8. kesäkuuta 2012

Halla-aho ja sananvapaustaistelun finaali

Korkein oikeus (KKO) kovensi Jussi Halla-ahon tuomiota, osoittaen jälleen todeksi sen, ettei Suomessa ole sananvapautta.  Halla-aho sai tuomion tekemällä täysin loogisia ja tosiasioihin perustuvia johtopäätöksiä islamista (= Islam on pedofiiliuskonto) ja julkaisemalla ko. johtopäätökset päättelyketjuineen blogissaan. Samalla Halla-aho ns. vittuili Suomen viranomaisille heidän harrastamasta kaksinaismoralismista ja epäloogisuuksista. Luultavasti tämä viranomaisille vittuilu ja heidän typeryytensä osoittaminen olikin sitten jo liikaa Ajatuspoliisille ja Halla-aho sai syytteet niskaansa.

Olen itse blogissani tuonut aivan samat johtopäätökset esille islamista ja muslimeista kuin mitä Halla-aho on tuonut, mutta eipä minua ole kukaan syytettyjen penkille raahaamassa. Tämä jälleen osoittaa Suomen oikeusjärjestelmän toimimattomuutta ja epäloogisuutta, ilmeisesti minä saan laukoa mitä huvittaa, mutta Halla-aho ei saa. Suomessa tuomioistuinlaitos, vaikka onkin sairas, perverssi ja epäoikeudenmukainen, ei ole myöskään looginen eikä tasapuolinen. Tuomioita räpsähtää ilmeisesti poliittisin perustein ja viranomaisvastaisuudesta enemmän kuin itse teoista...kuten Seppo Lehdonkin aikanaan saama tuomio hyvin osoittaa.

Halla-ahon oikeusprosessi on nyt sitten käyty Suomessa loppuun ja toivon mukaan Halla-aho jatkaa prosessin käymistä Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen (EIT), jotta se saa jälleen kerran antaa langettavan päätöksen Suomen viranomaisten ihmisoikeuksia rikkovista toimista. Jopa Venäjän ihmisoikeustilanne on parempi kuin Suomen, jos mittarina käytetään EIT:n langettamien tuomioiden määrää per asukas...etenkin oikeusjärjestelmän toimivuudesta Suomi on saanut huomattavasti moitteita EIT:ltä.

"Sananvapaus kattaa myös sellaiset viestit, jotka loukkaavat, järkyttävät tai häiritsevät valtiota tai jotain sen väestön osaa. Tätä vaativat tuomioistuimen mukaan moniarvoisuus, suvaitsevaisuus ja avarakatseisuus, joita ilman ei ole kansanvaltaista yhteiskuntaa."
- Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Annika Lapintie keräilee irtopisteitä ja vaati Jussi Halla-ahon erottamista hallintovaliokunnan puheenjohtajuudesta. Lapintien tuki Olavi Mäenpään valintaa käräjäoikeuden lautamieheksi.
Millä moraalilla hänellä on pokkaa vaatia Halla-ahon eroa..

Alla kirjoitus Mäenpäältä, jonka Lapintie katsoo solveltuvan hyvin käräjäoikeuden lautamieheksi.
olavi Mäenpää
Nimellinen
Jäsen^^
***
Viestejä: 80
Profiili

Vs: 2011-03-09 Radio Sata Vaalikaksintaistelu: Chibib vs Mäenpää
« Vastaus #24 : 13.03.2011, 15:36:09 »
Julkaistu nauha on saksittu kooste. Väittelylähetys kesti puoli
tuntia. Pois on saksittu, kun sanoin tutkineeni Chibibin taustat ja
hänet olisi tullut karkoittaa Suomesta tekemiensä rikosten vuoksi.
Lisäksi loppuhuipennus on saksittu pois. Lopussa Chibib puolusti ns.
rituaaliteurastusta, jos sen tekee islaminuskoinen teurastaja. Sanoin,
että jos vastaani tulee tällainen rituaaliteurastaja, rituaaliteurastan
hänet välittömsti.

Jarkko kirjoitti...

Profeetta Jeesus eli selibaatissa koko elämänsä. Kristinusko on siis selibaatti uskonto.

Anonyymi kirjoitti...

Suomi on sanalla sanoen:

Kiero, kusipää poliisivaltio.

Korkeimman oikeuden olisi pitänyt
kumota Halla-Ahon tuomion - kokonaisuudessaan.

Kirjoituksessa ei ole mitään rikollista.

