24. maaliskuuta 2015

Kollektiivinen vakuutus mamujen perseilyn varalle?

Pitäisikö alkaa suunnittelemaan jotain "kollektiivista vakuutusta"?

Meitä selkopäisiä suomalaisia on kuitenkin iso porukka, osa enemmän ja osa vähemmän tunnettuja ja osa enemmän ja osa vähemmän mamujen vainon kohteina. Yhtä kaikki, vaaravyöhykkeessähän on toki jokainen suomalainen rikastutuskokemusten jne. kautta, toki "julkisuuden henkilöt" ovat erityisessä riskissä jos ja kun ählämit alkavat tapansa mukaan perseilemään (mallia Ranska tai Tanska). Tappouhkauksiahan ovat saaneet jo mm. Halla-aho, Hirvisaari, Lehto ja allekirjoittanut, koska olemme tätä mätäpaisepaskaa tuoneet julkisuuteen, jota nämä rauhan- ja lapsirakkaudenuskonnon edustajat ovat tuottaneet. Muitakin potentiaalisia kohteita mamujen perseilylle on kasapäin. Jokainen "vakuutettu".

Ei ole suinkaan laitonta suunnitella "kollektiivista vakuutusta", koska emme suinkaan väitä siinä syyllistyttävän mihinkään laittomuuteen ;-) jos "vakuutus raukeaa" (esim. joku tappaa tai hakkaa Halla-ahon tai vaikka minut). Voimme vaikka sopia vain keskenämme, että osallistujat sitoutuvat "muistamaan" tekijöitä, tekijöiden sympatiseeraajia ja heidän lähipiiriään, jos jotain ikävää tapahtuu. Vaikka menemällä näiden kotioville viemään *kukkapuskia* ja *terveisiä*. Missään nimessähän mitään laittomuuksia ei saa puhua eikä ajatella, kuten esimerkiksi joukkolynkkausta, murhapolttoja tai turpakäräjiä tai sen semmoista, hyihyi, ehdottomastihan pois se meistä eiks jee? :-D Kyllä puskaradio nopeasti löytää sitten ne, kenelle pitää mennä viemään *kukkapuskia* ja *terveisiä* jos jotain tapahtuu.

Näillä ählyillähän on oma "kunniasysteeminsä" ja semmoista niiden vajaaälyiset aivot kykenevät käsittämään, että "jos kolhaiset meitä, meidän kamut tulee ja kolhaisee sua ja sun kamuja". Se tepsii. Sitä ne uskovat ja sen peloitetta. Suomen poliisille ja oikeuslaitoksellemmehän nämä nauravat ihan avoimesti. Lienee siis aika ottaa korpilakia käyttöön.

Miltä kuulostaa? Olisiko siinä ideaa?

Toteuttamiseen on useitakin erilaisia keinoja ja niistä sopimiseen turvallisesti tai ihan avoimestikin. Kuten sanoin, mikään laki ei Suomessa kiellä sopimasta, että "kaveria kolhinutta muistetaan". Mitä useampi sitoutuu mukaan, sen kattavampi "vakuutuksesta" tulee ja sitä suurempi kynnystä nostava merkityskin sillä on.

4 kommenttia:

 1. No, kai tässä jokin idea on. Kyllä nämä nykyiset vähemmistöt noudattavat tällaisia periaatteita. Valkonaamat ovat sitten usein yksin väkivallankokemuksen jälkeen. Kukaan ei tee mitään. Veikkaan kuitenkin, että lisää vainoamista tällaiset tekstit lähinnä aiheuttavat.

  VastaaPoista
 2. Turha suunnitella.Se tulee tai on jo osittain tullutkin ihan omalla painollaan.Mädäntynyt hallinto on herrakansan ja rikollisten palvonnassaan mennyt niin pitkälle että ihmiset ovat alkaneet varautua.Korpilaki on voimassa jo paikoin.Sitä ei vain mainosteta ja sieltäpäin ei tule poliisin varoituksia maantierosvoista tai uutisia somaliraiskaajista...Ikävä juttu kiinnijääneille voimavaroille toki.Kyyti on kylmää.

  VastaaPoista
 3. Puolustusliitto.

  Se on tervettä itsesuojeluvaistoa ja järkiperäistä toimintaa.

  Ei kukaan meistä tule pärjäämään yksin.

  Yhdessä me ollaan voimakkaita.

  Kohta me ollaan joka tapauksessa siinä tilanteessa että ei jää vaihtoehtoja. Ollaan jo.

  Vihollisen täytyy ymmärtää että sanojen takana on voimaa. Ja sitä voimaa ollaan tarvittaessa valmiita käyttämään.

  Kun lainsäätäjät ja lainvalvojat eivät ole tehtäviensä tasalla täytyy jonkun muun ottaa nämä tehtävät hoitaakseen.

  VastaaPoista
 4. hieno idea ja olisin välittömästi mukana sitoutumassa moiseen joukkovakuutukseen, jos en olisi hyväpalkkaisessa päivätyössä. kerran kävisin kukkapuskaa viemässä, saisin maksaa kukista luultavasti tuhansia euroja, tai jopa vapaudenmenetyksellä. tästä seuraisi kenkää. pakolaisten on helpompi perseillä kun töitä ei ole, eikä mitään ole.

  VastaaPoista