14. joulukuuta 2017

Syyttäjä valehtee hovioikeudelle yllytysjutussani!

Muistanette yllytyskäräjäni ja sen, miten siellä minua kohdeltiin taas oikeuksiani loukaten, mm. käsittely alle 15min ja loppupuheenvuoroa en saanut pitää kuin alle 3 minuuttia? No, nyt syyttäjä antoi vastineen minun hovikanteluuni ja pokkana väittää, että valehtelin noista(kin) asioista! Miettikään, miten helvetin törkeää! Syyttäjä siis de facto virassa toimiessaan valehtelee oikeusjuttuun liittyen ja vetoaa valheisiinsa, ettei uutta käsittelyä tarvittaisikaan.

Kuunnelkaapa itse nauhoitukseni oikeudenkäynnistä ja laskekaa itse, puhunko totta vaiko en.

Alla ko. syyttäjän vastaus, josta voitte nähdä, miten hän valehtelee.
Laitoin hovioikeuteen tämmöisen vastauksen sähköpostitse:
Vastine syyttäjän vastaukseen. 
Syyttäjä väittää, että "Mitään Janssonin väittämää vääryyttä, virhettä tai oikeusturvaloukkausta ei asiassa ole tapahtunut". Tämä on törkeä valhe. Asiat menivät kuten minä sanoin valituksessasi, ts. "Käräjäoikeuden puheenjohtaja ei antanut minun puhua loppuun loppulausuntoani, vaan keskeytti sen vain 2 minuuttia 40s sen alkamisesta...Koko oikeudenkäynti kesti alle 15 minuuttia." Asia on helposti selvitettävissä oikeuden pöytäkirjoista ja nauhoitteista. Minusta on hyvin huolestuttavaa, että syyttäjä valehtee näin törkeästi.  
Pyydän, että hovioikeus, tietoisena tästä asiasta, tekee rikosilmoituksen syyttäjästä rikosnimikkeellä "virkavelvollisuuden laiminlyönti" ja "perätön lausuma viranomaismenettelyssä/perätön lausuma tuomioistuimessa". Kyse on hyvin vakavasta asiasta, kun syyttäjä vielä kehtaa näin törkeästi virallisissa papereissa kiistää tämän tapahtuneen tosiasian ja esittää vieläpä tämän valheellisen väitteensä perusteella, että käsittelyä ei tarvitsisi pitää! Käsittelyn nauhoitukseni on katsottavissa esimerkiksi täältä, joten hovioikeus voi itse varmistua, että asiat etenivät juuri kuten minä sanoinkin: https://www.youtube.com/watch?v=Q4rL_wRXDyU
Odotan hovioikeuden vastausta asiaan rikosilmoituksen osalta. 


Markus Jansson,
Rauma

1 kommentti:

Petri Honka kirjoitti...

Lähde nyt ihmeessä lakia opiskelemaan, vaikka avoimessa korkeakoulussa tms.