9. syyskuuta 2015

Hyysärillä pahat mielessä

Viime päivinä useat tähän mamutusmokutushullutukseen kriittisesti suhtautuvat ovat saaneet yhteydenottoja Hyysäriltä, eli Pravdalta, eli Helsingin Sanomilta. Ilmeisesti HS aikoo tehdä jonkinlaisen vastahyökkäyksen, koska mamutusmokutuskriitikot ovat pahasti niskan päällä keskustelussa. Mikä, missä ja miten, siitä me emme tiedä vielä, mutta tulossa on ilmiselvästi jotain.


Alla minun käymäni keskustelu kulttuurimarxistitoimittajan kanssa.
5 kommenttia:

Capslock kirjoitti...

PY$TYI TUOKIN H€LL$INGIN $AATANAN HUORA TÄLLÄ T€MPAUK$€LLAAN KU$TA OMAAN P€$ÄÄN$Ä OIKEIN KOM€A$TI....

TUL€VAI$UUD€N KANNALTA...VAIN HYVÄÄ....TÄÄ ON NYT VAIN $ITÄ PA$KAM€DIAN PA$KAN-TOIMITTAJILL€ IT$€LL€€N AJAMAA/T€K€MÄÄ €U(TAN)A$IAA....

P$. H$-$ATU-HUORA $AAT LUOKIT€LLA TÄTÄKIN VIHAPUH€€K$I....JO$ $€ HUORAN PÄIVÄÄ P€LA$TAA....

MUI$TA VAIN PA$KAN-TOIMITTAJAA KÄYDÄ €N$IK$ €D€$ WIKIP€ÐIA$$A TARKI$TAMA$$A $€N MÄÄRIT€LMÄÄ HUORA$TA....

NIIN HUOMAATKIN OL€VANI VAIN OIK€A$$A..!!!!

Anonyymi kirjoitti...


Sinähän vain toivoit mokuttajalle rikastuskokemusta :-) Ei tuossa voi olla mitään pahaa.

acc

Anonyymi kirjoitti...

Tuo HIV-positiivisuus muuten tulkitaan päivän Hesarissa raiskaukseksi...

Markus Jansson kirjoitti...

Onko juttua 13.9. hesarissa? Missä? Mitä? Pistäkää infoa!

Anonyymi kirjoitti...

On se kumma kuin nämä ihmiset kehtaavat omahyväisesti ylpeillä että ovat käyneet tunnetuissa yliopistoissa, mutta minne se rehellisyys ja oppineisuus on oikein jäänyt? Älykkyyttä päästä huippu yliopistoon, mutta missä on älykkyys kun pitäisi nähdä mitä ympärillä tapahtuu. Yliopistomaailma on muutenkin taantumassa liberaalien ja suoranaisten kulttuurimarxistien otteen alle, eikä tämä voi olla vain sattumaa, että se etenee hurjaa vauhtia ympäri USA:ta ja Iso-Britaaniaa. Luulen että saadakseen työnsä, hänen on alun alkaenkin pitänyt olla tässä aiheessa "cognitively biased", ja se on selvitetty haastatteluissa/harjoittelussa joko suoraan tai kiertelevillä kysymyksillä. Se on surullista miten nämä kuplassa elävät omahyväiset ihmiset haluavat tuhota koko yhteiskuntasa, yrittäessään kovaan ääneen todistaa muille kuinka paljon parempi ihminen muka on koska puolustelee "hädänalaisia". Siksi yritetään kokoajan kääriä tämä koko tapahtuma yhden tarinan kansiin ja se on "Syyrian hädänalaiset sotalapset", jonka varjolla voi sitten perustella omaa sinisilmäistä hyysäämistä. Vaikka totuus on "Osa 1: Albanian, Irakin ja Somalian elintasopakolaiset ja heidän ihmissalakuljettajansa", "Osa 2: Turvapaikkabisnes: Poliitikkojen avustama varainsiirto valtionrahoista ystävilleen."
"Osa 3 : Miksi? - Miksi päästämme yhtäkkiä lakien vastaisesti, huomattavia määriä elintasopakolaisia Suomeen ja miksei tätä tutkita"