15. helmikuuta 2015

Rauhanuskonnon edustaja riehuu - tällä kertaa Tanskassa!

"Kyseessä on jälleen vain valitettava yksittäistapaus, joka ei missään nimessä kerro yhtään mitään islamista, islamisaatiosta, muslimeista ja äbäläwäbäläkulttuurista. Tappavathan kantatanskalaisetkin. Tekijä on varmasti joutunut vain rasismin uhriksi ja saanut liian vanhat pelikonsolit käyttöönsä ja siksi epätoivoissaan ajautunut tekemään nämä valitettavat teot. Ehkä hän on oppinut pahoille tavoille kantatanskalaisilta nuivistirasisti-fasistinatseilta."

Herätkää saatanan idiootit jo vihdoin ja viimein!

Jälleen kerran muslimit paljastavat todellisen karvansa, eli hyökkäävät silmittömästi sananvapauttaan käyttäviä "vääräuskoisia" ihmisiä vastaan. "Jos väität, että islam on väkivaltainen barbaarikultti, tulemme ja tapamme sinut" -osoittaa jälleen surkuhupaisesti pitävänsä paikkaansa. Kun tämäkään ei riittänyt, hyökätään vielä "ohimennen" juutalaisten kimppuun jne. Takaan, että 99% kaikista imaameista kaikkialla Euroopassa ei tuomitse näitä tekoja, ei kehoita muslimeja rauhoittumaan ja hyväksymään eri uskontoja ja sananvapautta. Takaan, että suurinosa muslimeista hyväksyy nämä teot joko hiljaisesti ja salaa tai sitten suorastaan avoimesti. (Taqiyya huomioon ottaen).

Islamisaatiolle ja mamutusmokutukselle on pistettävä stoppi NYT. Muslimien massakarkoitukset on aloitettavat VÄLITTÖMÄSTI Norjan mallin mukaisesti tai mieluusti vieläkin laajemassa mittakaavassa. Kaikki moskeijat on ratsattava välittömästi ja kaikki, joissa on saarnattu tai muuten tuettu terrorismia millään muotoa, tulee välittömästi sulkea terrorismin vastaisten lakien perusteella ja ko. imaamit pidättää ja karkoittaa maasta. Mamutusmokutushullutuksesta vastaavat poliitikot ja virkamiehet erotettava tehtävistään HETI ja saatettava edesvastuuseen teoistaan.

Tämä on sotaa länsimaista yksilönvapautta, sananvapautta ja uskonnonvapautta vastaan!

Me emme tätä sotaa aloittaneet, emmekä halunneet, mutta meidän täytyy siihen vastata ja viedä se päätökseen. Muuten meillä ja meidän lapsillamme sekä koko länsimaisella sivilisaatiolla ei ole tulevaisuutta. Islamistit eivät luovuta, ennen kuin he hallitsevat meitä tai me häädämme heidät totaalisesti täältä jaloistamme! Kumman lopputuloksen sinä mieluummin otat, kun vaihtoehdot ovat tasan tarkkaan nämä kaksi?

Kenestä poliitikosta tai mistä puolueesta löytyy riittävästi rohkeutta ottaa islamisaation vastainen sota ykkösagendakseen? Vai pitääkö kansan ryhtyä itse suoraan toimintaan, kun poliitikot ja virkamiehet eivät uskalla liikauttaa evääkään kansaansa ja sivistystämme suojellakseen? Mikäli kansanedustajat ja muut johtajat eivät edusta kansaa eivätkä aja kansan etua, heidät tulee yksiselitteisesti siirtää syrjää ja korvata sellaisilla, jotka niin tekevät.
4 kommenttia:

Pantalone kirjoitti...

Niinpä niin. Nyt vaan kaikki jännäämään onko YLEllä ja Hesarilla vielä pokkaa kutsua arabialaisen kirjallisuuden professori J.Hämeen-anttila ja suomen islamilaisen srk:n imaami, valelääkäri Anaali Haitari valistamaan ihmisiä, että tämäkin oli vain yksittäistapaus jne. :D

Jaassu kirjoitti...

Totta kirjoitat, suurin osa ihmisistä ei tajua minkälaisesta aatteesta islamissa on kyse.

Kaikelle sille kammottavalle väkivallalle jota tehdään päivittäin ympäri maailmaa islamin nimissä löytyy ohjeet koraanista.

Länsimaisen ihmisen tuntuu olevan mahdoton hyväksyä sitä tosiasiaa että islaminuskoiset pitävät massamurhjaaja-profeettaansa maailman täydellisempänä ihmisenä ja toimivat profeettansa koraaniin kirjoitettujen ohjeiden mukaisesti teurastaessaan muita jotka jollakin tapaa ovat tai toimivat koraanin käskyjen vastaisesti.

Koraaniin uskovien aatemaailma on niin kaukana länsimaisesta että tavallinen pulliainen ei kykene sitä uskomaan tai käsittämään.

Anonyymi kirjoitti...

Muslimien massakarkoitukset on aloitettava VÄLITTÖMÄSTI!

100 % oikein.

(laudanpätkä ja kurkkupurkki kainaloon ja Helsingin Eteläsatamasta suunta kohti Välimerta tai Afrikansarvea)

Tervemenoa saastat.

Anonyymi kirjoitti...

Kaikilta tältä sun osin ihan järkevältä islam-kriittisyydeltä menee pohja, kun puhut hiekkaneekereistä, rättipäistä, ählyistä ja neekereistä. Yleistämistä ja narsistista ylemmyydentunnetta - et kuuntele muiden mielipiteitä etkä ole valmis ottamaan vastaan eriäviä ajatuksia. Kaikki jotka eivät näytä vaaleilta pohjoismaalaisilta ovat sun silmissä muslimiterroristeja ja mamuja, todellisesta syntyperästä ja uskonnosta riippumatta.
Kun sun netistä löysin, ehdin jo iloita että kerrankin joku oikeasti älykäs uskontokriittinen ihminen. Kävi ilmi että oletkin samanlainen "maahanmuuttokriitikko" kuin useat muutkin kaljapäissään kitisevät suomalaiset, jotka vastustavat feminismiä ja tummaihoisia. Onhan se nyt, jumalauta, kun tulevat ja vievät meidän naiset!!