30. toukokuuta 2012

Problem - Reaction - Solution

EU perustetaan "kevyenä" ja "valtioiden itsenäisyyttä loukkaamattomana", suorastaan hyväntekeväisyysjärjestönä valtioiden yhteistyöelimeksi. Kansa aivopestään uskomaan tämä tarina ja kerrotaan, mitä kaikkea hyvää ja ihanaa EU tuo tullessaan. Kun tämä on tehty, EU:ta ryhdytään pikapikaa salassa syventämään ja huppista keikkaa, yht äkkiä ollaankin talousunionissa ja oma rahakin on mennyttä, vaikkei niin suinkaan pitänyt käydä! Mitäpä mokomasta, kansa saadaan uskomaan, että nythän valuuttoihin liittyvät ongelmat jne. ratkeavat hienosti. Seuraavaksi EU hyväksyy talousunioniin paskamaita, jotka eivät täytä sen ehtoja. EU antaa sitten holtittoman taloudenpidon jatkua sekä kiihdyttää velkapyramidiponzihuijaukseen perustuvaa pankkijärjestelmäänsä. Seurauksena on tietysti mielipuolisen kokoisia talousongelmia, joita kansalaiset kauhistelevat ja pelkäävät. Kansalaisilta viedään rahaa taskuista tukiaisina paskamaille ja pankeille sekä peloitellaan lisäkustannuksilla, jollei ongelma ratkea. Sitten ongelmaan esitetään tietysti sopivaa ratkaisua: EU:n syventämistä ja liittovaltiokehityksen merkittävää vahvistamista.

Problem - Reaction - Solution.

Hyväuskoiset hölmöt tietysti kuvittelevat, että tämä kaikki on sattumaa. Hyväuskoiset hölmöt luulevat, että asiat ovat vain sattumalta edenneet tietyllä tapaa ja tarjottu ratkaisu on paras tai ainoa ratkaisu vakaviin ongelmiin. Hyväuskoiset hölmöt eivät vain hyväksy heille laitettavia kahleita, vaan suorastaan ylistävät orjuuttajiaan heidän nerokkuudestaan (heidän itsensä luoman ja ruokkiman) ongelman (heidän päämääriään suuresti hyödyttävästä) ratkaisussa.

Aikaisemmassa kirjoituksessani jo aihetta sivuten todettakoon taas: Eliitti pelaa eräänlaista shakkipeliä orjiaan, eli meitä, vastaan. Me näemme vain shakkilaudan ja nappulat siinä, sekä mietimme eliitin seuraavaa siirtoa. Eliitti pelaa shakkipeliään kuitenkin niin taitavasti, että on tosiasiassa jo suunnitellut seuraavat viisi siirtoa eteenpäin, kuten kunnon shakin mestari tekee. Me olemme vain lauma, jota ajetaan manipuloimalla, peloittelemalla ja porkkanalla juurikin sinne, minne eliitti meidän haluaa menevän. Eri asia onkin sitten, olemmeko pelkkiä lampaita vaiko emme ja suostummeko hiljaisina kaikkeen tähän paskaan, jota niskaamme kaadetaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti