25. helmikuuta 2011

Mielenkiintoinen yhteensattuma


Mitä yhteistä on Close Encounters of the Third Kind -elokuvalla, Denverin kansainvälisellä lentokentällä ja Jesse Venturan "Conspiracy Theory" jaksolla salaisesta tukikohdasta?

Ei varmasti äkkiseltään ajateltuna mitään.

Tarkemmin tutkiessa löytyy mielenkiintoinen yhteensattuma: Close Encounters of the Third Kind -elokuvassa ensimmäisen avaruusolioiden kohtaamisen koordinaatteina on W104' 44' 30' N40' 36' 10'. Sattumalta juuri täsmälleen samoissa koordinaateissa on 17 vuotta myöhemmin rakennettu Denverin kansainvälinen lentokenttä. Sattumalta 17 vuotta myöhemmin Jesse Venturan ohjelmassa kerrotaan, miten suuria maanalaisia bunkkereita ja tukikohtia "eliittiä" varten on rakennettu mm. lentokenttien alle ja muualle suuriin rakennuskohteisiin, nimenomaisesti Denverin lentokenttä mainittuna.


Joku voisi tietysti pitää tätä puhtaana sattumana.


On nyt kuitenkin syytä muistaa, että kun tuo elokuva valmistui, mistään Denverin kansainvälisestä lentokentästä ei ollut vielä pienintäkään hajuakaan. Ei sellaisen rakentamisesta eikä sen sijainnista. Kas kummaa, sellainen kuitenkin rakennettiin täsmälleen noihin koordinaatteihin. Ja nyt on viitteitä siitä, että kyseiseen paikkaan (ja muuallekin) on rakennettu maanalaisia tukikohtia ja/tai bunkkereita. Eli, elokuva tulee ulos vuonna 1977 ja 17 vuotta myöhemmin ko. paikassa avataan lentokenttä ja 17 vuotta lentokentän avaamisen jälkeen paljastuu, että lentokentän alla on jokin tukikohta tai bunkkeri.

Ainiin, muistinko jo mainita, että kyseinen lentokenttä on täynnä vapaamuurareiden ja NWO:n symboleja?


Olenko minä todellakin ainut, joka ihmettelee moista yhteensattumaa?

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Denverin lentokentän koordinaatit ovat 39°51′42″N 104°40′23″W.

Nuo mainitsemasi koordinaatit heittävät lentokentästä n. 85 km pohjoiseen.

Salaliittolaiset pyrkivät näissä asioissa yleensä aina tarkkuuteen, koska muuten kuvio voisi jäädä huomaamatta -> täällä ei mitään nähtävää.

Anonyymi kirjoitti...

No milloin ufot tulevat takaisin?

Markus Jansson kirjoitti...

> Denverin lentokentän koordinaatit
> ovat 39°51′42″N 104°40′23″W.
> Nuo mainitsemasi koordinaatit
> heittävät lentokentästä n. 85 km
> pohjoiseen.

Ks. Googlemapsista otettu kuvankaappaus.

Anonyymi kirjoitti...

Kiinalaiset pistivät paremmaksi, tekivät ufoille ihan oman kentän hieroglyyfeineen ja bunkkereineen > http://tinyurl.com/5ucbgj7

Istoo kirjoitti...

Avaruusolioita ei ole olemassakaan. Ihan kuin tuhansia valovuosia tuhansia vuosia meitä edellä teknologialla varustautuneet ufot tuosta vain törmäävät maapallon pintaan samaan aikaan kuin meidän tuhansia vuosia vanhempaa teknologiaa sisältävät lentokoneet pysyvät taivaalla... ja sitten he matkustavat tuhansia valovuosia ihan vain pörrätäkseen ympäriinsä taivaalla. Ufo-avaruusoliohömpötykset on pelkkää paskaa. Mitä sitten jos bunkkereita on maanalla? Kylmän sodan aikoihin niitä rakennettiin kaikkialle ymmärrettävistä syistä...

Jarkko kirjoitti...

>Ks. Googlemapsista otettu >kuvankaappaus.

Kyseessä on kuvamanipulaatio.
Tuolta:
http://en.wikipedia.org/wiki/Denver_International_Airport
näkee oikeat koordinaatit ja ne voi halutessaan tarkastaa vaikka goolemapsista, joka ei siis myöskään anna noita kuvankaappauksen koordinaatteja

Markus Jansson kirjoitti...

> Kyseessä on kuvamanipulaatio.

Katsoppas itse Googlemapsilla. Ei ole manipulaatio.

Jarkko kirjoitti...

>Katsoppas itse Googlemapsilla. Ei >ole manipulaatio.

Kun koordinaatit syöttää googlemapsiin oikeassa muodossa päätyy tänne .
Denverin lentokenttä löytyy eri koordinaateista

Tuossa esittämässäsi kuvankaappauksessa on koordinaatit syötetty väärässä muodossa ja google mapsin alareunassa näkyvä koordinaatti-näkymä rajattu pois.