6. joulukuuta 2018

Hyvää itsenäisyyden muistopäivää

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten Markus meinaat saada tuon umpityhmäksi, "suomaloisiksi" ja "lampaiksi" haukkumasi kansan puolellesi? Vai onko sinulla jokin huippusuunnitelma tämän maan pelastamisesta johon et tarvitse tuota kansaa?

Muuten loisista puheenollen, käytkös nykyään töissä saakka?

Pyllyreijän tuoksu kirjoitti...

Hyvää itsenäisyyspäivää (tai sen muistopäivää) Janssonillekin!

Seppo Lehto kirjoitti...

Siniristilippu on tsaarin laivastolippu, otettiin alunperin Suomen lipuksi tarkoitetun Leijonlipun sijaan, koska oli liikaa punaista muistuttaen liikaa Neuvosto-Venäjän lippua.

Tsaarin aikaan kävimme kukistamassa puolalaisten kapinaa 1863, samoin taistelimme turkkilaisia, tsetseeneitä ymv japanilaisia vastaan. Toistaiseksi ei olla taistelut eu-joukoissa, mutta matuja on päästetty tänne sarjaraiskaajina etc kansantalouttammme näivettämään turvallisuuttammme heikentämään.

Historioitsija Seppo Lehto eduskuntavaaliehdokas Pirkanmaa
https://ajan-suunta.blogspot.com kaipaa Markus Janssoninkin kommentteja ;)

Anonyymi kirjoitti...

On se hyvä, että EU suojelee meitä tyhmiä kansalaisia natseilta, rasisteilta ja Venäjältä.

Leila333 kirjoitti...

Moi Markus

Yritimpä lähettää sinulle s.postia, mutten tiedä perille. laitoin vain sellaisen
böö-viestin kokeeksi toisesta osoitteestani. Olis asiaa

Terkuin lellu

Anonyymi kirjoitti...

"Virallinen Suomi ja valtavirtainen tiedonvälitys hokevat fraasia ”Suomen 101 vuotta” jatkuneesta ”itsenäisyydestä”. Maanpetturit piehtaroivat itsenäisyyden itsepetoksessa viettäen vuosittain 6/12 ilveileviä juhlaseremonioitaan.

Narsistisen hekuman maljat läikkyvät täyteläisyyttään, vaikka Suomen vallanpitäjien toiminta täyttää valtio- ja maanpetoksen tunnusmerkit.

Poliittiset maanpetturit siirtävät vimmatulla innolla Suomen kansallisvarallisuutta ja suomalaisten työntuloksia kasvottoman monikansallisen pankkiirieliitin ja ylikansallisten talousmahtien hyödyksi ohittaen kotimaisen yhteiskunnan julkisten palveluiden vaatimukset ja pohjoismaisen hyvinvointivaltion ihanteet.

Linnan juhlien satiirinen pelleily jatkuu, vaikka juutalaisten multimiljonäärien värväämästä1 elintasopakolaisten joukosta osa raiskaa riettaalla julmuudellaan suomalaisia naisia ja lapsia (Oulussa 10 vuotiaan lapsen raiskaus on vielä rikokseen epäilyn nimikkeellä: tutkinta on kesken)."

https://www.magneettimedia.com/maanpetturit-juhlivat-suomen-itsenaisyyspaivaa/
Jönssön Uuniin kirjoitti...

Eipä tullut yllätyksenä, että Markus on ryssien kätyri. Jos nyt vaikka tappaisit itsesi vitun kaappi-Igor.