28. heinäkuuta 2011

Erkki Tuomioja on fasisti ja Isoveljen kätyri

Luin Ylennon sivuilta Tuomiojan uusimman ulostuksen. Erkki Tuomioja ottaa täyden ilon irti Norjan tapahtumista ja käyttää kuolleita ja haavoittuneita ihmispoloja hyväkseen minkä ehtii. Mitäpä muuta voisi odottaa demarilta? Juuri tämmöistä haudoilla tanssimistahan oli odotettavissa, mistä voi jälleen kysyä, että kuka oikeasti hyötyi Norjan tapahtumista?
"Ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.) kertoo olevansa huolissaan nimettömänä käytävästä nettikeskustelusta... Hänen mielestään on olemassa perusteltuja syitä, jolloin nimimerkillä voi esiintyä, mutta silloinkin palstan ylläpitäjän olisi tiedettävä kenestä on kysymys."
Erkki Tuomiojaa ns. ottaa päähän se, että ihmiset voivat vapaasti ja ilman pelkoa viranomaisten vainosta ja sensuurista käydä keskustelua. Etenkin Erkkiä ottaa päähän se, että ihmiset voivat esittää julkisuuteen mielipiteitä, joista hän ei itse pidä. Kaiken tämän on internet mahdollistanut ja sekös Erkkiä ns. ottaa päähän.

Erkki Tuomioja haluaa polkea sananvapautta ja pyrkiä ihmisten anonymiteetin murskaamiseen. Tuomioja haluaa siis fasistista Isoveli-valvoo valtiota, jossa kaikki ihmiset joutuvat "tilille" siitä, että sanovat ääneen asioita, jotka eivät sovi Isoveljen agendaan. Kaiken lisäksi Erkki-polo ei tajua internetin toiminnasta yhtään mitään, kun hän edellyttää "palstan ylläpitäjän vastuuta" ja sitä, että palstan ylläpitäjän (ja sitä kautta poliisin) pitäisi tietää kaikkien nimimerkillä kirjoittavien todellinen identiteetti.
Tuomioja toteaa myös, että perussuomalaisten on tehtävä selvä pesäero äärielementteihin ja että tämä on puoluejohtaja Timo Soinille suuri haaste.
Milloin Erkki Tuomiojan oma puolue tekee "selvän pesäeron" vaikkapa kommunisteihin ja muihin ääriliikkeisiin? Onko SDP joka kerta tehnyt tuollaisen pesäeron, kun joku sosialisti jossain päin maailmaa tekee jonkun veriteon? Mikäli ei ole, miksi ihmeessä Perussuomalaisten pitäisi tehdä moinen pesäero?PS. Eiköhän tuo kerro kaiken olennaisen.
Stoltenberg: Avoimessa yhteiskunnassa äärimmäisetkin mielipiteet on sallittava.
Tuomioja: Sananvapautta rajoitettava, nimimerkillä kirjoittelu estettävä.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Erkki Tuomioja on nyt paljastanut missä hän
todella seisoo ja mitä hän ajaa takaa.

Tuomioja(SDP) haluaa vaientaa sananvapauden
ja pakkokollektivisoida ihmisten aseet.

Tähän ei voi suostua ihminen joka haluaa elää
vapaudessa.

Onko Erkki Tuomioja Tiitisen salaisella listalla?
Onko Erkki Tuomioja Isoveljen
erityissuojeluksessa?

Anonyymi kirjoitti...

Lisää vettä myllyyn:

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194689053062/artikkeli/biaudet+haluaa+vihapuheen+kuriin+nimettomasta+verkkokeskustelusta+pitaisi+luopua.html

Nimim. Anonyymi (vielä toistaiseksi)

KAKE kirjoitti...

Erkki Tuomioja on aina vastustanut sananvapautta ja demokratiaa. Esimerkiksi 70-luvulla Tuomioja oli eräs äänekkäimmistä poikkeuslain, eli Kekkosen valitsemista ilman vaaleja, kannattajista. Kirja nimeltä Lumedemokratia kertoo aiheesta näin:

"Poliitikoilla oli vimma saada jätettyä vaalit väliin ja siitä käytävä keskustelu lakkaamaan. Sosiaalidemokraatti Tuomioja ja kansandemokraatti Björklund perustelivat poikkeuslakia sillä, että he olivat aina kannattaneet presidentin valitsemista eduskunnassa. He unohtivat, että poikkeuslaissa ei ollut vastaehdokasta eikä kyseessä ollut vaali.

