30. joulukuuta 2017

MV-lehti nurin: Onneksi ehdin pelastaa parhaat palat Olavi Mäenpäästä

Ilja Janitskin on ainakin toistaiseksi pistänyt MV-lehden kiinni. MV-lehdessä oli juuri tovi sitten pari hyvää juttua Olavi Mäenpäästä, jotka nyt uhkaavat jäädä pimentoon suurelta kansalta. Onneksi pelastin nuo jutut ja toki tekin voitte katsoa niitä yhä tästä ja tästä linkistä. Emmehän halua, että Olavi Mäenpää väärennöstuomiot ja Petteri Orpo -yhteistyöjutut jäävät suurelta yleistöltä pimentoon?


Olavi Mäenpää törkeä väärennös vaaliasioissa

Olavi Mäenpää Petteri Orpon lakeijana


PS. Bonuksena Mäenpään uhkailuja/vihjailuja Ilja Janitskille ja muille, että hän paljastaa jotain yksityisiä viestejä (Iljasta?), jos ei näitä juttuja poisteta MV:n sivuilta. Voin omakohtaisesta ja ystävieni kokemuksesta sanoa, että jos Olavi Mäenpäällä on jotain arkaluontoista materiaalia Ilja Janitskinista, niin tunnettuna poliisin vasikkana Mäenpää on ne jo kauan aikaa sitten toimittanut KRP:lle tai Turun poliisille joka tapauksessa!
Olavi Mäenpää kommentit väärennösjutussa

Olavi Mäenpää kommentit Orpon lakeija jutussa

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nyt on Ilja sitten päättänyt lopettaa politikoinnin kokonaan. Totesi, että kansallismielisten yhtenäisyys on mahdoton tehtävä.

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201712302200636922_u0.shtml

- Olen totaalisen kyllästynyt niin sanottujen isänmaallisten suomalaisten taisteluun keskenään. Itse olen yrittänyt parhaani mukaan yhdistää tätä porukkaa, mutta minuakin syytetään joidenkin osapuolien tukemisesta

- Kuppi meni nurin. Minun nimeni alla sitä ei enää julkaista, enkä enää edusta millään tavalla MV-lehteä.On sanomattakin selvää, että erään Turkulaisen teot viime päivinä vaikuttivat tähän.

Anonyymi kirjoitti...

Huomasitteko, että media ei enää tämän vuoden lopulla edistänyt kirkosta eroamista? Katsokaa vaikka itse; ei ainuttakaan uutista, jossa kehotetaan eroamaan kirkosta, jotta voi välttää ensi vuoden kirkollisveron! Aiempina vuosina asiasta on uutisoitu näkyvästi joka tuutissa. Nyt ei ole tullut niin selkeää piikkiä kirkosta eroamisiin kuin aiempina vuosina.

http://www.ampparit.com/haku?f=title&q=Kirk&t=news

Toimittelijat ovat huomanneet, että kirkko edistää heidän omaa ideologiaansa muun muassa piilottelemalla laittomasti maassa olevia. Sen takia toimittelijat ei halua ihmisten eroavan kirkosta. Kulttuurimarxistit ovat lopulta saaneet mädätettyä kirkonkin.

Anonyymi kirjoitti...

Todellinen syy Janitskinin vetäytymiselle MV-lehdestä lienee se, että hän haluaa varmistaa rikostensa vanhentumisen ja myös sen, ettei niitä tule jatkossa lisää