7. maaliskuuta 2023

Ukrainalaisia syrjitään Suomessa jatkuvasti - eikä ketään kiinnosta

Kirjoitin jo viime heinäkuussa, miten ukrainalaispakolaisia syrjitään SPR siunauksella. Saatoin tapauksen myös poliisin, median ja yhdenvertaisuusvaltuutetun tietoon. Mitään ei ole tapahtunut. Ketään ei ole saanut syytteitä. Tekijöitä ei ole edes nimetty. Toimintatapoja ei ole muutettu. Asia on täysin haudattu. Syrjintä jatkuu ja ketään ei kiinnosta lainkaan koko asia.

Tämän lisäksi on sittemmin ilmennyt lukuisia muita ukrainalaisiin kohdistuvia ilmiselviä lakien rikkomisia ja syrjintää, mm.

  1. Ukrainalaisia syrjitään ja kaltoinkohdellaan yhä mm. viemällä heiltä asunto alta, jos he ovat pois Suomesta yli 2 viikkoa kerrallaan. Migri on tietoisesti säätänyt asian siten, että tämä hulluus koskee vain tilapäisen suojelun saaneita, eli ukrainalaisia, mutta ei somaleita, irakilaisia, afrikkalaisia, yms. koska he eivät ole tilapäisen suojelun alaisia. Tiedän itsekin useita ukrainalaisia, joilta on lähtenyt asunto alta ja kaikki heidän maallinen omaisuutensa huonekaluineen kaikkineen on kaapattu SPR toimesta jonnekin varastoihin talteen heiltä heidän asunnoistaan. Ottaen huomioon, että matka Ukrainaan kestää useita päiviä per suunta, ukrainalaisilla on nyt suuria vaikeuksia päästä käymään kotonaan esimerkiksi hakemassa tavaroita ja järjestelemässä asioitaan, koska tuo kaksi viikkoa tulee hyvin nopeasti täyteen siellä! Kyse on paitsi syrjinnästä niin myöskin puhtaasta kiusanteosta ukrainalaispakolaisia kohtaan. Somalit, irakilaiset, afrikkalaiset yms. saavat vapaasti vierailla kotimaassaan kuukausimääriä menettämättä sosiaalietujaan tai asuntojaan...muuhan olisi "syrjintää" tietenkin!

  2. Ukrainalaisia syrjitään ja kaltoinkohdellaan yhä mm. eväämällä heiltä suomalainen pankkitili ja vahva sähköinen tunnistautuminen. Tämä on erittäin törkeää etenkin siksi, että pankkitili ja tunnistautuminen ovat välttämättömiä asioiden sujuvaan hoitamiseen (laskut, hakemukset, yms.), kun he ovat nyt saamassa "kotikuntaoikeuden" ja sitä kautta tulevat mm. Kelan palveluiden piiriin ja joutuvat itse huolehtimaan majoituksestaan ja laskuistaan jne. Pankkien pitäisi antaa ko. palvelut, jos henkilö asuu laillisesti Suomessa tällä hetkellä, omaa suomalaisen henkilötunnuksen ja kykenee luotettavasti tunnistamaan itsensä (henkilökortti maahanmuuttajalle tai passi + migrin kortti tms.). Pankeilla ei ole lain mukaan oikeutta kieltäytyä antamasta ko. palveluita ja ainakin Nordea vakuutteli minulle puhelimessa, että ne annetaan. No ei anneta. Ei anneta niin ei anneta niin EI VAAN ANNETA. Lisäksi pankit rikkovat lakia myös siinä, että eivät anna päätöstä kirjallisena ja valitusoikeudellisena, kuten laki vaatii. Jälleen kerran, somalit, irakilaiset, afrikkalaiset yms. saavat Kela-Goldin lisäksi myös suomalaiset pankkipalvelut ja pankkitunnukset kaikille haluamilleen henkilötunnuksilleen ja eri identiteeteilleen vaivattomasti...muuhan olisi "syrjintää" tietenkin!