Tuomiojan mielestä vaalien puolustajien toiminta oli »terveellinen osoitus niille jotka ovat tahtoneet kiistää äärioikeistolaisuuden ja jopa fasismin luonteisen toiminnan olemassaolon Suomessa». Tuomioja katsoi, että poikkeuslain vastustajien kielenkäyttö on »identtistä sen kielen kanssa, jota äärioikeistolaiset liikkeet käyttivät 1930-luvulla» ja väitti, ettei heitä enää viiden vuoden päästä ole eduskunnassa. Näillä Tuomiojan sanoilla normaali länsimainen demokratia Suomessa marginalisoitiin ja demonisoitiin. Maineenpalautusta saati anteeksipyyntöä ei ole tullut. Voisiko sille olla pelottava syy: jospa vaihtoehtojen eliminoiminen kuvastaa yhä näiden poliitikkojen käsitystä siitä, millaista demokratian tulisi olla?"

Anonyymi kirjoitti...

Samaa mieltä Tuomioja on täysi fasisti.

Sivistysyhteikunnassa ihmisillä on vapaus toisia vahingoittamatta ja loukkaamatta elää omaa elämäänsä valitsemallaan tavalla. Jos heidän elämäntapaansa kuuluu postimerkki-, auto- tai ASE-harrastus niin on sivistysyhteiskunnassa heillä siihen oikeus. Sivistysyhteiskunnassa ei ongelmia katkota väkipakolla ja pakkokeinoilla, ainakaan ensisijaisesti.

"Poliisiyhteiskunnassa on aseita vain viranomaisilla."
-Korjaus Tuomiojan sloganiin.

"Nyt yhteiskuntamme on maailman turvallsin kun olemme saaneet aseet pois kansalaisten kodeista."
-Adolf Hitler, 1935 & Tuomioja, 201?

Jos olisin yhtä sikamainen kuin Tuomioja voisin käyttää Norjan tragedian uhreja hyväkseni esittämääl ä Tuomiojan tapaa mielikuvituksen tuotteitani siitä miten aseenkanto-oikeus (jota Suomessa ei ole) estäisi vastaavaa tapahtumasta. Mutta kuten sanoin en oli niin sikamainen että edistäisin omia poliittisia päämääriäin uhrien avulla.

En kannata aseenkanto-oikeutta, minusta se ei sovi suomalaiseen kulttuuriin. Vaikka sen käyttöönotto onkin viimevuosina vähentänyt Virossa henki- ja väkivaltarikoksia huomattavasti.
Ja siellä poliisi ollut tyytyväinen kokeilun tuloksiin.

FYI:
Ja sivistysmaissa kuten Ruotsissa käsiaseen aseenkanto itsepuolustukseen on sallittua.

Tuomiojan mieliteitä ymmärtää paremmin kun muistaa mitkä hänen oppi-isiensä atteet ovat.

"All political power comes from the barrel of a gun. The communist party must command all the guns, that way, no guns can ever be used to command the party."
- Mao Tse Tung

Eli kun Tuomioja puhuu "viranomaisista" hän tarkoittaa itseään.

Leena Hietanen, SAFKA kirjoitti...

Oletko itse antifasisti?

Jani Alander kirjoitti...

Huomauttaisin erään kommentoijan Aatu lainaukseen, että Aatun Saksassa oli suht. liberaali aselaki. Siis jos satuit olemaan kunnon arjalainen etkä omannut poliittisesti kyseenalaista taustaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun englantilaisilta yrittäjiltä, erityisesti Lontoolaisilta kysyttäisiin että oliko hyvä että heillä ei ollut aseita joilla he olisivat voineet puolustaa itseään ja omaisuuttaan riehuvia rikollislaumoja vastaan?

Mitä luulette että he vastaisivat?

Tarkkaa vastausta ei tiedetä, mutta kun vielä
kerrottaisiin että Suomen ulkoministeri
vakavissaan ehdottaa että aseita pitäisi olla vain viranomaisilla, ja nekin vain vesipyssyjä ja ritsoja koko Englanti pitäisi tätä Erkki Tuomiojaa mielisairaana idioottina.

Ihmisillä täytyy olla aseita joilla he voivat puolustaa itseään, perheitään, kotejaan ja omaisuuttaan. Sen Englannin tapahtumat
ovat todistaneet 100%.