2. joulukuuta 2014

Perustuloa FIMKistä kaikille suomalaisille!

Suomalainen elektroninen valuutta FIMK on päässyt vauhtiin!

Nyt jokainen suomalainen voi tunnistautua turvallisesti TUPASin kautta pankkitunnuksillaan ja alkaa saamaan FIMKejä perustulona omalle FIMK-tililleen joka kuukausi. Tunnistautumisen tarkoituksena on nimenomaan varmistaa, että kukaan ei voi rekisteröityä useampaan kertaan perustuloa varten ja että kaikki suomalaiset voivat saada tuota perustuloa itselleen nyt ja aina jatkossakin. Ihan ilmaiseksi, turvallisesti, spämmivapaasti ja ilman mitään taka-ajatuksia. Tämä on oikeasti ihan helvetin hieno juttu!

Homma toimii rautalankamallina seuraavasti 
1) Tee FIMKiin oma e-tili ja muista tallentaa salasana varmaan talteen.
2) Pistä vaikka minulle sähköpostissa tai tänne kommenttiosioon tilinumerosi, niin saat tilillesi minulta ensimmäiset FIMKisi. Vaihtoehtoisesti voit valita "Plugins" - "Faucet" ja saat sieltä ensimmäiset rahasi (mikäli se on toiminnassa palvelimella). Tililläsi pitää olla saldoa, jotta voit rekisteröityä perustulon saajaksi, tämä johtuu kryptojärjestelmän rakenteesta.
3) Rekisteröidy ja ala keräämään ilmaista e-rahaa.

Itselleni tipahti jo 500 FIMKiä tunnistautumispalkkiota ja joka kuukausi tulee 1000 FIMKiä perustuloa lisää. Itse ostin toki aikaisemmin jo kasapäin FIMKejä, mutta kyllä lisää aina kelpaa lisää...

Tätä juttua kannattaa jakaa ihan helvetisti eteenpäin ja kertoa kavereille, sukulaisille ja vaikka myös vihamiehillekin. FIMK on loistava tapa päästä helposti ja ilmaiseksi mukaan erahojen maailmaan, vaikka ei uskoisikaan niiden tulevaisuuteen ja euron tulossa olevaan romahdukseen pätkän vertaa. Mutta jos on vähänkin silmää tulevaisuutta ajatellen, niin tajuaa kyllä tämän(kin) systeemin ylivoimaisuuden ja potentiaalin. Parastahan tässä on, että tämä ei maksa mitään, eikä vaadi muuta kuin pienen hetken aikaa ja se on siinä sitten.

Ainiin ja mikään viranomainen ei pääse näihin erahoihin käsiksi mitenkään, eli ei pysty estämään niiden valmistusta, omistusta, käyttöä tai takavarikoimaan niitä sinulta nyt eikä koskaan jatkossakaan. Ne ovat SINUN erahojasi ja pysyvät sellaisina, kunhan pidät vain salasanastasi huolen.

4 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

FIMK - minkärotuinen koira siihen on haudattuna?

Markus Jansson kirjoitti...

Ei mitään. Siinäpä se hienous onkin. Kannattaa perehtyä asiaan esimerkiksi foorumin kautta, jossa on FAQ jne.

Markus Jansson kirjoitti...

Paska mikä paska. Unohtakaa koko homma.

http://markusjansson.blogspot.com/2014/12/unohtakaa-fimk-se-on-taysin-raakilepaska.html

Anonyymi kirjoitti...


mitä helvetin hienoa tässä on? itse voin alkaa tekemään leikkirahaa ja lähetellä sitä ihmisille. saatanan pöljät.