  3. Ukrainalaisia syrjitään ja kaltoinkohdellaan yhä mm. eväämällä heiltä pääsy lääkäriin vastaanottokeskuksen kautta (vastaanottokeskuksen hoitaja, yleensä venäläinen!) "esikäsittelee" hakemukset päästä lääkäriin ja minun tietooni tulleiden tapausten perusteella suurinosa hylätään. Pari ihmistä on ottanut minuun yhteyttä ja kertonut, että ovat joutuneet lopulta menemään ensiapuun ambulanssilla, koska tila on romahtanut, koska lääkäriin ei ole muutoin päässyt mitenkään. Lapsia on ollut 40 asteen kuumeessa yskäisenä viikon päivät, kroonisia sairauksia (esim. MS-tauti, gynekologiset sairaudet yms.) ei ole mitenkään  seurattu, eikä hoidettu Suomessa, vaan ukrainalaiset ovat joutuneet hankkimaan itse lääkkeet Ukrainasta saakka itselleen! Jälleen kerran, somalit, irakilaiset, afrikkalaiset yms. pääsivät kyllä aina lääkäriin halutessaan ja heidän sairauksensa hepatiiteista HIV:iin hoidettiin ja seurattiin kiltisti kyllä VOK toimesta...muuhan olisi "syrjintää" tietenkin!

  4. Ukrainalaisia syrjitään ja kaltoinkohdellaan yhä mm. viemällä heidän vaivalla hankkimansa huonekalut ja muu kiinteämpi omaisuus, kun he vaihtavat vastaanottokeskusta (omasta tai VOK vaatimuksesta), siirtyvät VOK asumaan kunnan/VOK vuokraamaan asuntoon tai moisesta asunnosta toiseen, jne. Monet eivät ole saaneet näissä usein mielivaltaisissa siirroissa ottaa mukaansa kuin sen, mitä ovat voineet itse käsissään ja matkalaukussaan kantaa! Uudessa paikassa pitää tavaroiden ja huonekalujen hankkiminen aloittaa aina uudestaan tyhjästä ja omalla rahalla (vastaanottoraha on hyvin pieni, paljon paljon pienempi kuin toimeentulotuki). Samaan aikaan vanhat tavarat laitetaan takaisin SPR kirpputoreille jne. mallia "hölmöläisten peitonleikkuu" ja kiusanteko. Jälleen kerran, somalit, irakilaiset, afrikkalaiset yms. tavaroita ei todellakaan varasteta mihinkään, päinvastoin, SPR ja paikallinen kunta ostaa heille uudet tavarat (harkinnanvarainen toimeentulotuki ja harkinnanvarainen vastaanottoraha) ja kyllä kiikutetaan kiltisti uuteen osoitteeseen - jos vain kelpaavat näille "kunniakansalaisille", eivätkä he tajua vaatia uusia jokaiseen osoitteeseensa...muuhan olisi "syrjintää" tietenkin!

  5. Ukrainalaisille ei suostuta antamaan harkinnanvaraista toimeentulotukea, eikä harkinnanvaraista vastaanottorahaa edes välttämättömien hygieniatuotteiden hankkimiseen! Silloinkin, kun ukrainalaisille on annettu esimerkiksi yksityisten tahojen antamia lahjakortteja, on - voitteko käsittää - lahjakorttien summa vähennetty ukrainalaisille annettavista pienistä vastaanottorahoista! Joten käytännössä lahjakortit - jotka on lahjoitettu ilmaiseksi lahjoittajien toimesta heille annettavaksi - eivät ole hyödyttäneet ukrainalaisia LAINKAAN, ainoastaan SPR:ää ja vastaanottokeskuksia, jotka ovat näin ollen voineet pidättä ukrainalaisilta rahaa ja säästää siis itse rahaa. Ukrainalaiset ovatkin olleet koko ajan ulkopuolisen avun varasssa ja senkin saamista on SPR koettanut parhaansa mukaan estää mm. kieltämällä avun tuomisen vastaanottokeskuksiin kokonaan! Ajattele, jos suomalainen haluaisi lahjoittaa vaikkapa vaatteita tai television tai puhelimen ukrainalaispakolaiselle, se ei ole mahdollista, hän voi vain kuskata sen jonnekin VOK lähistölle ja toivoa, että ukrainalainen saa itse sen vietyä VOK sisään. Jälleen kerran somalit, irakilaiset, afrikkalaiset yms. saavat runsain mitoin harkinnanvaraista toimeentulotukea, harkinnanvaraista vastaanottorahaa yms. lisiä...muuhan olisi "syrjintää" tietenkin!

