4. helmikuuta 2015

Islam todistaa (taas) olevansa barbaariuskonto

Minkä uskontokunnan edustajat polttavat ihmisiä elävältä häkeissä? Minkä uskonnon oppien mukaista tämä on? Osaatteko yhtään arvata?

Tätä videota pitäisi pakkonäyttää tv:ssä kaikilla kanavilla 24/7, kunnes ihmisten silmät aukeaisivat.

Heräävätkö suomalaiset islamin uhkaan vasta, kun täällä on sama meno vai mitä helvettiä oikein tarvitaan, että ihmiset tajuavat, miten vaarallisen kultin ja elukoiden kanssa tässä ollaan tekemisissä? Mikä siinä on, että ihmisten silmät eivät vaan aukene? Onko mukavassa valheessa niin paljon helpompaa elää?

Kannattaa muistaa, että jo nyt, muutaman päivän sisällä, meillä täällä koto-Suomessakin on tapahtunut (vain muutamia esimerkkejä mainitakseni): Amorellan raiskaukset, 17-vuotiaan tytön surma, 10-vuotiaiden seksuaaliahdistelutItiksessä 12 hengen tekemä katuryöstö ja liukkaalle kadulle kaatuneen mummon ryöstö. Ja aina tekijöillä yhteinen nimittäjä; islam. Media vaikenee tästä yhdistävästä tekijästä.

Tämä ei ole sattumaa. Tämä ei ole yksittäistapaus. Tämä on sotaa meitä "vääräuskoisia" vastaan näiden maahantunkeutujien (ja) muslimien toimesta.

On kuvottavaa paskaa selittää, että "eivät kaikki muslimit hyväksy tätä" tai "ei tämä ole islamin oppien mukaista". Koraani määrää vääräuskoiset tapettaviksi tai orjuutettavaksi, viholliset vieläpä kidutettavaksi hengiltä, vääräuskoiset naiset raiskattavaksi, lapsiseksin, vääräuskoisilta varastamisen, jne., eikä yksikään muslimi voi kiistää Koraanin opetuksia ja harvoinpa yksikään imaami niitä yrittääkään kiistää (eli harjoittaa taqiyyaa). Ainoat, jotka säännönmukaisesti puhuvat paskaa islamin todellisesta luonteesta ovat hölmöjä länsimaisia islamin nuoleskijoita, dhimmejä, jotka eivät tiedä, eivätkä halua tietää islamin todellisesta luonteesta mitään.

Kaikki muslimitkaan eivät toki onneksi tiedä, mitä Koraani opettaa, koska eivät joko osaa lukea tai eivät vain ole viitsineet lukea Koraania. Jokaisesta muslimista, joka lukee ja ymmärtää Koraanin, tulee nimittäin automaattisesti "terroristi". Sana "terroristi" on lainausmerkeissä, koska kyse ei ole varsinaisesti edes mistään terrorismista, vaan vain islamista, islamilaisuudesta ja Koraanin oppien noudattamisesta, eli siis normaalista muslimimeiningistä. ISIS tietää kyllä mitä Koraani opettaa ja se toimii kaikessa aivan täysin islamin oppien mukaisesti ja Koraania seuraten. Tämä on täysin kiistämätön tosiasia, joka ei millään valkopesulla tai selittelyillä muutu yhtään miksikään. Jos haluatte tietää, mitä islam todella tarkoittaa, katsokaa, mitä ISIS (tai Boko Haram, tms. jne.) tekee.

Nyt vielä tällä ongelmalle voisi tehdä jotain. Kun islamistit pääsevät valtaan Suomessa, on liian myöhäistä. Sitten mitään ei ole enää tehtävissä. Sitten meitä odottaa tasan sama kohtalo kuin mikä nyt tätäkin ihmistä kohtasi. Mitään armoa ei vääräuskoisille ja/tai islamia vastustaville tulla muslimien toimesta antamaan. Meidän tullaan teurastamaan kuin lampaat. Ehkä se onkin tälle lammaslaumalle sopiva kohtalo. Demokratiassa kansa näet saa mitä ansaitsee.

Sääliksi käy vain jälkipolvia. Heiltä viedään vapauden ja koko elämisen edellytykset, kun tälle islamisaatiolle ei pistetä stoppia.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seuraavat vaihtoehdot astunevat voimaan pian koska muuten edessä on itsetuho:

1) Islam kielletään

2) Islamilaiset(muslimit) ajetaan pois ei-muslimi maista.

3) Totaalinen sota islamia vastaan.

Kaikki vaihtoehdot johtavat sotaan.

(Piss be on allah and his prophet)

Anonyymi kirjoitti...

Video on feikki. Pässi pitää olla jos sit ei tajua. Lentäjä on varmaan poltettu kyllä, mutta tässä videossa sitä ei näy.

Markus Jansson kirjoitti...

LOL, ai on feikkivideo? Juujuu. Tietenkin on. Ihan varmaan. Siltähän tuo näyttääkin. Sitähän mieltä kaikki ovat olleetkin. Juujuu.

Anonyymi kirjoitti...

Jos tietää perusasiat videotuotannosta niin videon epäaitous paistaa kilometrien päähän. Googleta vaikka "jordan pilot fake video" niin löytyy useampi sivusto missä feikkaus on esimerkein toteen näytetty.

Markus Jansson kirjoitti...

Siis kyllähän videoon on efektejä laitettu lisää alkuperäiseen verrattuna, esim. ne huudot jne. ja frameratea on pudotettu jne. Showmeininkiä.

Ainoa, mikä siinä herättää epäilyksiä, on tuo, miksei lentäjän nostanut häkkiä ilmaan maasta? Kuvista näkyy, että häkkiä ei ollut hänen jalkojensa alla, mutta toisaalta, kuvista ei näy, etteikö häkki olisi ollut reunoistaan pultattu kiinni maahan.

Anonyymi kirjoitti...

Kyseinen pilotti oli myös Muslimi...

Anonyymi kirjoitti...

Facebookissa oli joskus ryhmä nimeltä sianlihan syönti maahanmuuton ehdoksi. Kuten arvata saattaa niin kukkahattupataljoona sai nekin sivut hävitettyä, taisipa tulla joku poliisijuttukin.

Jaassu kirjoitti...

En halunnut katsoa tuota videota, mutta tuosta tapauksesta on niin paljon kuvia muusta mediasta että en epäile videon paikkaansa pitävyyttä.

Tuossa on Daily Mailin juttu ja kuvia tilanteesta.
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2946587/Jordanian-pilot-burned-death-sickening-ISIS-video-heavily-sedated-unaware-happen-him.html

man with desire kirjoitti...

http://www.kotipetripaavola.com/islammitalannentuleetietaa.html

Islamin todellinen luonne