisen hyväksyntänsä eliitin seuraavalle operaatiolle. Shakkipeli pyörii, eikä kukaan tunnu ymmärtävän, eikä kukaan tunnu välittävän, eikä kukaan tee asialle mitään. Seuraavat siirrot on jo suunniteltu ja nekin tullaan suorittamaan täsmälleen kuten halutaan. Näin helppoa on manipuloida ihmismassoja.

Kaikesta tästä huolimatta joku vielä kannattaa enemmistön tyranniaa eli demokratiaa. Ei hyvää päivää. Tuollaisen lammaslauman olisi parempi olla päättämättä yhtään mistään yhtään mitään. Puhumattakaan, että ko. lammaslauma päättää kaikkien ihmisten asioista enemmistöpäätöksensä turvin. Maailma on ihmeellinen paikka ja Ylenannon uutisia seuraamalla ja massan mukana menemällä siitä jää 99% ymmärtämättä - ja sekin 1%, minkä siitä voi ymmärtää, ymmärtää luultavasti väärin.

5 kommenttia:

 1. On yleinen salaisuus, että Syyriassa käydään ns. proxy-sotaa. Toisella puolella on Iran, toisella puolella USA+UK.

  VastaaPoista
 2. Lammas on ihan tyytyväinen, kunhan saa sen vihreän ruohotukon, joka kuun viimeisenä päivänä ja saa ostettua perheelleen ruokaa. Se mitä jossain toisella puolella maapalloa tapahtuu, ei voi lammasta vähääkään kiinnostaa. Lampaalle on tärkeätä ainoastaan se, että oma elämä pyörii mallillaan. Oma napa on aina lähempänä kuin muiden napa. Näin se ihmismieli vaan toimii. Se sitten onkin oma juttunsa, että mitä lammas tekee, kun susilauma alkaa lähestyä sen maita. Se pureksii ruohoansa, sen paremmin miettimättä. Kannattaa meidän susien enemmänkin unohtaa tuon kauhistelu ja miettiä, miten hyödymme tästä tilanteesta parhaiten.

  VastaaPoista
 3. Onhan se ihan totta, että islam on rauhan uskonto ja Iran kehittää ydinvoimateknologiaansa ihan rauhanomaisiin tarkoituksiin.

  Toivottavasti islam valloittaa maailman ja kuljemme kaikki jonkinlaisen hunnun verhoamina.

  VastaaPoista
 4. Ei tähän kirjoitukseen, mutta blogisi aihepiiriin liittyvä linkki Euroopan valuuttajärjestelmäponzista: https://docs.google.com/open?id=0B9TMDnzhBdvRa1hfMHlsTVE4RWs

  VastaaPoista
 5. Huvittavaa kun tuomitset enemmistön tyrannian.

  Vaihtoehtohan sille on vähemmistön tyrannia, kuten oli aikanaan mm. Neuvostoliitto, DDR ja Idi Amin ja Pol Pot jne.

  Niin tuossa joku kirjoittikin, että lammas on se jota viedään. Jos lampaalla ei ole valtaa, niin sitä viedään teuraaksi asti.

  Niin tapahtuu vähemmistödiktatuureissa. Ei yleensä demokratioissa.

  Enemmistövaltaa voit kutsua enemmistödiktatuuriksi, mutta pn se påarempi kuin vähemmistödiktatuuri.

  VastaaPoista