  6. Ukrainalaiset ovat joutuneet vastaanottokeskuksissa, kouluissa, viranomaisasioinneissa, lääkärissä jne. asioimaan yleensä VENÄLÄISEN tulkin tai VENÄLÄISEN opettajan tai lääkärin kanssa. Tätä voisi suoralta kädeltä verrata siihen, että Suomeen tullut ISIS raiskaama syyrialaisnainen (vitsivitsi, ei sieltä naisia ole tullut vaan partaukkoja) saisi selittää gynekologisia vaivojaan lääkäriä esittävälle ISIS-äijälle Suomessa! Miettikääpä hetki, miten absurdia! Usein nämä ryssät suhtautuvat ukrainalaisiin hyvin halveksuvasti, nimittelevät näitä, kääntävät väärin heidän sanomisiaan ja jättävät monesti kääntämättä olennaisia asioita ihan pelkästään kiusantekomielessä. Myös lapset ovat kouluissa joutuneet ryssäopettajien pilkan ja nimittelyn kohteeksi ja vain joissain yksittäistapauksissa edes näihin on puututtu jotenkin. Ryssien ja muslimien ukrainalaislapsiin kohdistamiin nimittelyihin yms. kiusaamiseen ei tietenkään ole puututtu mitenkään, koska sehän olisi ryssien ja muslimien syrjintää se se! Suomessa on lukuisia kauan täällä asuneita ukrainalaisia, jotka voisivat toimia tilapäisesti kääntäjinä jne. mutta tämä ei ole kelvannut viranomaisille, SPR:lle ja vastaanottokeskuksille, eikä edes kouluille! Sen sijaan ryssä, joka ei edes puhu ukrainaa, vaan ryssää, kelpaa jostain hassusta syystä! Jälleen kerran somalit, irakilaiset, afrikkalaiset yms. saavat aina omaa kieltään omaavan tulkin paikalle, joka yleensä vielä "kääntää sopivasti" esim. autokoulun teoriakysymykset ja muistuttaa matua hänen oikeuksistaan yms. (mitä hän ei tietenkään saisi tehdä) ja naureskelee tyhmille dhimmeille...muuhan olisi "syrjintää" tietenkin!

Jos haluatte nähdä syrjintää, rasismia ja viranomaisvainoa, sekä median ja "suvakkien" täydellistä hiljaisuutta, katsokaa, mitä ukrainalaisille tehdään joka päivä Suomessa. Katsokaa. Ottakaa selvää. Kysykää heiltä. Surkuhupaisuuden huipentuma on, että samat suvakit, jotka olivat kyltteineen karvaisia partavauvoja turvapaikkaturisteja vastassa 2015, ovat nyt TÄYSIN HILJAA ukrainalaisista ja heihin liittyvästä syrjinnästä. TÄYSIN HILJAA. Ei yksikään suvakki ole nostanut mitään meteliä, eikä toki tietenkään ollut toivottamassa näitä kristittyjä naisia ja lapsia tänne Suomeen - raavaita partasuisia muslimukkoja he kyllä olivat toivottamassa avosylin Suomeen 2015.

Ukrainalaisia saa vapaasti syrjiä ilman, että asialle tehdään mitään ja ketään kiinnostaa penkoa juttua ja rangaista syyllisiä. Eipä yllätä. Ukrainalaisilla kun on suomalaisten suvakkitoimittajien, suomalaisten suvakkipoliisien ja suomalaisten suvakkiviranomaisten mielestä väärä uskonto, väärä sukupuoli, väärä kotimaa ja väärä syy olla Suomessa. Heille voi tehdä mitä vain, eikä ketään kiinnosta paskaakaan...mutta teeppä sama somaleille, irakilaisille, afrikkalaisille, homoille, transuille tai kenelle tahansa muulle, niin helvetti on irti välittömästi. Itse asiassa ko. "kunniakansalaisten", raavaiden isojen lasta esittävien äijien suurin ongelma oli 2015-2017 matutulvassa se, että puuro oli huonoa aamupalaa, sellaista, että se kelpaisi vain naisille, ei edes koirille!

Ukrainalaisten syrjinnän mahdollistaa viranomaisten, median ja poliitikkojen täyden hiljaisuuden ja heihin kohdistaman inhon, vihan ja vastenmielisyyden, sekä syrjinnän lisäksi se, että ukrainalaiset ovat itse valtavan vaatimattomia, eivätkä halua nostaa meteliä. He tyytyvät siihen, mitä ikinä saavat, mistä saavat. He myös pelkäävät nostaa meteliä, koska tietävät, että siitä seuraa vain lisää vaikeuksia heille ja mitään asiaa se ei ratkaise (kuten olemme hyvin voineet nyt huomata). He eivät myöskään ole mistään saaneet omalla kielellään tietoa oikeuksistaan ja mihin voisivat edes ottaa yhteyttä, jos heidän oikeuksia poljetaan. Tietoa ei vaan ole annettu, eikä anneta nytkään, hyvänä esimerkkinä on tämä "kotikunta"-asia, joka on jo vuoden ajan ollut tulossa ja josta on alettu vasta nyt aivan viime hetkillä kertomaan ukrainalaisille jotain...kuitenkaan ukrainalaisille ei ole vieläkään kerrottu sanaakaan esimerkiksi Kelan maksamista sosiaalituista (eikä edes sitä, että heidän pitää hakea niitä kun saavat kotikunnan, muuten he jäävät täysin ilman rahaa!), tai miten hakea niitä...kuten ei siitäkään, että heidän olisi ollut syytä hankkia jo ajat sitten suomalainen henkilökortti ulkomaalaiselle yms.

