26. maaliskuuta 2019

Hyvin väkivaltaista

Ei voi kuin taas ihmetellä tätä kulttuurimarxistista mädätystä. Peliriippuvaisen kakaran pelaamisen keskeyttäminen tietokone takavarikoimalla, kun kakara ei tietenkään sitä suosiolla luovuta ja homma menee vääntämiseksi, on oikeuden mukaan "hyvin väkivaltaista". Eli siis tarkemmin sanottuna: Isokokoisen riehuvan nuoren ottaminen hallintaotteeseen ja painaminen omalle sängylleen rauhoittumaan on "hyvin väkivaltaista", johon "pitäisi olla vaihtoehtoa" ja jonka tekemisestä saa oikeudessa tuomion ja tuhansien eurojen kulut. Aha. 

Mikä se vaihtoehto on, jää tietenkin kertomatta, mikä on surkuhupaisaa sossutanttailua parhaimmillaan. Jotain muuta ilmeisesti. Huutaakkaan ei saisi, sekin kun voi olla henkistä pahoinpitelyä, eikä jäähypenkkiäkään saisi mukamas käyttää (ja mitenkäs sen kakaran sinne jäähypenkille saa ilman vääntämistä?)! Ehkä riehuvan, kiukuttelevan kakaran kanssa pitäisi keskustella aamukuuteen asti syvällisiä ja saada tämä ymmärtämään tekojensa vääryys, sekä lopettamaan pelaamisensa ja taipumaan asiassa? Jeps. Varmaan toimii ihan helvetin hyvin.

Niin ja jos lapsen pelaamista ei saisi loppumaan, voisi joutua siitä sossutanttojen pyöritykseen tai oikeuteen, kun "vaarantaa lapsen terveyden", eikä "pidä rajoja". Niinpä tietenkin. Niin tai näin, aina väärinpäin.

Naurettavaa paskaa. Täysin naurettavaa paskaa. Eikä tämä ole mitään sattumaa. Kyseessä on trendi, jossa lapsen vanhemmilta viedään kulttuurimarxismin oppien mukaisesti keinot puuttua lapsen toimintaan ja järkevästi kasvattaa tätä. Tavoitteena on, etteivät vanhemmat tosiasiallisesti voi kurittaa lapsiaan tai puuttua heidän typerään käytökseensä sitä oikeasti, tehokkasti ja suoraan korjaten. Seurauksena tietenkin kurittomia lapsia, heistä etääntyneitä vanhempia ja hyvällä tuurilla yksi sosiaali/lastensuojelupuolen asiakas lisää pompoteltavaksi ja sosiaalimenoja kasvattamaan. Suorastaan jättipotti kulttuurimarxisteille.

Heitänpä vaan kysymyksen ilmaan: Jos kerran riehuvan tyypin ottaminen hallintaotteeseen on oikeuden mukaan "hyvin väkivaltaista" ja "jotain muita keinoja pitäisi olla", niin miksi poliisi voi ottaa riehuvia tyyppejä hallintaotteeseen ja heittää maijaan ja putkaan? Eikös se ole hyvin väkivaltaista ja siitä pitäisi saada tuomio poliisille? Eikö poliisillakin pitäisi olla joku muu keino tilanteen hoitamiseksi? Poliisihan on vieläpä ammattilainen, ammattilaisen voimankäyttövälinein jne. joten heiltä pitää voida odottaa tehokkaampaa ja parempaa toimintaa kuin tavalliselta kaduntallaajalta. Ehkä poliisi voisi vaan puhua aamukuuten asti syvällisiä ja saada riehuja ymmärtämään tekojensa vääryys?

Ainiin, mutta sehän on tietysti eri asia. Eri asia jollain tapaa, jota kukaan ei pysty selittämään. Se vaan "on" eri asia, jos poliisi pistää riehujaa kuriin kun jos vanhempi pistää samankokoista riehuvaa lastansa kuriin. Aivan. Niinpä tietysti. Hohhoijaa.



1 kommentti:

  1. Muistan ne ajat kun Markus julisti että sitten kun Venäjä hyökkää hän haluaa olla teloittamassa aseistakieltäytyjiä. Nyt Markus näköjään itse on valmis Venäjän juoksupojaksi.

    VastaaPoista