4. huhtikuuta 2010

Mustat laatikot TULEVAT autoihin

Tämä on taas näitä uutisia, että lienee syytä alkaa kerätä aseita, ammuksia, ruokaa ja lääkkeitä varastoihin. Isoveli tulee. Ylenanto uutisoi, että mustat laatikot ovat tulossa autoihin.

"Autoteollisuus on itse sitoutunut, että vuonna 2014 eCall on uusissa autoissa. Jos se toimii, niin hyvä, Jos ei, niin EU-komissio on väläytellyt, että se laite pakollistetaan"

Sinä päivänä, kun viranomaistahot Suomessa yrittävät pakottaa minut laittamaan autooni laitteen, joka kertoo jatkuvasti sijaintiani viranomaisille ja mahdollistaa vaikkapa autoni jonkinlaisen etäkäytön, takaan, että jälki tulee olemaan aika ikävää... Joo, tehkää tuhat ilmiantoa Suojelupoliisille tms. EVVK.

Koettakaa nyt hiukan ajatella näitä asioita. Koettakaa hahmottaa, miten jumalattoman isosta asiasta tässä on kysymys. Koettakaa pohtia, millainen on valtio, jossa isoveli valvoo jokaista liikettäsi 24/7 ja voi halutessaan myös etäältä pysäyttää liikkeesi napin painalluksella. Haluatteko tuollaista valtiota?

3 kommenttia:

 1. Kyllä, vähintäänkin arveluttavaa on se, että viranomainen omii omiin tarkoitusperiinsä sinällään oivallista teknologiaa.

  Mielelläni käyttäisin tätä tekniikkaa esim. kahdenvälisellä vapaaehtoisella sopimuksella vakuutusyhtiöni kanssa tai mahdollisesti hamassa tulevaisuudessa kuluttaessani yksityisiä teitä laskutuksen helpottamiseksi, tällä tekniikalla kun yksityistien omistajan on edullisempaa laskuttaa tien käyttäjiä vaikkapa kolikoiden keräämiseen verrattuna.

  Kyllä, tulen Autoliittolaisena ilmaisemaan negatiivisen kantani moisia lakiehdotuksia kohtaan!

  VastaaPoista
 2. Taas joku pieni byrokraatti on saanut orgasmin, kun on kuullut sanan "valvonta". Ennen vanhaan totalitaristisessa valtiossa hoidettiin valvonta puhelimen salakuuntelulla, tarkastuspisteillä ja tuhansilla oikeille paikoille sijoitetuilla urkkijoilla. Tänä päivänä se kaikki onnistuu elektronisesti ja huomaamatta. Tulevaisuudessa kukaan ei voi liikkua incognito, vaan jokaisen kansalaisen sijainti tiedetään tarkasti. Tämä jos mikään orjuuttaa ihmisiä. No onneksi on vastavoimia, mutta tarvitaan vielä aikaa, kunnes tavallisetkin tallaajat tajuavat asian.

  VastaaPoista
 3. Valtion on helpompi päästä eroon hankalista
  ihmisistä kun sopivasti sattuu auto-onnettomuus
  valitulle henkilölle.

  Ne eivät vain ole tajunneet sitä että niiden omat
  virka-autot saattavat yllättäen ajaa betoniseinään
  100 km/h.

  - olipas vahinko.

  VastaaPoista