Tässä tilanteessa oikeastaan kulminoituu koko tämä klovnimaailma, kaksoisstandardit, suvakkien, toimittajien, poliitikkojen jne. petollisuus ja valkoihoisten kristittyjen vastaisuus, SPR ja vastaanottokeskusten ja niiden henkilökunnan tekopyhyys ja rasismi ukrainalaisia kohtaan. On täysin selvää, että median, poliitikkojen, virkamiesten, suvakkien ja SPR / VOK sakkien törkeä rasismi, syrjintä, viha valkoihoisia kristittyjä kohtaan on nyt paljastettu totaalisesti ja kiistattomasti. Eikä mikään silti muutu. Ei muutu. Ukrainalaisten syrjintä jatkuu kuten tähänkin asti, eikä mikään taho uutisoi siitä, puutu siihen, korjaa sitä, eikä ketään syyllisiä saateta vastuuseen. Sen sijaan esim. minä voin joutua vastuuseen siitä, että kerron nämä tosiasiat taas teille.

Suvakit, nämä virkamiehet, toimittajat ja poliitikot, sekä tiedätte-kyllä-mikä-paskasakki pitäisi kaikki heittää rajan ylitse Venäjälle tai tunkea Ukrainaan sodan jalkoihin ja ottaa mieluummin vaikka 200000 ukrainalaista pakolaista tänne ja auttaa heitä pääsemään osaksi yhteiskuntaamme kieli- yms. koulutuksin: Ukrainalaiset eivät sentään raiskaile, ryöstele tai loisi täällä, kuten tiedätte-kyllä-mikä-paskasakki on tehnyt jo vuosikymmenet ja tulee tekemään aina jatkossakin. Suurinosa ukrainalaisista haluaa lähteä Suomesta sitä paitsi poiskin heti, kun sota taukoaa. Mutta ei. Ei niin ei. Paskasakkia otetaan ja hyysätään, ukranalaisten perusoikeuksiakin poljetaan jatkuvasti. Näin tämä menee. Tätä kansa ilmeisesti haluaa?

Minusta on äärimmäisen häpeällistä, että Suomi ja suomalaiset kohtelevat tällä tapaa oikeita pakolaisia, kristittyjä naisia ja lapsia, jotka ovat tulleet tänne tilapäisesti pakoon hullun diktaattorin laitonta hyökkäyssotaa, sotarikoksia ja kansanmurhaa lähialueillamme. Kerrankin meillä olisi oikeita pakolaisia, joita pitäisi auttaa ja joista huolehtia ja tässä on lopputulos. Häpeällistä. Törkeää. Hyi vittu, että kuvottaa olla suomalainen ja joutua asumaan tässä maassa (kyllä, joutua, en voi muuttaa täältä pois, ei en selitä sinulle mistä, ei kuulu sinulle).

 

6 kommenttia:

  1. Totta puhut ukrainalaisten kohtelusta ( yleensä) Miksi ei noita tilapäisiä oleskelupia jaeta kaikille ensin?

    VastaaPoista
  2. Lähetä tietoja viranomaisille, eduskunnan asiamies ja rikkari ilmoitus poliisille.

    VastaaPoista
  3. Tiedätkö mitä Mikko Ellilä nykyään hommailee? Onko mädätetty vai edelleen based?

    VastaaPoista
  4. Kyllä sieltä Ukrainasta on myös kaikenlaista paskasakkia tullut Suomeen.

    VastaaPoista
  5. Aijaa mitä paskasakkia? Onko raiskausten, ryöstöjen jne. määrä kasvanut räjähdysmäisesti kuten silloin, kun tänne tuli kymmeniätuhansia matuja lähi-idästä?

    VastaaPoista
  6. Onk tän tul yht paljo ukranilaissii?

    VastaaPoista