10. tammikuuta 2016

Ehdotus suvaitsevaisille feministeille molemminpuoleisen ymmärryksen lisäämiseksi ja ennakkoluulojen torjumiseksi

Massiivisen matujen harjoittaman ahdisteluiskusarjan jälkipyykki on kovaa vauhtia käynnissä. Suvaitsevaiset feministit ovat rientäneet kertomaan taas tuttuun tapaansa, että "Kyllähän se suomalainenkin ahdistelee" ja "Emme kaipaa natsien katupartioita turvaksemme", sekä tietenkin sen klassisen "Tämä ei liity mitenkään muslimeihin eikä islamiin". Koska suvaitsevaisten feministien näkemys asiasta on näin yksimielinen, ehdotan seuraavaa ratkaisua:
  1. Seuraava feministien järjestämä "Lutkamarssi" pidetään jossain ison VOK:in lähellä tai Helsingin rautatieaseman vieressä. (Vaihtoehtoisesti voidaan toki pitää useita pienempiä marsseja useampien pienempien VOK lähellä.)
  2. Suomalaisia valkoihoisia heteromiehiä ei päästetä 500m säteelle tapahtumapaikasta, koska ne kuitenkin raiskaa ja ahdistelee, eikös vaan?
  3. Koska matuthan eivät feministien mukaan ole ongelma, eivätkä raiskaile (ainakaan missään nimessä enempää kuin suomalaiset), niin poliisia ei tarvita turvaamaan lutkamarssin rauhaa missään tapauksessa (koska ongelmatapaukset, eli valkoihoiset heteromiehethän on karkoitettu 500m päähän), eikös vaan?
  4. Poliisi ei myöskään suostu ottamaan vastaan yhtään ilmoitusta yhdestäkään seksuaalisesta ahdistelusta tai puuttumaan tapahtumien kulkuun, koska matuthan eivät raiskaa ja ongelmatapaukset (eli natsisiat ja muut valkoihoiset heteromiehet) ovat poissa, joten kaikki väitteet jostain kepposteluista ovat vain puhdasta rasistista/islamofoobista roskaa, eikä niihin tarvitse kiinnittää mitään huomiota, eikös vaan?
Miten on, arvoisat vasemmistolaiset / suvaitsevaisto / feministit, käykö tämmöinen hauska kulttuurinrikastutuskokemus päinsä? Ketkä kaikki (oletan, että kaikki) Suomen feministit ovat valmiita osallistumaan ja kerta kaikkiaan murskaamaan rasismin, islamofobian ja patriarkaatin tällä suurella, riemukkaalla rikastuttamisjuhlalla, joka tästä todennäköisesti seuraa?

Jotenkin veikkaan, että ei yksikään. Miksiköhän kummassa?

Minä uskon, että se olisi monen suomalaisen mielestä oikein hauskaa katsottavaa. Se väri ja värinä, ne jännittävät monikulttuuriset kohtaamiset, se kulttuurinrikastutuksen määrä, se integroitumisen hulmu ja vapaus valkoihoisesta rasistifasistimiehistä...aijaijai. Uskon, että siitä riittäisi katsottavaa pitkäksi aikaa, tapahtumia olisi oikein hauska seurata telkusta vaikka kaveriporukalla. Hidastettuna. Lähikuvana. FullHD:na. Hitto, ehkä 3D:näkin. Uskon, että siinä menisi muutama pussillinen popcornia ja jokunen tölkki olutta, kun sitä ihanaa rikkautta, naisten vapaata pukeutumista ja muslimimiesten naisiin kohdistamaa kunnioitusta katselisi telkkarista. Jotta kansan suuret rivit eivät jäisi missään nimessä paitsioon tästä hienosta spektaakkelista, ehdotan, että ko. tapahtuma näytettäisiin kaikilla TV-kanavilla suorana lähetyksenä, sekä sen jälkeen koosteena kuukauden jokaisena päivänä jokaisella kanavalla, jotta varmasti kaikki näkevät, mitä ihanuutta siitä seuraisi.

Olisi edelleenkin hauska kuulla, miksi tuommoinen ei näille suvaitsevaisille feministeille käy? Taitaa jäädä vastaus saamatta. Harmin paikka. Minusta tuollainen olisi hyvin opettavainen kokemus suvaitsevaistolle ja feministeille, sekä hyvin hupaisaa katsottavaa meille nuiville "rasistifasistinatseille" ja "islamofoobikoille". Enkä usko, että alueella majailevat muslimitkaan pistäisit mitenkään pahakseen, itse asiassa olen melko varma, että hekin nauttisivat suuresti tämmöisen tilaisuuden "annista". Kyseessä olisi siis kaikinpuolin win-win-win-tilanne kaikille. Miksi ihmeessä se ei siis käy näille suvaitsevaisille feministeille ja muille maailmanparantajille?Voisiko se johtua tästä:

1 kommentti:

  1. Markuksella lyö tyhjää taas... Mies sekaisin kuin seinäkello.

    VastaaPoista