7. helmikuuta 2019

Tuplakusetusta case Mänttilahden osalta

Hoksasin nyt taas erästä toista juttua tonkiessani, että oikeuslaitos kusetti case Mänttilahdessa (1234.) minua vielä eräällä muullakin tapaa ja kohtelee minua tietenkin tässäkin tapauksessa täysin eri tavalla, mitä muita ihmisiä kohdellaan.

Syyttäjä Toni Pörsi valehtelee sikamaisesti, että Ossi Mäntylahti kirjoitti minusta vain yhden viestin, joten siitä ei tarvitse välittää, eikä kyseessä ole rikos. Tosiasiassa Mäntylahti kirjoitti 8 eri viestiä 3 eri päivänä, kuten rikosilmoituksestani ja kuvankaappauksista selvästi näkyy.

Syyttäjä Maija Kurki valehtelee sikamaisesti, että Ossi Mäntylahtea ei voitu haastaa oikeuteen 13.3.2018 jälkeen, koska Mäntylahden kommenteista uusin oli kirjoitettu 13.3.2016 ja syytteen nostamisen 2v määräaika oli kulunut muka umpeen. Tosiasiassa rikoslain 8 luvun 2 §:n 2 momentin mukaan siinä tapauksessa, että rikolliseen tekoon sisältyy lainvastaisen asiaintilan ylläpitäminen, syyteoikeuden vanhentumisaika alkaa vasta sellaisen tilan päättymisestä, eli siitä hetkestä, kun kyseinen kirjoitus poistuu netistä - ei suinkaan siitä, kun lainvastainen tila on alkanut, eli kirjoitus on nettiin päätynyt! Tosiasiassa Ossi Mäntylahden kommentit olivat netissä vielä ainakin 8.2.2017. Tosiasiassahan syyte olisi voitu nostaa vielä tänään 7.2.2019, koska rikos on jatkunut todistettavasti ainakin vielä 8.2.2017 ja 2 vuoden vanhenemisaika alkaa juoksemaan vasta tuosta päivästä. Eipä suostuttu nostamaan. Niih.

Suomaloiset idiootit lampaat eivät tietenkään näe tuossa yllä kuvatussa mitään outoa tai väärää ja kieltäytyvät esimerkiksi lukemasta tuohon alle laittamaani Maija Kurken paperia asiasta, tai 1. kusetus kohdassa olevia dokumentteja asiaan liittyen. Silleen silmänsä sulkien onkin kivampi pysyä omassa turvallisessa kuplassa ja jatkaa uskomista siihen, että minä keksin näitä juttuja päästäni, enkä ole minkäänmoisen viranomaisvainon ja oikeusmurhien kohde.

PS. Hassu sattuma lienee se, että Mäntylahti ehti paeta Suomesta ulkomaille juuri ennen, kuin haastehakemus olisi pistetty miehen niskaan keväällä 2017. Toinen hassu sattuma lienee, että Mäntylahti on tiettävästi juuri nyt helmikuussa 2019 palannut Suomeen, kun tuo toinen, oikea, määräaika on mennyt umpeen. Vainoharhaisempi voisi kuvitella, että kyseessä on jopa suunnitelmallinen toiminta yhdessä valehtelevien viranomaisten ja Mäntylahden kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti