4. elokuuta 2024

Miltei kaikki on jo p*skaa

On varoiteltu jo pitkään. On kerrottu. On valistettu. Ei, ei mene jakeluun. Ei haluta uskoa. Ei kyetä näkemään. Tahdotaan ajatella, että kaikki on hyvin ja mitään ongelmia ei oikeastaan ole - paitsi ne keksityt ongelmat, joita Ylenanto ja muut kulttuurimarxistit kansalle selittävät. Kansaloiset ovat tyhmiä, manipuloitavissa olevia ja kykenemättömiä ymmärtämään tosiasioita. Tavallaan asia on toisaalta ihan ok, sitä saa, mitä tilaa, mutta toivottavaa olisi, että kansaloiset edes ymmärtäisivät sen kaiken paskan, missä lilluvat parhaillaan ja mitä yhä enemmän on tulossa, mutta eipä taida sekään toteutua. Kansaloiset hukkuvat paskaan, jota ovat itse itselleen tilanneet vuosikymmenet ja eivät edes tajua mihin ovat tukehtumassa. Oikeastaan se on suurin sääli ja häpeä koko asiassa, että tyhmät kansaloiset eivät tajua koko tilannetta ja että he ja vain ja ainoastaan he itse ovat siihen syypäitä.

Kirjoitin jo 2015 "Nykyisenlainen Suomi ei ole enää pelastettavissa" ja 2018 "Suomi tarvitsee puhdistuksen", katsokaapa ne jos aiheessa on jotain epäselvää teille. Päivitetään vähän, vuodatetaan pikkuisen omia havaintojani erilaisista asioista, jotka ovat konkretisoituneet entisestä selkeämmin kuluneiden vuosien aikana Suomessa(kin):

1) Koronan annetaan levitä ja long-covid eli ME/CFS vaivaa ihmisiä, yhä useampi sairastuu ja toimintakyky, vastustuskyky, sekä älykkyys laskee entisestään, mutta kukaan ei tajuta, kukaan ei huomaa, kukaan ei välitä mitään. Mitään hoitoja ei tietenkään kehitetä, eikä anneta kenellekään, koska koko sairaus leimataan luulosairaudeksi ja mitään ongelmaahan ei ole olemassakaan. Tyhmät kansaloiset vaan ihmettelevät, kun osuu omalle kohdalle, että kumma juttu kun on sitä ja tätä oiretta ja ei vaan jaksa enää lainkaan kuten ennen...niin, kumma juttu, ihme sattuma, eikä liity mihinkään mitenkään tietenkään.

2) Ukrainan ei anneta voittaa sotaa ryssää vastaan. Sotilasavun antamisessa kitsastellaan, koulutusapua ei anneta, eikä toisaalta edes osata kouluttaa moderniin sodankäyntiin sotilaita, eikä ryssää laiteta toimivilla talouspakotteilla kuriin. Sodan annetaan pitkittyä ja ukrainalaisten kärsimysten jatkua täysin tarpeettomasti, samalla luodaan vaarallista ennakkotapausta ja kannustetaan ryssää jatkamaan vihamielistä toimintaansa rajoituksettomasti omien päämääriensä saavuttamiseksi. Tyhmä kansaloinen ei ihmettele sitäkään, kun sota alkaa tulla tänne koto-Suomeenkin yhä konkreettisemmin tai edes sitä, miksi ihmeessä ryssät saavat yhä vapaasti matkustella pitkin EU:ta ja lomailla Suomessakin.

3) Sisäinen turvallisuus on rapistunut. Matujengit hallitsevat suuria kaupunkeja, tusinarikollisuus rehottaa, huoltovarmuudelle tärkeitä kohteita sabotoidaan ja viranomaiset keskittyvät lähinnä toisinajattelijoiden ja korkean julkisuuden rikosten hoitamiseen. Rikollisia silitellään yhä ja tuomiot ovat täysin olemattomia - paitsi tietenkin toisinajattelijoille. Oikeastaan viidakon lait ovat jo voimassa suurissa osissa läntistä Eurooppaa, mutta tietenkään tyhmät kansaloiset eivät tätäkään halua tajuta, ennen kuin "osuu omalle kohdalle" ja voi sitä persekivun ja itsepetoksen määrää, kun niin ennemmin tai myöhemmin tapahtuu.

4) Kaikenlainen säätely ja byrokratisoituminen alkaa saada jo absurdeja piirteitä, viimeisenä vaikkapa nämä pullonkorkit, jotka ovat kiinteästä kiinni pullossa, jotta maailma pelastuu muoviroskalta (vaikka kehitysmaat heittävät muoviroskansa meriin yhä entiseen tahtiin). Samalla pulloista juominen käy miltei mahdottomaksi, korkki osuu silmään tai juomat valuvat pitkin rinnuksia. Ketään ei haittaa, pieni purnaus vaan kuuluu ja ihmiset jatkavat elämäänsä. Onko pullonkorkki suurikin asia? Ei ole, mutta hyvä esimerkki tyhmälle kansalle, mutta eihän tyhmä kansa tätäkään tajua.

5) Viherpesu on saavuttanut jo mielipuolisia piirteitä. Polttomoottoriautot halutaan kieltää ja autojen päästönormit ovatkin jo niin tiukat, ettei niitä voi edes täyttää huijaamatta testeissä. Samaan aikaan ydinvoimaa ei millään saa rakentaa lisää, vaikka energiapula vaivaa. Kodinkoneiden energiatehokkuus on jo johtanut siihen, ettei esimerkiksi toimivia pesukoneita enää saa kaupasta; nykyiset pesevät pyykkiä monta tuntia ja likaista ja pesuainejäämistä pyykkiä jää...toki pesukoneet tuppaavat hajoamaan jo muutamassa vuodessa ja pitää ostaa uusi, mikä se onkin vasta todella ekologista. Mutta eihän tämäkään tyhmälle kansalle kerro mitään mistään.

6) Kaikenlainen suvaitsevaisuus ja mädätys on jo saavuttanut mielipuoliset mittasuhteet: Hyvä esimerkki oli Trumpin salamurhayritys, jossa DEI politiikka tuotti paikalle useampia täysin työhönsä kykenemättömiä naisagentteja, jotka eivät osanneet toimia tilanteessa oikein. Biologiset miehet vievät mitalleja naisten olympialajeissa. Ylenannon sisäisen mädätyspakon paljastavaa somalialaista työntekijää vainotaan ja hän saa potkut. Matujengit mellakoivat kaduilla, mutta asia hyssytellään hiljaiseksi ja syytetään "äärioikeistoa" kun tämä protestoi matujen mellakointia vastaan jne. Matuvyörytys ja Euroopan islamisointi etenee vääjäämättä ilman mitään konkreettista vastustusta mistään. Laadulla, toteutuksella ja lopputuloksella ei ole enää mitään väliä missään, pääasia on, että viherpesua ja suvaitsevaisuutta noudatetaan tinkimättä loppuun asti. Eikä taaskaan tyhmä kansa tajua mitään mistään esimerkeistä tai tapahtumista.

7) Terveydenhuolto on tullut täysin umpikujaan. Edes perussairauksiinkaan ei tahdo enää saada ainakaan julkiselta puolelta mitään apua enää. Potilaan välttelystä on tullut taitolaji, jolla julkinen terveydenhuolto koettaa säästää parhaansa mukaan. Vanhusten hoito on täysin retuperällä, kuten jokainen vanhainkodeissa tai sisätautiosastoilla käyvä voisi huomata, jos vain haluaisi. Rahat ovat kuluneet byrokratiaan, tietojärjestelmiin ja koronan jälkiseurauksiin, kaikki järkevät työntekijät pyrkivätkin hakeutumaan yksityiselle sektorille, mikä entisestään pahentaa asiaa. Kansaloiset ovat vielä omaksi onnekseen sen verran terveitä, etteivät tätä huomaa ja kun voivat mennä yksityiselle hoitoon, mutta voi sitä persekipua ja ihmettelyä, kun osuvatkin julkisen sektorin terveyspalveluiden hoidettavaksi tai kuulevat joltain tutulta, miten siellä kävi. Mutta eihän sekään tietenkään kerro kenellekään mitään mistään.