Nämä Korkeimman oikeuden tuomarit
ovat ilmeisesti vapaamuurareita
jotka ohjeistuksensa mukaan toimivat.

Mitä sellaiselle tuomarille pitäisi
tehdä joka on vannonut sekä
tuomarinvalan, että myös vapaamuurarin valan?

Vapaamuurarin kansainvälinen käsikirja ohjeistaa vapaamuurarin
jopa peittelemään murhan ja maanpetoksen kunhan säilyttää vapaamuurari velvoitteensa.
Asiassa vapaamuurari voi tehdä
kuten parhaaksi näkee, ohjeen mukaan.

Ei siis mikään ihme että Suomen
tuomioistuinlaitos suhtautuu
vihamielisesti sananvapauteen.

Anonyymi kirjoitti...

Ajauduin blogiisi, koska kiinnosti lukea, minkälaisen tekstin takia Halla-aho sai tuomionsa.

Luettuani kirjoituksen, tulin siihen tulokseen, että tuomio oli oikea. Uskonnollisia ja kulttuurisia tunteita (varsinkin vähemmistöjen) on mielestäni hyvä suojella myös lainsäädännön tasolla, sillä se edesauttaa vähemmistöjen osallistumista yhteiskunnalliseen keskusteluun.

Vaan sitähän Halla-aho - sen paremminn kuin jihadistitkaan eivät halua, koska molempien jalona tavoitteena on maailmankatsomusten konflikti ja kulttuuristen erojen korostaminen.

Muutenkin Halla-aho voisi vähän miettiä sitä, mitä vähemmistön ja enemmistön käsitteet tarkoittavat. Tai mitä tarkoittaa vahva tai heikko yhteiskunnallinen asema.

Sylettää, kun tuollainen korkeakoulutettu ihminen teeskentelee loukkaantuvansa jostain maakuntalehden suomalaisia loukkaavasta pääkirjoituksesta. Halla-aho on kuin hemmoteltu pikkulapsi, jolle "toiseuden" edustajilla on ainoastaan välinearvo oman kielellisen näppäryyden esittelyssä.

Toivon totisesti, että Timo Soinilla olisi selkärankaa ottaa asiaan jonkinlainen kanta. Jos perussuomalaisuus on tarkoittaa noin totaalista empatian ja vuoropuhelun puutetta, puolueen tulevaisuudelta ei voi odottaa kovin paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Jos Kaleva on maakuntalehti, niin silloin Jyllandsposten on Tanskan vastine sille.

Jos siis Jyllandsposten on maakuntalehti, jotenkin se vaan on kasvanut koko maailman tietouteen. Mitenköhän.

Tanskan Korkein oikeus ei löytänyt rikosta, vaikka lehti julkaisi peräti 12 eri pilapiirrosta islamin profeetta Muhammadista. Islamin kiihkokannattajat kyllä kokivat vääryyttä, ja olivat valmiit korjaamaan vääryyden kirveellä. Pää poikki taiteilijalta niin asia olisi sillä kuitattu - heidän mielestään.

Joku oli suvaitsematon, mutta en menisi sanomaan että se oli Jyllandsposten - tuo Tanskan ja koko maailman hyvin
tuntema maakuntalehti.

Jokainen joka asuu pääkaupunkiseudulla ei ole voinut välttyä törmäämästä mainitsemaasi toiseuden edustajiin. Tilastotiedot, vaikka kuinka vaikuttaisivat kaunokirjallisuuden vastakohdalta, eivät valehtele.
Mikä tahansa kielellinen näppäryys kalpenee sen rinnalla.

Ei tässä ole kyse siitä
onko korkeastikoulutettu vai ei.
Eikä tässä ole
puoluepolitikoinnista kyse.

Puolueet, olivat ne mitä tahansa poliittisia vallankäyttäjiä, ovat korkeintaan päiväperhosia sananvapauteen nähden. Ilman sananvapautta ei olisi perussuomalaisia tai muitakaan puolueita.

Maailmasta löytyy korkeintaan Suomen lisäksi muutama maa joissa vähemmistön asia on ollut
kunnia asia enemmistölle. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä että kunnioitetaan esim. kunniaväkivaltaa jota perustellaan uskonnollisilla ja kulttuurisilla syillä.

Kyllä siihen on syytä vetääkin raja. Muussa tapauksessa suvaitsemme vahvempien sortaa heikompia. Jos tässä tapahtuu
kulttuurintörmäys, nin tapahtukoon se koko voimalla!