27. elokuuta 2010

Joko romahtaa?

Mitenkähän on, käykö tänään niin, että osake- ja muut markkinat romahtavat kunnolla? Merkit ovat ilmassa... Katsotaanpa.

7 kommenttia:

 1. Aasian pörssit jäivät plussalle, Eurooppa +- 0%, US-futuurit plussalla.

  Vieläkö lähtisit shorttaamaan kun kerran enteet olivat selvät?

  VastaaPoista
 2. Ei näköjään sittenkään ihan vielä. Tämmöinen tosin tuli julki:

  http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=20100814595
  "Ranskalaispankki Société Généralen strategisti varoittaa, että sijoittajien tulisi varautua täydelliseen "verilöylyyn" osakemarkkinoilla. Asiasta kertoo brittiläinen The Daily Telegraph -lehti."

  VastaaPoista
 3. Société Générale on soittanut tuota samaa levyä jo pitkään. Tämä on sama kuin joku Roubini tms. on jatkuvasti bearish. Kun tarpeeksi kauan julistaa samaa niin osuuhan se oikeaan.

  Nuo tyhjät puvut ja pankkien analyytikot voi jättää ihan omaan arvoonsa. Mutta pitäähän lehtien myydä ja henkilökulttien syntyä.

  VastaaPoista
 4. Euroopan pörssikurssit odottavat tietoa Suomesta ja kurssien nousu riippuu hyvin pitkälti enään siitä valitaanko Jiri Keronen Muutos2011 uudeksi puheenjohtajaksi!!!

  VastaaPoista
 5. Tuli täs taannoin TV:ssä juttua, jossa kerrottiin, että aiempia kuplia korjataan rakentamalla yhä suurempia kuplia. Seuraava on sit finanssikupla.

  Mut se on evoluutiota. Taloudessakin vallitsevat evoluution lait. Jossain kohtaa tulee seinä vastaan ja homma romahtaa.

  VastaaPoista
 6. > Tuli täs taannoin TV:ssä juttua,
  > jossa kerrottiin, että aiempia
  > kuplia korjataan rakentamalla yhä
  > suurempia kuplia. Seuraava on sit
  > finanssikupla.

  Jep. Tosin tuo valtioiden velkaantuminen rahan valheen vuoksi tulee aiheuttamaan kaikkien aikojen suurimman laman ja kuplan. Sen rinnalla 30-luvun lama oli pikkunäperrystä. Huvittavinta on tietysti se, että koko tuo tulossa oleva romahdus perustuu vain vedätykseen ja kusetukseen, jota on rakennettu ja käytetty jo vuosikymmenien ajan (vuosisatojen?).

  VastaaPoista