8) Talous on täysin retuperällä. Pienet supistukset ja muutosyritykset, mitä esim. PS ajaa nyt, eivät muuta tilannetta mihinkään. Pitäisi tehdä täysremontti, mutta siihen ei mikään taho suostu, koska hävittävää on liikaa ja etenkin pelätään tyhmän lammaskansan reaktiota (turhaan!), niin parempi on olla tekemättä oikeastaan mitään. Toisaalta, kun koko talousjärjestelmä on pielessä niin mitäpä siinä jokin yksittäinen puolue tai poliitikko edes voi tehdä asian korjaamiseksi? Suomessa ihmisten ostovoima ei ole muuttunut mihinkään 20 vuoteen, päinvastoin, mutta ei se ketään kiinnosta, kun Ylenanto sanoo asioiden olevan hyvin niin lammaskansa uskoo. Mitäpä sen väliä, että puolalaisilla ja virolaisilla tuntuu jo olevan talous paremmin ja he ovat rikkaampia mitä suomalaiset ovat, se on varmasti vain äärioikeistolainen tai libertaarien valhe, koska Ylenannon kommunistiprofessorien taloustieteilijöiden mukaanhan kaikki on Suomessa hyvin - paitsi tietenkin se, että PS tekemät talousmuutokset kurittavat ihmisiä, niin tietenkin, se muistetaan toki mainita.

9) Ihmiset eivät muista, miten hyvin asiat ovat olleet aikoinaan. Ihmiset luulevat, että "näin on aina ollut". Ihmiset eivät käsitä, millaista oli elää Suomessa vaikkapa 1980-luvulla, kun matutusta ja kultuurimarxismia ei ollut. Toki silloinkin oli ongelmia, mutta hyvin mitättömiä verrattuna tähän päivään. Ihmiset eivät muista edes, millaista oli 10 vuotta sitten. Ihmiset eivät halua muistaa. Menneisyyttä toki tuhotaan kulttuurimarxistien toimesta kiihtyvällä vauhdilla, joten totuus jäänee unholaan ikuisiksi ajoiksi: Parhaillaan saa katsoa suoratoistopalveluista elokuvia, joissa keskiaikainen brittikuningas kuvataan rammaksi neekeriksi. Seuraava sukupolvi uskoo oikeasti, että näin on ollut ja nyt on kaikki paremmin kuin koskaan ennen. Niinhän nykyinenkin sukupolvi jo uskoo, eikä tajua mistään selvistäkään merkeistä ja havainnoistaan yhtään mitään.

10) Kansaloisten tyhmyys ja välinpitämättömyys kasvaa ja kansa passivoituu entisestään. Mistään ei löydy mitään tarmoa ja intoa enää tehdä asioille mitään. Ei uskalleta edes puhua enää asioista, ei edes mielenosoituksia vaivauduta pitämään enää. Ollaan vaan. Ja pian entistä sairaampina, köyhempinä ja tarkemman kontrollin alla. Ei kiinnosta ketään. Ei haluta nähdä vaihtoehtoja senkään vertaa, mitä joskus vielä 10 vuotta sitten haluttiin. Ollaan vaan sen mitä pystytään.

Minulla ei ole mitään positiivista sanottavaa asioista, kuten hyvin voitte päätellä. Helvettiin ollaan menossa ja vauhdilla, eikä typerä lammaskansa edes tajua sitä. Sitä saakoot, mitä ovat tilanneet. Minä en enää välitä. En yhtään. Tämä typerä kansa on tuhonsa ansainnut ja niin on koko länsimainen valtiojärjestelmä ja yhteiskunta. Sitä saa, mitä tilaa. Onneksi minun ei tarvitse millään tavalla koettaa ylläpitää tätä järjestelmää, tai rahoittaa sitä enää. Ainoa sääli minulla on siitä, että tyhmä lammaskansa ei tajua nyt, eikä tulevaisuudessakaan, mistä luopui ja mitä menetti ja että on ollut yksin syypää siihen paskaan, missä nyt ja jatkossa ui. Eihän se toki sitä voisi ikinä sulattaa ja käsittää, vaan tulisi hulluksi, jos tajuaisi oman tyhmyytensä ja tekojensa seuraukset.

Sitä saa, mitä tilaa. Nauttikaa paskasta, jonka olette itse itsellenne ja jälkipolville tuottaneet, typerä lammaskansa.