14. maaliskuuta 2018

Janssontuubi jatkuu Youtubessa

Ajattelin jatkaa Youtuben käyttöä ainakin koeluontoisesti, koska sitä kautta on tullut tavoitettua selvästi suurempi yleisö, kuin mitä milloinkaan Periscopen kautta. Pitää tunnustaa, että hieman juksasin tai ylireagoin, kun kerroin poistavani kaikki videoni Youtubesta, syy oli looginen: Sain 2 (perätöntä) varoitusta Youtubesta (tiedätte kyllä, kenen ilmiannoista) ja jos olisin saanut tuolloin kolmannenkin, koko tilini olisi pysyvästi poistettu sieltä videoineen kaikkineen. Piti pitää äärimmäisen matalaa profiilia. Kun nuo varoitukset ovat nyt vanhentuneet ja sitä kautta myös liveoikeudet on palautettu, niin eikun jatkamaan toimintaa. Ihan vaikka vain persekipua aiheuttaakseni.

En voi mitenkään suositella Youtubea, en ainakaan ensisijaiseksi kanavaksi. Valitettavasti videoita katsovat, herättelyä kaipaavat suomaloiset lampaat eivät kuitenkaan tuppaa löytämään niitä muualta. Kannattaa muistaa, että kaikki videoni ovat aina ladattavissa Megasta ja mikäli asennat selaimeesi Mega.nz lisäosan, voit katsoakin niitä suoraan Megan kautta.

Tervetuloa takaisin seuraamaan lähetyksiä jne Youtube-kanavalleni:

2 kommenttia:

  1. Bitchute on huvä vaihtoehto youtubelle. Tosin ei kannata youtubea hylätä, mutta siltä varalta, että kanava poistetaan, on hyvä olla joku paikka josta ihmiset voivat katsoa tulevia videoitasi myös jatkossa. Mega on hyvä arkisto, mutta sieltä kukaan ei jaksa tarkstaa, koska on uutta matskua saatavilla

    VastaaPoista
  2. -olis ollu kaikille parempi kun pysyisit pois youtubesta ja facesta.

    VastaaPoista